Toinen vuosi Fitfarmilla on startannut

Tänää oli sellainen päivä, että jo viisi ja kolmekymmentä kävellessäni bussipysäkille kohti työmaata, aavistelin, että tulee kulkemaan. Ja puhun nyt siis päivän treenistä. Tiiättekö sen tunteen, kun jo aamusta asti pää on vahvasti mukana tekemisessä! Olin luonnostellut vihkoon valmiiksi tulevan kiitoksen – voimaviikon jalkatreeni. Kovia kutosia-kaseja ja droppeja joka sarjaan. huhhuh. Paha setti, mutta tänää tuntui siltä, että aion ja pystyn parhaaseeni! Eikä mun toki tarvinnut yksin selvitä. Olin nimittäin varannut treenit Killen kanssa.

Wolfille saapuessani näin ilokseni muutaman treenikamuni myöskin maanantaimotivaatiota toteuttamassa. Onneksi olivat, pääsin nimittäin purkamaan vähän jännitystä, mikä kutkutti kropassa koko ajan kellon lähestyessä kolmea. Harvoin jännittää lähteä treenaamaan, mutta tänään kyllä hykerrytti ihan erikoisen  paljon! Luulen, että liittyi koko päivän kestäneeseen psyykkaamiseen. Tiesin, että tulossa on taas ihan tajuttoman kova setti – koska voimaviikko ja koska jalat. Ja samaan aikaan jännitin sitä, kuinka saisin ladatun päättäväisyyden pysymään yllä treenin loppuun saakka! On nimittäin ihan totta, että kovaa treenatessa pää saattaa pettää ennen lihaksia. Se pitää kokeilla ennen kuin sen tietää. Mutta totta on. Joka tapauksessa, tänään mun tavoite on pysyä lujana. Tehdä sairaan kova treeni.

Screenshot_2016-03-07-16-59-59-1

Aloitettiin viisitoista ja viisitoista. Seuraava tunti oli rankka, mutta lopulta ihan perhanan palkitseva! Mun pää pysyi kuin pysyikin kasassa koko treenin! Yritin itseni uusilla ennätyspainoilla! Hackia kasikympillä kutonen! Lantionnostoja sadallakahdellakympillä! Prässiä niin kovaa, että lopulta pelkkä kelkka painoi liikaa, jotta olisin saanut sen ylös!

Huhhuh.

Treenin jälkeen olkapäät näytti siltä, että Wolfin Hackiin on käyty oikein ajan kanssa tutustumassa. Jos ootte kokeilleet, niin tiedätte ehkä, mistä puhun ;) Naama oli punainen, kuin intiaanilla. Tukka niin sekasin, että olis voinu luulla,  että oon tappelussa käynyt. Ja jalat oli aivan loppu. Mutta mieli oli ehkä paras pitkiin aikoihin! Mä tein sen! Laitoin instagramiin kuvan kauheessa endorfiinihumalassa seuraavilla sanoilla: ”Lauantaina treenattiin pt-treeneissä olkapäitä ja tänää oli vuorossa voimaviikon jalkatreeni. Ihan hirveetä,  mutta samaan aikaan niin sairaansairaan siistiä! Mun toinen vuoteni Fitfarmilla starttasi virallisesti tänää, enkä vois olla kyllä onnellisempi päätöksestäni jatkaa valmennuksessa. Siitäkin huolimatta, että on taas vaihteeksi ihan hakattu olo koko kropassa :D”

Screenshot_2016-03-07-18-25-41-1

Ja tosiaan. Nyt maaliskuun ensimmäisellä viikolla alkoi virallisesti mun toinen vuoteni Fitfarmilla! Saatoinpa taas olla oma motivaattorini, sillä kesken pt-treeninkin tuli huomattua ääneen kaikkia juttuja, joissa oon menny ihan hirveästi vuoden aikana eteenpäin. Treenipainot on noussut jopa puolella isommiksi ja kuten tekstin alussa mainittu, myös tekemisen taso ja psyykkaus treeneissä on kyllä edennyt seuraavalle tasolle. Aika huippua! Eniten mua itseäni motivoi näin uuden vuoden alussa se, että tänä vuonna kehitys voi olla edellisvuotta parempaa, koska kilpirauhasen vajaatoiminta pitäisi olla hoidossa, poissa sekoittamasta pakkaa. Että kyllä – aina joku hullu valitsee vapaaehtoisesti jalkatreenin pt: kanssa. Minä vuonna 2013 ja minä yhä edelleen 2016 ;) Pääsee vähän ylittämään rajojaan niin henkisesti kuin fyysisestikin – ja se jos jokin on koukuttavaa! Saas nähdä, mitä tuumaan taas samaan aikaan vuonna 2017!

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

6 vastausta artikkeliin “Toinen vuosi Fitfarmilla on startannut”

 1. Jonkilainen masokisti tässä täytyy olla, kun minäkin toivon useimmiten jalkatreenin valmentajan kanssa tehtäväksi. Se on niin kamalaa, mutta sen jälkeen olo on mitä mahtavin! :)

  • Nimenomaan näin! Sen jälkeen ku ekan kerran pt-päivässä uskaltauduin tekee jalkoja, päätin että tuskin tuun enää paljon muuta tekemäänkään :’D Sairaan siistiä, kirjaimellisesti ;)

 2. Jalkapäivät on mulla ainakin se lihasryhmä, jonka kohdalla helpoiten antaa periksi. Onko se sitten se syy, miksi te tykkäätte treenailla juuri niitä pt-päivinä? :)
  Lisäksi jalkatreeni on itellä ainakin treeni, joka kertoo heti palautteen siitä, meneekö liike oikeasti perille vai tekeekö liikettä pelkän liikkeen voimin.

  Mitä tuohon treenimuudiin tulee, niin joskus on juuri niitä päiviä, että heti aamusta tietää, jotta tänään irtoaa.
  Mulla on myös monesti päiviä, että salille mennes tuntuu, että tänään ei tuu mitään. Välillä näin toki on, mutta ilokseni oon huomannu, että kun vain pääsee alkuun, saa vedettyä jäätävän hyvän setin.

  Ite panostin itseeni ensimmäistä kertaa ja parin nettivalmennuksen jälkeen otin itelleni etävalmennuksen (en toki Fitfarmilta), johon kuuluu sekä treenit että ruokavalio. Innolla odottelen täälä ohjeita, jotta pääsen ens viikolla töiden makuun. On helppo tehdä asioita, kun joku muu tekee suunnittelutyön ja ite hoitaa vain sen, mitä paperilla lukee. Toivon mukaan se antaa uutta pontta tekemiseen ja tuloksetkin alkaa näkymään.

  • Voi hyvinkin olla! Jalat on aina kova treeni, joten kyllähän siihen mielellään ottaa jonkun tueksi ja avuksi ;) Hei huippua, et säkin oot ottanut valmennuksen! Varmasti lähtee ihan uudella nousukiidolla treenit ja kaikki, kun on joku virallinen prokksi työnalla ;) Kevättä kohti, hyviä treenejä!

 3. GO Milla! Sairaan siistiä ! :) Jalat on ne, joita todellakin kannattaa PT:n kanssa treenata, ja mitä pidemmälle seuraavaa PT:n vetämää jalkatreeniä lykkää, sitä korkeammalle se kynnys nousee. Oon saanut Bettinalta sellasia rääkkejä ettei toista, mutta se fiilis kun treenin jälkeen lysähtää pukkarin lattialle koska pitää vähän saada happee – parasta!

  xxo,
  Janina
  http://www.fittimes.net

  • Näinpä juuri! Ja siks muakin varmaan jännitti tällä kertaa ihan erityisen paljon. Oon viimeksi tehnyt jalkoja killen kanssa varmaan puoli vuotta sitten :’D Mutta parasta mitä parasta, siitähän tässä maksetaan <3 Kiitos kun kommentoit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta