Intohimoa vai ruuvi löysällä – en itekään enää tiedä

Niin kauan, kun oon Les Mills – maailmassa heilunut, oon jollain tapaa innostunut ajatuksesta jumpata ihan omiin nimiin. Sillain ihan itekseen ilman ryhmää ja ohjaajaa. Mulle jää suhteellisen nopeasti koreot mieleen, joten oonkin hassutellut milloin missäkin areenalla – aina tilaisuuden tullen. Yhdet kuolemahepulinaurut kaveri sai Fuerteventuran reissulla, kun tanssin salitreenin päätteeksi puhelimen kaittumisista tulevan Dat F#tin tahtiin jamia. Eikä oo yks tai kaks kertaa, kun toinen kaveri on kuvannut mun hassutteluja sen kotisalilla – siis siellä huikeessa paikassa, jossa sai ite laittaa musat soimaan! Ja oonpa mä joskus kotijumpannutkin attackia, tais olla joululomalla 2013, kun pyhien takia hyviä jumppia meni niin vähän. Ja käynyt GoGo parkin alasalissa näyttämässä kaverille pari huippukohtaa jostain kivasta koreosta. Ja lenkillä pysähtynyt BodyJambiisin tullessa kuulokkeista ottamaan pari juoksuaskelesta poikkeavaa moovia ;) Onhan näitä.

Snapchat-536976250004516212

Yksi innostava ajatus ei kuitenkaan ole näiden vuosien aikana saanut toteutua. En nimittäin ole koskaan päässyt sillain oikestioikeasti fiilistelemään Les Millsejä saliin muutoin kuin ryhmäliikunta-aikoina. Johtuen ihan vain siitä, että musalaitteita saa salilla käyttää vain henkilökunta. Eräänä kauniina sunnuntaisena päivänä, eli eilen, mun maailmani komein kuitenkin keksi ihan vahingossa mahdollisen ratkaisun ongelmaan! Hän sanoi omistavansa Boomblasterin. Siis mitä?! Meillä on koko ajan ollut olemassa joku soitin, jolla sais BodyJammusiikit saliin, ja siitä ei oo vaan ollu mitään puhetta!

Mähän innostuin samantien tästä oljenkorresta. Harmillinen käytännön haaste on se, että soitin on säilössä pienen reissun takana. Mutta mulle luvattiin, että saan sen lähiaikoina! Innostuksissani aloitinkin omatoimiset harjoittelut jo eilen salille mennessämme. Piti tosiaan mennä yhessä sunnuntaipuntille, mutta alkulämmön aikana kattelin vaan bodyjamvideoita youtubesta, ja sen jälkeen säntäsinkin pukkariin vaihtamaan oikeenlaiset releet päälle, ja menin saliin kuulokkeiden kanssa tanssimaan. Että joo, moi! MInä se olin, se höhlä, joka hilluu ilman musiikkia tyhjässä salissa :D Mutta ihan sairaan kivaa! Tunti kulu ihan kuin huomaamatta, vaikka musa tuli vain kuulokkeista. Muutama yksityiskohta tästä nykyisestä ohjelmasta oli vielä hakusessa. En siis muistanut ihan jokaista sarjanrakentamiseen liittyvää kohtaa kaikista biiseistä. Aattelinkin mennä tänää illalla ohjatulle tunnille tanssimaan, jotta voin napata ne puuttuvat palaset vielä mukaani. Ja sitten kun Boomblaster (aka bodyjamsoitin, kuten oon sen nimennyt uudelleen) saapuu, oon valmis ihan omiin treeneihin tyhjissä saleissa aina tilaisuuden tullen!

Snapchat-4252919011569164629

Vai kieltääkö joku laki muka salien hyödyntämisen ohjatun ryhmäliikunnan ulkopuolella? Niinpä, ei mun kaan mielestä. Että jee!! Melkein itketti eilen ilosta, kun tajusin, että pääsen vihdoin tekemään ihan itsekseni, enkä oo riippuvainen ryhmäliikuntalukkarista. Ja jos joku mun kaverini siellä innostuu, niin eiköhä mennä yhdessä kans! Ja kesällähän voi ulkojumpatakin! Ai että, mikä mahdollisuuksien maailma <3 Oon ihan hemuissani tästä! Ja toisaalta samaan aikaan mietin, että mikä ruuvi mulla on löysällä. Kuka raahaa boomblasteria salille mukaan…

Blogi päivittyy myös  Facebookissa  ja mun arkisia touhuja voi seurata Instagramissa  sekä nykysin myös snpachatissa nimimerkillä millariutta.

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta