Keep calm and dance BodyJam!

Oon koittanut kehitellä jotain muitakin postausaiheita arjesta. Tiedän nimittäin varsin hyvin, että ootte mahdollisesti saaneet somen välityksellä mun kautta BodyJam-ähkyn. Mietin muita mulle tyypillisiä aiheita: ruoka, kuntosali, onnellisuus, ilo, arki – mitä näitä nyt on. Lopulta päädyin kuitenkin taas kirjoittamaan tämän jutun. Kaikki tiet vievät tällä hetkellä BodyJamiin. Oon nimittäin aivan liekeissä tosta uudesta76-ohjelmasta!! Oon käyny neljän päivän sisään kolmesti tanssimassa sen läpi, ja varpaat on uusista tanssikengistä niin rakoilla, että kävely on tällä hetkellä minkä tahansa kenkien kanssa aika tuskaa :D Mutta on ollut sen arvoista! Mä oon ihan rakastunut tohon ohjelmaan, sekä biisit että koreot on täyttä kultaa ♡ Saan niin paljon voimaa arkeen tästä jutusta just nyt.

Screenshot_2016-03-16-19-34-01-1

Tosin intohimon käänteinen puoli on se, että ne, jotka eivät suhtaudu asiaan näin täydellä rakkaudella, joutuvat helposti mun kanssa konfliktitilanteisiin :D Kuuntelen joka aamu työmatkalla 76-ohjelman biisejä kuulokkeista ja jammailen itseni töihin. Varma keino, miten ei voi vahingossakaan mennä huonolla tuulella työmaalle, kokeile vaikka! Eräänä aamuna tällä viikolla innostuin kuitenkin vähän liian kovasti, ja mun hervoton hai-saappaat jalassa tehty jamiesitys kahvihuoneessa herätti vähän ärsytystä muissa. hupsista. Toinen konflikti sattui eräässä näistä viimeaikojen diskoista,  kun tapahtui se kaikista pahin mahdollinen. Se, mistä on liian monta kertaa aiemminkin ollut puhetta täällä blogissa – juuri loppubileiden kynnyksellä joku pyytää musiikkia hiljemmalle! Ei hemmetti! Mä sain ihan kauheen harmitus-ärsytyksen, kun tää tapahtui just Insomnian kohdalla! Siis se nimenomainen hetki, kun sulla menee tässä ohjelmassa oikeesti kylmänväreet kun on vaa niin hieno setti ♡ Koko päivän – tai pahimmassa tapauksessa viikon – ootat tota tiettyä hetkeä, ja sit se onnistutaan pilaamaan. En pysty koskaan käsitellä näitä ilman tunteita, koska en vaan pysty. Korvatulpat herkkäkorvaisille! Annoinkin toki palautetta asiasta. Varmaan uskottekin. Tiedän suhtautuvani asiaan vähän turhan tunteella ja intohimoisesti, mutta en oo vuosien saatossa päässyt tästä piirteestäni mihinkään. Sain ihanasti ymmärrystä asialle, kun kaveri totesi whatsapissa näistä kertoessani,  että keep calm and dance BodyJam! Täytyy vissiin yrittää taas. Keskittyä asiaan. Screenshot_2016-03-04-12-53-21-1

Sen jälkeen, kun uusin Jami on meidän kulmilla lanseerattu, niin mua ei oo paljon muualla näkynyt. Eilen oltiin sovittu jo etukäteen salihommia työpäivän jälkeen, mutta ei kyllä just nyt kiinnosta yhtää nostaa punttia kun haluaa vaa tanssia :D Olikin siis vähän suorittaminen toi perjantain salitreeni, ja lopulta päädyin porraskoneeseen odottelee kyytiä kotiin ja siinä portaita kipitellessä kattelin puhelimesta, mitäs muutakaan, kui  jamivideoita youtubesta! Hitsi vie, toivottavasti joku päivä pääsis itekin taas kuvaamaan ♡

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

3 vastausta artikkeliin “Keep calm and dance BodyJam!”

  1. Olin yks päivä jumpassa missä askelten äänet kuului musiikin yli…. Meni vähän fiilis siinä vaiheessa.

  2. Moi! Mitä luulet, pysyisikö BodyJam-tunnilla ensikertalainen mukana, vaikka ei ole uutta ohjelmaa aikaisemmin tanssinut? Kuulostais niin mukavalta ja haluaisin kokeilla, kun tanssitaustaa kyllä on, mutta nykyään jäänyt niin vähälle. :( Ja oliko se Gogo Hermia, jossa Tampereella BodyJamia järjestetään? Pystyyköhän siellä maksaan kertamaksulla?
    Oot kyllä mahtava ja insipiroidun aina sun postauksista!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta