Inspiraatiota treenipukeutumisesta

Tärkeä harrastus vaatii kunnon välineet, vai mitä? Siitä ei oo kauaakaan aikaa, kun hankin itselleni uudet BodyJam-kengät. Sellaiset ihanat täydellisen malliset ja väriset Niken tennarit. Ne ei siis ole oikeat tanssikengät, mutta koska koko Tampereelta ei löytynyt etsinnöistä huolimatta haluamiani Reebokin tanssikenkiä, ostin toisiksi parhaat vaihtoehdot. Ja ne on toimineetkin oikein hyvin! Oon innoissani joka kerta, kun saan pukea ne jalkaani. Eksyivätpä ne kerran salillekin, kun bodyjameuforioissa lähdin tanssin päälle vielä vetämään vähä mavea :D haha. Oikein monipuoliset treenikengät siis!

Tällä viikolla sain kuitenkin kaveriltani vinkin tampereelta löytyvistä Reebokin virallisista tanssikengistä – olivat kuulemma jääneet turhanpantiksi toisen kaappiin, ja saatoinpa sitten olla hieman kiinnostunut niistä.. Muutamaa hetkeä myöhemmin olinkin noutamassa näitä ihanuuksia keskustasta, ja ai että, kun ovatkin täydelliset! Nyt mulla on ihan oikeat tanssikengät. Ja vieläpä hienot sellaiset. Ja mitä maksoin näistä vai? Kaksikymmentä euroa. Jep! Voitte uskoa, että suorastaan kirmasin töistä keskustaan kotiuttamaan materialismionnellisuuteni täydentäjää. Jonkun mielestä oli kuulemma outoa ostaa jonkun toisen käyttämät kengät. Mutta itse olin vielä oudompi, sillä haistoin kenkiä ostohetkellä. Tarkistin vain, oliko niitä todella pidetty se kaksi kertaa, mitä mulle sanottiin. Ja kyllä, kengät vastaavat ihan uusia. Aika löytö <3

Snapchat-3353233532677919294

Eikä siinä vielä kaikki. BodyJam-fiiliksiin pääsee parhaiten, kun on hienojen ja hyvien kenkien lisäksi kunnolliset vaatteet. Kuitenkaan etsinnöistä ja muutamista turhiksi osoittautuneista hankinnoista huolimatta en ole onnistunut löytämään hyviä tanssipöksyjä nykyisten reikäisten tilalle. Tällä hetkellä käytössäni olevat housut ovat siis ikivanhat, ja niissä on pari reikääkin reiden kohdalla. Mutta mistä hankkia uudet? Tähänkin ongelmaan tuli vastaus kuin tilauksesta, sillä sattumalta tuli puheeksi, että kaverini oli tekemässä tällä viikolla tilausta Reebokilta. Siis mikä tuuri?! Laitoinpa sitten tilaukseen ne Reebokin omat viralliset tanssipöksyt. Otin kokoa M, joten toivotaan paketin saavuttua, että ovat sopivat! En melkein malta odottaa! Toimituskulujakaan ei tullut, kun tilauksen yhteisarvo oli niin suuri. Taisi olla aika win-win-situation siis. Mä oon jotenkin nyt niin sairaan innostunut tästä jamihommasta, että kaikki asustehankinnat kiehtoo ihan hirveän paljon<3 Lisää vaan lätsiä, kenkiä ja vaatteita mulle!

Ootko samaa mieltä, että tietyllä tapaa vaatteet ja asusteet tekee fiilistä treenamiseen? Salilla tykkään käyttää tiukkoja toppeja ja housuja, ja tanssimassa taas lätsä, löysät housut ja tukka auki tuntuu rennolta ja sopivalta. Vai onko sulle ihan sama, missä kuteissa ja asusteissa treenin tekee?

Screenshot_2016-04-28-18-30-33-1

Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja jos kiinnostaa, niin mun arkisia touhuja voi seurata Instagramissa  sekä nykysin myös snpachatissa nimimerkillä millariutta.

Milla

Yksi vastaus artikkeliin “Inspiraatiota treenipukeutumisesta”

  1. En kannata välineurheilua mutta on myönnettävä että on ihan erilainen motivaatio treenata jos on uudet treenivaatteet päällä. 😄 Tulee himo päästä ”ulkoiluttamaan” niitä ja treenikin tuntuu sujuvan paremmin. Oon ihan koukussa Stadiumin treenivaatteisiin ja mitä värikkäämpi ja hauskempi teksti niin sitä hienompi vaate 😊 On muuten siistit kengät ja toi väri 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta