Mitä tulee, kun yhdistää sekä kuntosalia että jumppaa?

Oon seurannut nyt jotenkin tavanomaista vähemmän blogimaailmaa. En oikein tiedä, mitkä jutut ovat tällä hetkellä puheenaiheina, ja toisaalta, mun omissakaan kirjoituksissa ei ole viime aikoina ollut selkää punaista lankaa. Mutta toisaalta – haittako tuo? Eikai! Siispä ajattelinkin nyt kirjoittaa tällaisen ajatusvirtakirjoituksen tähän sunnuntaihin. Ihan vaan kuulumisia täältä päin maailmaa, treenihommia erityisesti. Koska viimepäivinä oon saanut taas olla niin iloinen siitä, että mulla palo treenailla erilaisten lajien parissa!

Screenshot_2016-04-02-12-24-20-1

Tänä viikonloppuna oli nimittäin kahdet hieman tavallisesta poikkevat treenipäivät. Lauantaina kokoonnuttiin Killen järkkäämiin pienryhmätreeneihin meijän tampereporukalla! Laiteltiin tossa aiemmin kuluneella viikolla sähköposteja aiheeseen liittyen, ja sovittiin ajankohdaksi lauantaina puolen päivän jälkeen, ja treenattavaksi lihakseksi  ehdotin etureisiä, sillä mentiin siis! Meitä oli siis minä ja kolme muuta tytsyä. Kaksi näistä mun treenikamuja jo muutenkin, joten senkin puolesta motivoiva setti. Mulla tosin veti oikee pakara niin kramppiin tai jotai heti alkuunsa, että joutu vähän kylmähoitoa laittaa ja yöksi särkylääkettä. Mutta ilmeisesti ei mitään isompaan vahinkoa käynyt, koska ei ole nyt sunnuntaina vaivannut tavanomaista lihaskipua enempää. Pienrymässä treenattiin tosiaan etureisiä supersarjoilla tehden vähän kaikenlaista: kyykkyä, smithiä, prässiä, hackia ja ojennuksia. Taso oli ilmeisen kova, ja tekemisessä meininkiä, koska iteki vedin sitte itteni niin piippuun, että oli ihan huono olo.. Lopussa kokoonnuttin tsemppaa meidän tiimin uusin jäsen vika sarja loppuun ja oli kyllä hauska, kun veti failureen asti ja lyhisty lopulta sinne maantasolle. ”Tervetuloa Fitfarmille”, kuului Killen suusta siinä vaiheessa ;) Noi pienryhmätreenit on kyllä kivoja, ja tää oli ehkä paras tähän astisista, koska sai tehdä kavereitten kanssa <3

Sunnuntaina puolestaan oltiin sovittu BodyJamiin treffit mun tanssikaverini kanssa. Hän otti Gopron mukaan, ja saatiin melkein koko tunti kuvattua sillä! Matskuahan ei tosin näe vasta kun kotikoneella, joten ite saan sitä käsiini vasta joskus myöhemmin keväällä. Tästä syystä pyysinkin tunnin jälkeen, että kuvattais loppubileet vielä puhelimella. Sinnehän sitten päätyikin pieni pätkä tuota settiä, mun istagramiini siis, jos haluatte tsiikata ;) Tiedän, että pompin ja riehun vähän turhaan, kun kyseo olisi oikeasti tanssista, mutta tässä vaiheessa, kun meen fiilis edellä, eikä ohjausajatusta ole viety käytäntöön, koen etuoikeudeksi antaa musiikin liikuttaa kehoa. Vaikka sitten vähän liian täysiä. Toi Insomnia on kyllä ehdottomasti tämän ohjelman parhain biisi, vai mitä?!

Screenshot_2016-04-03-18-48-30-1

Ihan huiput viikonlopputreenit siis takana, ja huomenna työviikon saakin aloittaa ihan ansaitulla lepopäivällä treenistä. Oma ajatukseni otsikon kysymykseen on siis se, että paras tulos tulee juurikin silloin, kun tekee niitä juttuja, mistä ihan tosi kovasti tykkää! Puntti ja jumppa sopii oikein hyvin yhteen. Ei välttämättä ainakaan omalla kohdallani peräkkäin vedettyinä. Mutta eri päiville soviteltuina ne antavat niin paljon lisäenergiaa päiviin! Vai mitä mieltä sä oot puntti+jumppa yhtälöstä? Ite en jaksais tai näkis järkeväksi tehdä peräkkäisinä treeneinä samana päivänä, mutta erikseen ilta- ja aamutreeiksi jaoteltuina, tai vaihtoehtoisesti kokonaan eri päivinä tehtyinä toimii kyllä. Tai toki riippuu tavoitteestakin, aerobinenhan on tunnetusti pois jostain muusta, mutta tällaiselle hupitreenaajalle homma ei kuitenkaan oo niin vakavaa hiustenhalkomista ;)

Blogi päivittyy myös  Facebookissa  ja mun arkisia touhuja voi seurata Instagramissa  sekä nykysin myös snpachatissa nimimerkillä millariutta.

Milla

4 vastausta artikkeliin “Mitä tulee, kun yhdistää sekä kuntosalia että jumppaa?”

  1. Minä innostun välillä vielä salitreenin perään spinningiin koska oon sitä ihmistyyppiä joka innostuu kun vauhtiin pääsee! :D Ehkä pitäis tehdä rankemmat salitreenit jos sen jälkeen mulla tuntuu että energiaa riittää vaikkka mihin vielä?

    • Niinkuin sanottu, eri asiat toimii eri ihmisillä :-) Ja varmaan myös riippuu siitä, mihin kroppansa totuttaa. nimimerkki. entinen triplajumppaaja :D

  2. Heippa, Pakko oli vaan tulla kertomaan kuin ihana tää sun blogi on! Löysin tän vasta eilen mutta jäin heti ihan koukkuun ja lueskelin monta postausta taaksepäin. Aitoa ja positiivista meininkiä, ihan huippua!:)

    • Kiitos ihanasta palautteesta! :) Huippua jos alat seurailla jatkossakin. Ja jos tulee mieleen jotain mistä haluaisit että kirjoitan niin aina saa esittää ideoita. Mukavaa kevään jatkoa ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta