Varjo-ohjaajana

Keskiviikkona astelin bodyjamtunnille sillä inspiraatiolla,  että kuuntelen tutun ohjelman aikana ennen kaikkea ohjaajan puhetta. Haen yksityiskohtia eri tilanteisiin: milloin ohjaaja puhuu höpöhöpöjuttua ja milloin kertoo tekniikkavinkkejä. Koska on aika olla hiljaa ja missä kohdassa tsempataan ja fiilistellään. Tämä siksi, että voin viikonloppuna alkaa tosissaan harjoitella näytetunnin pitämistä. No, ei juttu mennytkään ihan niin kuin suunnittelin, sillä pääsin extempore varjo-ohjaajaksi koko tunnin ajaksi! Jos käsite on vieras, niin tarkoitan siis sitä, että sain olla koko tunnin ohjaajan kanssa lavalla tanssimassa, mutta ohjauspuhevastuu oli edelleen virallisella ohjaajalla.

Ja mikä tässä tunnissa oli uutta, niin olin tosiaan lavalla koko tunnin alusta loppuun saakka ja niin sanotusti ”väärinpäin”. Tein siis ensimmäistä kertaa ohjelman vasemmalla aloittaen, kun tunnilla ollessa kaikki melkeinpä alkaa oikealla. Olin alkuun vähän kauhuissani, koska en tietenkään ehtinyt valmistautua millään tavalla, mutta oikeestaan meni aika hyvin! Kroppa meinas lihasmuistista automaattisesti tehä väärinpäin, mutta ku oli skarppina koko tunnin nii suju ihan mallikkaasti. Kaikki keskittyminen meni tosin ohjelman rakentamiseen, joten spiikit jäi nyt vähän kuuntelematta :D

Screenshot_2016-04-28-06-20-22-1

Mutta eipä sekään huono vaihtoehto ollut, päinvastoin. Sillä tiiättekö mitä – kun pystyi vähän rentoutumaan tutun ohjelman parissa nii tein jo vähä mielikuvaharjoittelua itsestäni ihan oikeana ohjaajana! Ja jotenkin innostuin ihan hirveästi ajatuksesta, ja tuntui, että rakastin jokaista tanssijaa juuri tällä nimenomaisella tunnilla! Teki mieli jo itekin huutaa kuinka huippu jengi oli kasassa ja jakaa vaan sitä bodyjameuforiaa kaikille ♡♡ Se on meinaan oikeasti sairaan siistin näköistä, kun koko porukka tanssii omalla tyylillään yhdessä harjoiteltuja pätkiä hyvän musiikin tahtiin. Saatika, mikä ilo syntyisi siitä, että on ite voinut olla se, joka on ohjannut ja opastanut koko koreon kaikille! Aika inspiroiva ajatus, vai mitä?

Viikonloppuna oon sopinut kaverini kanssa, että mennään yhdessä boomblasterin kanssa harjoittelemaan näytetuntipätkää. Päätettiin eilen myös vihdoin se, että vedetään nykyisestä bodyjam76-ohjelmasta näyte. Itse en siis tyypillisestikään osannut päättää etukäteen monien vaihtoehtojen väliltä, mutta ohjaaja perusteli sen olevan fiksu valinta, joten tartuin vinkkiin ja sillä mennään nyt. En malta odottaa, että työviikko loppuu perjantaina ja iltapäivällä pääsee vihdoin käytännössä treenaamaan spiikkejä ja muita, mitä en oo tähän mennessä vielä tehnyt! Pienin askelin kohti unelmia <3 Ja onhan se jo jumppasalissakin kuulutettu, että syksyllä mennään koulutuksiin. Eikö se silloin ole virallista? ;)

Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa  ,saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja jos kiinnostaa, niin mun arkisia touhuja voi seurata Instagramissa  sekä nykysin myös snpachatissa nimimerkillä millariutta.

Milla

4 vastausta artikkeliin “Varjo-ohjaajana”

  1. Sun innostuneisuus tarttuu! Vitsit! Niin siistejä juttuja. HALUAN SUN TUNNEILLE!

    • haha, jee!! Ihana sä :D Toivottavasti voin toivottaa sut tervetulleeksi vielä joku päivä <3

  2. Todellakin sun innostus tarttuu ja viestittyy tänne ruudun toiselle puolelle, nytkin alkoi niin hymyilyttämään :)
    Mä meen jammailemaan puolestani tänään zumbaan, sekin on kivaa :)

    • Kiva kuulla! Oma tunti olis kyllä niin unelma <3 Kovasti täällä harjoitellaan sitä varten. Vappuviikonloppu kului sullakin siis tanssien ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta