Kenen unelma itsestä toteutuukaan seuraavaksi?

Kiitos ihan jokaiselle teille, jotka osallistuitte Unelma Itsestä -arvontaan! Unelmanne olivat niin inspiroivia, että jos pystyisin, lahjoittaisin teille jokaiselle oman työkirjan, jonka kautta pääsisitte työstämään matkaanne kohti niitä. Tällä kertaa arvonnassa oli kuitenkin ainoastaan yksi Unelma Itsestä -työkirja sekä Voimakortit, joten niille, joita arpaonni ei tällä kertaa suosinut, voin vain suositella työkirjan hankkimista jotain muuta reittiä. Ehkä haluatte jopa ottaa osaa seuraavaan valmennukseen? Suosittelen, jos yhtään tuntuu, että tarvitsee inspiraatiota, tukea ja opastusta siihen, kuinka olla paras versio itsestä ja elää täyttä elämää <3

Screenshot_2015-12-06-10-55-26-1

Tällä kertaa arpa osui kommentin numero 18 kohdalle, eli Outi tarkkailehan postiasi! Laitan sulle viestiä. Ja kun saat työkirjan avulla rohkeutta tavoitella kertomiasi unelmia, jaathan halutessasi niitä meidänkin kanssa ;) Teille kaikille muille, iso kiitos osallistumisesta. Unelma Itsestä työkirjaa lainaten:

”Jokainen päivä täällä on ainutlaatuinen, niin kuin sinäkin. Saamme nauttia jokaisesta päivästä, rakastaa sekä kunnioittaa itseämme ja sitä kautta antaa parastamme koko elämälle. Unelmat on tehty elettäviksi ja nyt on sinun aikasi elää ne todeksi.”

Dare to dream! Mukavaa alkanutta viikkoa :)

Milla

Yksi vastaus artikkeliin “Kenen unelma itsestä toteutuukaan seuraavaksi?”

  1. Voi kiitoskiitoskiitos! <3
    Tähän saikkupäivään tää oli aivan ihana piristys!
    Uskon saavani tästä iloa ja hyötyä itselleni, nää selfhelp jutut on niin mun juttu! Ja kyllä, varmasti blogin teksteissäkin vilahtaa ja rikastuttaakin kenties postauksiani osaltaan ;)

    http://outikarita.fitfashion.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta