BodyJamjuttuja (+videopätkää)

Whippii, sain vihdoin käsiini boomblasterin, ja oonkin hyödyntänyt sitä ahkerasti kuluneena viikonloppuna! Tutkin etukäteen salin jumppalukkaria, ja menin soittimeni kanssa jammailemaan niinä aikoina, kun ryhmäliikuntatunteja ei ollut. So simple! Okei, soitin painaa aika paljon, joten onneksi pääsin autolla salin ja kodin väliset matkat. Ja sain jopa jättää sen yöksi salille, jottei nyt ihan joka päivä tarvinnut edestakaisin roudata. Ihan huippua kyllä lähtee vaan omatoimijammailemaan ihan koska tahansa!

Snapchat-2947542991456793309

Joku kysyi, miten homma voisi käytännössä toimia – miten sitä tietää, mitä tanssia :D Ja eipä mullakaan sen ihmeellisempää vastausta aiheeseen ole. Pistän vaa piuhan kiinni puhelimeen ja spotifysta vanhoja jamibiisejä soimaan, ja sitten tehdään sillain kun kroppa muistelee! Ei se niin vakavaa ole, vaikka joku koreo ei menisi justiinsa niin kuin alunperin on kuulunut. On vaan hauska yllättyä, kuinka sitä loppujen lopuksi on jonnekin kropan lihasmuistiin jäänyt monenmonta koreografiaa kuluneiden vuosien varrelta. Tähän mennessä oon mennyt BodyJam 75-ohjelmaa aika paljon, koska se on tuoreessa muistissa. Samoin kuin nykyinen BodyJam76. Niiden lisäksi oon mennyt ikisuosikkejani Nicky Minajin Whip it -biisiä sekä Usherin Numbia sekä alku- että loppuverkkana. Ihan parhaita! Tänäänkin vaa lauloin ja tanssin samaan aikaan, kun tunnin-kahden jammailun jälkeen on joka kerta vaan niin huippu fiilis <3

Seuraavana tavoitteena omatoimijammaillulle olisi muistella muita ihania koreoita, kuten seiskakakkosta, kuusysiä ja kuusvitosta. Ja mitä kaikkia näitä nyt onkaan! Onneksi on toi youtube, niin sieltä pystyy tarkistaa vähän koreoon vinkkejä etukäteen. ja sitten on taas helpompi tarttua tuumasta toimeen, kun seuraavan kerran soittimien salille asti vien :) Ei tarvii miettiä, miten kuluttaa aikansa työmatkabusseissa tulevalla viikolla, haha. Nyt alkuviikosta pääsen onneksi ohjatullekin tunnille, niin ei mee aivan omatoimiseksi koko homma. Oon ottanut puheeksi ihan ääneen mun ohjaajahaaveeni, joten sekin antaa vähän uutta uutta näkökulmaa ja inspiraatiota ohjatuille tunneille menemiseen, kun ohjaajat pystyy ”katsomaan sillä silmällä” ja antamaan eri tavalla tekniikkavinkkejä.

Semmosia jamijuttuja tällä kertaa, oon pikkusen onnellinen näistä. Kuka tulis mun kaa tanssimaa? ;) Ei olis niin yksinäistä puuhaa pidemmänpäälle.

Blogi päivittyy myös  Facebookissa  ja mun arkisia touhuja voi seurata Instagramissa  sekä nykysin myös snpachatissa nimimerkillä millariutta.

Milla

6 vastausta artikkeliin “BodyJamjuttuja (+videopätkää)”

  1. Hehe mä en oo muuta ku kotona vähän koittanut jammailla joskus. Tanssiminen ei oo kuitenkaan niin vahva laji itelle ni ei mulle jää muut kun loppubileiden biisit mieleen niin et osais tanssia :D tosin 75:n Afrokia pitää kyl välillä vähän tanssia koska tykästyin siihen jotenkin tosi paljon<3
    Mut toihan on kyl ihan mahtavaa kun pääset itsekin reenaileen ja muistat hyvin koreoita (ihan selkeetä ohjaajamatskua)! Ja saat soittaa musiikkia just niin lujalla kun huvittaa :D

    • mullakin noi loppubileet on kyl se mikä jää parhaiten mieleen :-) ei niitä koreoitten rakentamisia niin muista, ainakaan pitkältä ajalta. Hei sähä oot just hyvä jammailee! Voisit tulla mun näytetuokion harjoitusasiakkaaks? ;) Ei mitää takeita laadusta mut sitä kautta pääsis opettelee!

    • Haha jos tarviin harjotusasiakkaita niin viestiä vaan :p

    • Aloitan nyt vklp omatoimiharjoitukset nii toukokuun puolivälin jälkeen olis mahdollista mennä pitää se näytetunti. Laitan koodia jos tulee valmista :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta