Mistä motivaatiota?

Joskus pieni tauko voi tehdä hyvää. Ehkä ihan kaiken suhteen, mutta ainakin treeneissä. Pidin tuossa vähän niinkuin huomaamatta taukoa tavanomaisesti niin kovin intensiivisestä treenikierrostani. Tavallinen systeemi voimaviikolta kakkoskiertoon ja kakkosesta supersarjaviikolle on ollut BodyJami-innostuksen vuoksi tauolla, ja nyt jälkeenpäin huomaan, että tuli tarpeeseen. Harmi oikeastaan, etten aiemmin hoksannut tätä. Ai mistä sen tietää vai? Ihan vain siitä, kun motivaationi ja näkökulmani tekemiseen on taas ihan uudenlainen! Kroppa tuntuu palautuneelta, ja mieli suorastaan himoitsee salille!

Laitoin maanantaina puhelimeni taustakuvaksi tätä uutta alkua kuvastavan teksin, jonka kautta inspiroidun omaan tekemiseeni. Motivaatiolause pitää sisällään muistutuksen siitä, että paras tulos tulee, kun uskoo itseensä, keskittyy olennaiseen ja hakeutuu samanhenkisten ihmisten seuraan. No, tämä motivaatiolause on kannatellut mua pitkin viikkoa, ja tuntuu pitkästä aikaa tosi vahvasti taas siltä, että tiedän mitä teen. Tai jotenkin olo on ihan supermotivoitunut!! Mulla on selkeä visio kevään treeniviikoista. Käyn jamittamassa aina kun tilanne sallii, ja oon aloittanut nyt kesken jääneen treenikierron tanssiviikkojen jälkeen. Aika jees!

Screenshot_2016-03-25-18-04-35-1

Ja tosiaan, tuo motivaatioquoten viimeinen osa kävi toteen nyt pääsiäisenä. Ihan niinkuin kaikella olisi tarkoitus, tai jotain?! Eräs mun kaverini liittyi nimittäin vastikää Fitfarmille, ja voidaan nyt yhdessä käydä fiilistelee treenijuttuja myös GoGolla. Ne toiset ihanat Fitfarmilaiset kun käy enemmän toisella puolen kaupunkia treenaamassa. Yleensä mulle sanotaan, että musta saa motivaatiota näitten mun treenihöpötysten kautta, mutta tällä kertaa mä saan kyllä kiittää tätä uutta farmiystävääni, sillä jotenkin tän yhteisen höpöttelyn ja treenailun myötä tällä kuluneella viikolla mun oma visio on kirkastunut ja vahvistunut ihan erilaiseksi! KIITOS.

Vaikka sulla ei oliskaan mitään motivaatiopulaa, kuten en itsekään kokenut, että olisi ollut, joskus voi silti tehdä hyvää pitää taukoja. Tai tehdä jotain muuta, kuin elää intensiivisessä kuplassa. Itsekin pidin juuri pari köykästä viikkoa salin puolella ja tähän loppuun kolme lepopäivää neljän päivän sisällä. Mieli ja keho tarvitsi ilmeisesti taukoa kovasta salitreenistä. Ja onneksi en väkisin lähtenytkään tekemään mitään lihaskuntojuttuja. Mun tavoitteeni nimittäin selkiytyivät tauon aikana. Ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta olennaisinta on uskoa niiden toteutumiseen ja omaan tekemiseensä. Ja käytännön tasolla olennaisena osana inspiraatiota on ainakin omalla kohdallani nämä motivaatiolauseessanikin mainitut ihmiset, jotka jakavat  samanlaisen elämäntyylin. On vaan niin hauskaa ja innostavaa jakaa treeniruokatavoitehöpinöitä toisen yhtä höhlän kanssa. Ja välissä nostaa vaikka maven sarjapainoja uudelle levelille. Tavoitteena olis tehdä joku päivä kutosia tolla ysikympillä. Tänää motivaatiopiikeissä aloiteltiin projektia ;)

Screenshot_2016-03-25-18-01-51-1

En oo koskaan ennen uskonut motivaatiolauseisiin, ja jopa pitänyt niitä vähän hassuina ja turhina. Mutta hitsi vie, kun joka kerta puhelimen avatessa näytöllä vilahtaa, että kaikki on mahdollista, niin kyllä siihen alkaa vähitellen uskoa ihan tosissaan :-) Vai mitä mieltä sä oot? Mikä sun motivaatioquote on? Vaikutanko vähän tuuliviiriltä näitten juttujeni kanssa vai? Kyllä, välillä. Kuuluu kuvioon :D Joko täysillä tai sitten ei ollenkaan. Omat vinkkini motivaation vahvistamiseen on siis toisinan etäisyyden ottaminen kuplasta, tavoitteiden kirkastaminen, oikeanlaiseen seuraan hakeutuminen ja itseensä uskominen <3 Toimii ainakin mulla just nyt!

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa

Milla

4 vastausta artikkeliin “Mistä motivaatiota?”

  1. Hei, uskon itsekin että motivaatio kasvaa kun on vain saman henkisessä seurassa, itselläni ei hirveästi ole saman henkisiä treenauskavereita, joten täytyy treenata yksinään ja jakaa ajatuksia sitten netissä samanhenkisten parissa. Olisihan se mukavaa joskus edes kaverinkanssa treenata ja jakaa ajatuksia treeneihin ja ruokiin liittyen :D vaikka yksin treenaaminen on sopinut itselleni ihan hyvin. Kun menen salille vielä töiden/koulun jälkeen, saan kavereilta kommenttia kuinka ´hullu, kuinka jaksaa vielä, mielummin menisit vaa kotii sohvalle…´eli tämä harrastus/elämäntapa taitaa olla ´hullua´, kun ns. ´normaalit´ ihmiset ei jaksa/viitsi tehdä samaa. Kiitos hyvästä blogista, se antaa ainakin lisää motivaatiota aina :).
    Mukavaa viikonloppua ja pääsiäistä.

    • Onneks on tosiaan netti, voi täällä jakaa elämäntyyliin liittyviä juttuja samanhenkisten kanssa :) Iteki perustin blogin aikoinaan just sitä varten, kun arjesta ei ehkä saanu samallai tukea ja innostusta omiin puuhiin. Täältä löytyy sitäkin enemmän :) Kiiitos kun jätit kommenttia ja ihanaa kevään odotusta sulle <3

  2. Mulla motivoi salilla musiikki tosi hyvin. Kunnon vihaset hevit korviin tai jotaki kunnon jumputusta, kyllä jaksaa (tai elastisen eteen ja ylös)! Motivaatio on muutenkin ollut ihan pilvissä viimeaikoina, vakituiset salikävijät jo tulee sanomaan että hei relaa välillä, mee kotias siittä :D Mutta en haluu, liikkuu niin hyvin, aerobinenkin maistuu hattaralle, eikä karvaalle kalkille kuten yleensä! :D Ainoo mikä ärsyttää on alaselkäkivut, joitten takia kyykky ja esim. mave on nyt ollu vähän tauolla :/

    Ihanaa kevättä! :)

    • Musiikki motivoi kyllä huikeen hyvin!! Ite kuuntelen bodyjambiisei salillakin ;) hauskasti sanottu toi hattaravertaus, mutta voin kyllä samaistua! Eilen lähdin jopa lenkille, kun tuntuu, että energiaa on ihan hirveesti ja kaikki lajit vaan tuntuu kivoilta <3 Samoin kiitos, ihanaa kevättä sinne ja energisiä treenejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta