BodyJam 76 – lovelovelove

En osaa päättää, mistä aloittaisin tämän postauksen,  joten tulkoon fiiliksenvirtana kokonaan! Kaikki oli melko epätavallista kuluneena sunnuntaina. Oltiin menossa treenaamaan, vaikka 51 kertaa vuodessa sunnuntai on pyhitetty levolle ja palautumiseen. Tällä kertaa kuitenkin toisin. Perinteisestä GoGo hermian salista poiketen suunnattiinkin keskustaan treenaamaan. Poikkeus tämäkin. Ja koska ite olin tehnyt jo neljä salitreeniä viikon aikana, päätinkin lähteä tanssimaan. Sunnuntaidisko, kokeilussa ensimmäistä kertaa, eli poikkeus taas. Ja onko asioilla tapahtuessaan jokin tarkoitus vai?

KYLLÄ!

Sainkin nimittäin parempaa kuin osasin odottaakaan – ihan pränikän bodyjam76 ohjelman ensimmäistä kertaa gogolla ♡ Ensivaikutelmana kuvailisin ohjelmaa seuraavin sanoin: raskas, hauska ja sairaan kovat biisit! Jos ilmeeni oli aika onnellinen, kun näin ohjelman sizzlerin,  niin se on vielä astetta innostuneempi ensimmäisen kokeilukerran jälkeen!

Screenshot_2016-03-13-16-34-57-1

Olin niin innoissani tästä laneerauksesta, että pompin itseni hikeen jo ensimmäisen biisin aikana. Siis oikeesti – Off tee hook aloitusbiisinä!! Kakkonenki oli sairaan kiva, ja täytyy rehellisesti myöntää, että kun varsinaista ensimmäistä pitkää koreota alettiin rakentaa, mietiskelin jo astmapiippuni nykyistä sijaintia :D Olin varmaan liian innokas tai sitten tää ohjelma on oikeasti tosi hengästyttävä, mutta siinä vaiheessa kun eka pitkä koreoo veteli loppubileitään, mä ajattelin ihan ensimmäistä kertaa ikinä, että jaksankohan loppuun saakka! No, huikean koreon, huippujen biisien ja superinnostavan ohjaajan voimin jaksoin toki koko tunnin loppuun. Mutta oli mun mielestä keskivertoa enemmän heilumista ja pomppimista? Jos mulla nyt olis ollu se sykemittari mukana, veikkaisin maksimisykkeeksi jotain yli sadanyhdeksänkymmenen ja keskisykkeeksi jotain sataaseitsemääkymmentä. Oli kova setti.

Ensimmäinen pitkä koreo oli suhteellisen helppo ja siksi siitä saikin varmasti jo ensimmäisellä kerralla tehoja ja fiilistä irti ♡ Toinen pitkä sarja sen sijaan oli ainakin itselleni haastavampi. Housepomput ja se kääntymiskohta jäi kotiläksyksi, sillä en tunnilla saanut sitä skulaamaan ollenkaan. Tämä ohjelma oli kuitenkin siinä mielessä myös hauska, että koska tehoja sai läpi tunnin koko ajan irti, eikä syke juuri laskenut, ei tullut kertaakaan turhautumista, vaikka kaikki ei mennytkään heti täydellisesti. Huippuhetkiä oli kaikki ihanat biisit ehdottomasti! Paypack, C’mon, Waiting for love ja mitä näitä kaikkia olikaan. Miten yhteen ohjelmaan onkin saatu noin monta hyvää. Insomnian kohdalla meni aivan kylmät väreet, ai että ♡♡ Ihan parasta jamifiilistä!

Screenshot_2016-02-23-07-25-52-1

Kyllä nyt taitaa olla niin, että parin seuraavan viikon aikana keskityn ennen kaikkea bailaamiseen ja salitouhut jää vähemmälle. Vai onko joku teistä osannut tehdä muuta päätöstä sen jälkeen kun tätä 76-ohjelmaa on kokeillut? Mitä ensivaikutelmia sulla oli ekan kerran jälkeen? Tai nyt jos oot ehtinyt mennä jo enemmänkin?

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

4 vastausta artikkeliin “BodyJam 76 – lovelovelove”

  1. Mun salilla lanseerataan huomenna kaikki uudet lesmillsit ja huomenna lähtee testiin sekä jami, että balance ! Oon jo pitkään oottanu uutta ohjelmaa, niin en malttais huomiseen oottaa :D

    • Ai että, ihana maanantai sulla tiedossa ♡♡ Ei vois kyllä viikko paremmin alkaa!

  2. Uusi ohjelma oli kyllä hyvä! Mustakin se tosin oli vähän rankempi kuin edelliset ainakin sykemittarin mukaan :D yleensä ekalla kerralla on niin kujalla, että sykkeet ei pääse nousemaan. Tosin koreot ei ollut hirveen vaikeet niin sekin vaikutti (paitsi just esim ne housepomput/käännös :D).
    Mutta kaiken kaikkiaan tosi kiva setti enkä malta odottaa että pääsee vetään koreot useampaan kertaan niin ne menisi lihasmuistiin pikkuhiljaa :)

  3. Mun pitää oottaa vielä kaks viikkoo ennen ku pääsen kokeilee uutta! Äääh :D mut kiva että löytyy haastetta, mietinki jo sitä sizzleriä kattoessa että miten noi tokan sarjan käännöspomput tehään :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta