Kun muutkin, niin mäkin sitte

Mä latasin snapchatin joskus kauan aikaa sitten, en muista tarkalleen vuotta, mutta on siitä jo useampi kulunut. Mun siskoni on aina aikaansa edellä, ja hän suositteli tuolloin kyseistä sovellusta mulle. Hetken aikaa kikkailin sen kanssa, mutta jotenkin se ei lähtenyt kohdallani lentoon. Poistinkin aika pian koko sovelluksen puhelimestani. No, viimeisen vuoden aikana mun uutisvirtani esimerkiksi instassa on täyttynyt yhä useammin snäpillä otetuista kuvista. Oon huomannut, että nykyisin tosi moni käyttää sitä.

Mietin, josko minäkin?

Snapchat-3808163393697927426

Pääsiäisviikolla pääsin kuvaamaan salivideon kaverini snäppiin. Ja sitä kautta pääsin siis käytännön tasolla pitkästä aikaa kosketuksiin sovelluksen kanssa. Aloin vähä kysellä vinkkejä käyttöön, ja aika pian olinkin jo kokeilemassa, toimiiko vanha tunnukseni edelleen. Toimihan se! Eli siellä ollaan taas. Saa seurata, jos mun jutut kiinnostaa. Koko nimellä pitäisi löytyä. Tiiättekö mun nimen jo? Kai te tiiätte ;)

En välttämättä oo mikään trendikkäin snäppääjä näin alkuun, kun vasta harjoittelen uudelleen sovelluksen käyttöä. Mutta eikai siinä mitään. Nyt tuntuu, että itseasiassa tää sovellus on aika mun tyylinenkin, kun tykkään jakaa kaikkea pientä arkista sieltä sun täältä. Eikä snäpissä tarvii olla niin kauhean loppuun asti hiottuja ja ajateltuja noi kuvat ja videot. Lievästi koukussa siis heti alkuunsa ;) Mutta eipä toi niin kivaa olisi, jos ei kaikki muutkin käyttäisi. Eli kyllä – joskus menee vaa silloin että mäkin, kun muutkin.

Onks sulle käyny ikinä samaa?

Milla

4 vastausta artikkeliin “Kun muutkin, niin mäkin sitte”

  1. Mä oon hitaasti lämpenevä, mutta siltikään monikaan mun ystävistä ei oo snäpissä, mut mä oon nyt kolmatta päivää. Koukutuin! Ja näin vapailla on aikaa heti snäppäillä, arkena varmasti vähän rauhouttuu ja arjen myötä myös tasaantuu tuo käyttö. Heti kyllä huomasin et tuohan on kiinnostava kanava seurata tuttujen, kavereiden ja julkkisten touhuja :D

    http://outikarita.fitfashion.fi/

    • millariutta, aattelin et tosta sivupalkista löytyy mut oliki vähä piilossa kuitenkin :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta