Ohjaajahaaveita jakamassa

Kun jollekin ajatukselle antaa vähän siimaa, se kasvattaa siipiään huomaamattaan koko ajan. Toi BodyJam-ohjaajakoulutus on mun mielessäni siis päivittäin. Kattelen youtubepätkiä jamista ja toistan repeatilla omia videoita, joita on vuosien aikana kuvattu. Mietin, kuinka intohimoisesti oon suhtautunut lajiin jo useampi vuosi sitten. Halunnut kuvata pätkää jo vuonna 2013. Mä vaan rakastan bodyjamia. Ei ollut mikään hetken hurahdus, ja siksi kai näitä ohjaushaaveitakin on syntynyt. Haluaisin jakaa sitä onnea, minkä hyvä jamitunti saa aikaan! Ja nyt monena päivänä oon ollut jo ihan sata varma, että vihdoin pistän käsijarrun pois päältä ja lähden  vaan askel kerrallaan toteuttamaan unelmaani.

Kiitos muuten hyvästä kommentista Outille erääseen pohdintatekstiini! Siinä ohjeistettiin etenemään nimenomaan pieni askel kerrallaan. Turha sitä kai on nyt jo stressata, että ei saa koskaan lisenssivideota läpi, jos kaikki pohjatyökin on tekemättä. Fiksusti todettu kyllä. Ohjaajaurankin voi pilkkoa välietappeihin, ja mennä omaa unelmaa kohti näiden kautta ♡ Varmaan verrattavissa painonpudotukseen, monesta pienestä välitavoitteesta muodostuu isompi kokonaisuus. Ohjaajaksikin joutuu harjoitella etappi kerrallaan. Lähtee vaan sitten askelen kauempaa, jos ei ole mitään kokemusta alla.

20160403_122658-1

Oon koko viikon laittanut viestiä erään tytsyn kanssa, joka oli viime viikonloppuna BJ-koulutuksissa! Sama lähtötilanne kun mulla – ei ohjauskokemusta, mutta intohimo lajia kohtaan kova – suorastaan pakotti mut lähestymään häntä ja laittamaan viestiä! :D Ja onnekseni hän vastasi yhteydenottoihini, ja nyt ollaa höpötelty kaikkea innostavaa ja kivaa jammailuun liittyen! Mulla kun ei ole täällä Tampereella keitään ystäviä, jotka kävisivät jammailemassa, ja höpöttelyasteentuttuja on saliltakin vain pari. On siis riittänyt juteltavaa aiheesta, ja voin ihan tuntea toisen fiiliksen, kun aloittelee oikeasti ohjaamista! Kääks! Niin siistiä ja niin jännittävää. Ja niin sairaan ihailtavaa, kun toinen on ollut niin rohkea. Ja arvaatteko kuinka mua polttelee taas entistä enemmän tää juttu. Jos joku muukin on lähtenyt rohkeasti kokeilemaan, niin miksi en mäkin?! Samalla tavalla muutkin epäröi ja jännittää, mutta höhlä taitaa olla se, joka ei edes yritä, vaikka mieli tekisi.

No, vaikka nyt päättäisin tarttua haasteesen, niin koulutuksiahan ei mene ihan joka joulu ja juhannus. Alitajuisesti tosiaan tiesin, että tänä vuonna ei ole ilmeisesti bodyjam-koulutuksia enää tulossa. Olenhan mä tuota koulutuskalenteria tsuumaillut jo pidemmän aikaa.. Tuo huhtikuun eka viikonloppu oli ainut, mitä oon tässä löytänyt. Ulkomailla toki olisi varmasti. Mutta se voisi olla jo liikaa mulle :D En tiedä, tuleeko niitä enää syksylle ollenkaan, vai onko seuraavat sitten ensi vuonna? Joka tapauksessa, on mulla ainakin henkistä ja fyysistä valmistautumisaikaa. Voin aikaisen riehumisen sijaan alkaa kiinnittää todellista huomiota tekniikkaan ihan vaan tunneilla käydessäni – siitä kun ollaan ilmeisen tarkkoja sitten koulutuksissa. Ja jatkaa mielikuvaharjoittelua itsestäni ohjaajana. Ehkä voisin myös kysyä ja jutella asiasta oman salini BodyJam-ohjaajien kanssa. Tulihan mulle sattumalta tällä viikolla mieltäni kovasti piristynyt kommentti instagram-videooni gogotampereelta: ”Koska tulisit pitämään näytetuntia?”

Screenshot_2016-03-22-17-43-34-1

Niinpä. Toivottavasti jonakin päivänä ♡

Blogi päivittyy myös  Facebookissa  ja mun arkisia touhuja voi seurata Instagramissa  sekä nykysin myös snpachatissa nimimerkillä millariutta.

Milla

3 vastausta artikkeliin “Ohjaajahaaveita jakamassa”

  1. Jee!! siitä se lähtee! Nyt vaan katseet kohti seuraavaa koulutuspäivää ja sinne vaan! Ooot niin henkeen ja vereen jammailija et se kyl näkyy susta ulospäin! You can do it! :))

    • Kiitos kannustuksesta, ihana ♡ Sä jos joku oot inspiroiva. Kyllä mä vielä joku päivä tartun haasteeseen! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta