Olisko musta bodyjamohjaajaksi, ihan oikeastioikeasti?!

Hellou ihanat ja huikeeta uutta viikkoa! Tänää BodyJam-tunnilla tuntui ihan käsittämättömältä, kun kuulin nykyistä ohjelmaa mentävän vielä ensi viikko ja sitten toukokuussa aletaan miksata. Niin siis mitä?! Toukokuussa?! Mutta tosiaankin, ensi viikon jälkeen on toukokuu jo. Aika menee iha hirveetä tahtia, kun tekee kaikkia kivoja juttuja. Haluatteko kuulla uusimpia uutisia haavemaailmasta. Ehkä tahdotte, kerron joka tapauksessa. Alkuun ajattelin, että ootte varmaan jo ihan BJ- ähkyssä mun viimeaikaisten juttujeni vuoksi. Mutta sitten taas muistin, että tokihan mä voin omaan blogiini kirjoittaa just niitä juttuja, mitkä tällä hetkellä on pinnalla. Ja BodyJam on. Vaikka se ei kylläkään taida olla mun kirjoitusaiheistani mielenkiintoisin. Vai onko. Ootteko saanu jo yliannostuksen? :D

Nyt sitä kuitenkin tulee, ihanan innostavia bodyjamjuttuja.

Viime viikolla sovittiin meijän salin yhden ohjaajan  kanssa, että hän katsoo seuraavalla mua tunnilla ”sillä silmällä”. Ja nyt sekin silmäilytunti on tanssailtu läpi. Sain kannustavaa palautetta, että voisin oikein hyvällä mielellä mennä koulutuksiin. Pirteen näköinen pirkko ja hyvä tyyli tanssia. Jokin hetki takaperin tapahtui myös sellaista, että sain instagramvideoitteni kautta saliltani kyselyitä, koska tulisin pitämään näytetuntia! whoop! Emmä ihan huono voi olla, jos tämmöstä kysellään ;) Ajattelin kyllä, että se jää vain siihen – kuinka voisin edes pitää näytetuntia, kun ei mulla ole koulutustakaan. Mutta salilla tulikin tänään kuin kohtalon tarkoituksella vastaan henkilö, joka ottaa näytetunteja vastaan, ja hän lähestyi ihan extempore mua! Ooksä se tyyppi, joka niitä instagramvideoita laittaa? Joo! Minä se olen! Pienen haastattelun jälkeen mulla olikin yhteystiedot käsissäni ja mahdollisuus mennä esimerkiksi toukokuussa pitämään näytetuntia hänelle. Käytännössä siis näyttää ohjausta ilman oikeita asiakkaita jonkin tietyn pätkän verran.

Siis mitäää?!?♡

Screenshot_2016-04-19-18-43-55-1

Miten nää asiat voi vaan tälleen mennä eteenpäin näin hienosti? Arvatkaa, oonko nyt samaan aikaan ihan superinnoissani ja toisaalta hirvittää ihan liikaa! Nyt vaan treenailee koreografiaa ja ohjaamista. kääks. Eikai siinä mitään häviä. Jos kokeilee. Vaikka tiedän kyllä itseni perfektionistiluonteena, että kyllä sitä sitten valmistaudutaan urakalla, jos näytesessio lyödään lukkoon. Ja nythän se on enää musta itsestäni kiinni.

Aika hullua, miten kaikki ihan oikeasti on mahdollista?!♡ Dare to dream!

Treenikengissä on myös Facebookissa / Instagramissa ja mun arkisia touhujani voi seurata myös snapchatissa nimimerkillä millariutta.

Milla

13 vastausta artikkeliin “Olisko musta bodyjamohjaajaksi, ihan oikeastioikeasti?!”

 1. Huikeeta Milla! Ehdottomasti meet pitämään näytetunnin ja siitä sitten koulutuksiin. Ps. BodyJam -jutut on parhaita.

  • Kiitos ku iloitset mun kanssa ♡ Oon joo kovasti laittanu katseen nyt syksyn koulutusta kohti! kääks!

 2. Ryhmäliikunta ei oo yhtään mun juttu eikä varsinkaan mikään tanssintapainenkaan, mutta ihan vaan sen takia oon sun bodyjam-postaukset lukenu että oot niin fiiliksissä ja ihana iloinen niin näistä tulee itekkin niin hyvälle tuulelle!!! Vaikka en sua tunnekkaan niiin oon tosi ilonen sun puolesta, oot ihanan pirtee ja oma ittes!!! Ja niin se vaan menee että asioilla on tapana järjestyä ;) <3

 3. Jamijutut on ehdottomasti yksiä lemppariaiheita, eli ei pelkoa yliannostuksesta ;) Vitsi miten hienoa kuulla että asiat järjestyy, susta tulee vielä huippuohjaaja! <3

  • Hyvä jos jamijutut uppoaa! Toivottavasti musta tulis joo joku päivä, pienin askelin kohti unelmia ♡

 4. Itse kokeilin kerran BodyJamia ja se ei oikein napannut mutta pakko antaa sille uusi mahis, kun oot sitä hehkuttant niin paljon!

  Mun mielestä EHDOTTOMASTI meet antamaan näytetunnin ja rupeet ohjaajaksi. Oot puhunu tosta niin paljon ja kauan et nyt otat itestäs niskasta kiinni ja teet sen! ;)

  • Hauska kuulla näitten kommenttien välityksellä, että oon onnistunu inspiroimaan lajin pariin :D Ei sitä ite ees tajua, kun vaa hemuissaan kirjottelee, mitä mieleen tulee. Toivottavasti annat lajille uuden mahdollisuuden ja syttyisit sille tällä kertaa ;) Hauskoja treenejä!

 5. Vau! Mieletöntä! Näytetuntia pitämään siis!
  Ihanaa kun joku kirjottaa ryhmäliikkunnoista noin positiivisia juttuja! Tuntuu että sali oli pitkään se juttu kaikille ja pohdin ite että voinko mä silti pitää treeniviikossa ryhmäliikuntoja kun mä nautin ja tykkään niistä? Ai voinko?! Voin koska ne saa hyvälle tuulelle,tulee treenattua ja ne on mun juttu! Ja sit vielä oon jääny aivan totaalisen fiiliksiin ja koukkuun crosstraining ja total cross tunteihin! Aaa! Sykkeet kattoon, sama porukka joka viikko, mieletön tsemppari ohjaaja, mieletön tiistai ja varsinki total cross keskiviikko! Vaikka sitte kamat mukaan töihin ja töitten jälkeen vaatteet valmiina päällä juosten junalla että vaan kerkiin sinne :) ihanaa kun on vielä ryhmäliikunnan puolesta puhujia ja go girl tee sun unelmista totta ja kirjota jami ja muita ryhmäliikunta juttuja..täällä ainakin on yks joka on niistä fiiliksissä vaikka jamia en ookkaan kokeillu kun ei omalta salilta löydy. Nyt total crossiin! Jes

  • Kiitos kannustuksesta! Ryhmäliikunta on kyllä ihanaa <3 Siinä on oma juttunsa, mitä salitreenissä ei kyllä saa. Ja sit kun löytää vielä sen kaikista helmeimmän lajin just itelleen, niin avot! Oma unelma olis kyllä olla tollainen inspiroiva ja energinen jamiohjaaja, jonka tunnin jälkeen lähdettäis noilla sun kuvailemilla fiiliksillä kotiin.

 6. Wohoo!! sä niin pystyt siihen! sä oot jo niin asennoitunu tähän! :) Bodyjam-juttuja ei voi koskaan olla liikaa! (nimimerkillä, bodyjam is my life :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta