Näytetunti lyöty lukkoon

Hellou! Oon viettänyt minilomaa tällä viikolla, kun otin helatorstain jälkeisen perjantain palkatonta töistä, ja oonkin taas ahkerasti päivittäin käynyt treenailemassa ohjaamista. Okei, välillä homma on mennyt ihan vain tanssimiseksi, kun oon saanut ihastuttavan paljon kavereita seuraksi pitkin viikonloppua. Torstaina wolfilla fitfarmin kamuja, perjantaina erään taitavan tanssijan ja lauantaina harjoitusasiakkaan, noin niinkuin mainitakseni muutamia. Ja mikäs oikeastaan sen parempaa, kuin hyvässä seurassa tanssiminen ihan parhaan musiikin tahtiin! Ja Lauantai-illan kuulumisia sen verran tietoonne, että mun BodyJam-näytetunti on nyt lyöty virallisesti lukkoon. Puhetta on ollut paljon viime aikoina, ja ohjaustreenejä käyty tekemässä enemmän kuin ikinä. Mutta nyt kaikki konkretisoituu siis näytössessioon….. Kääks!

Yhteensä siis kahden erikseen paikalle kutsutun harjoitusasiakkaan ja monen kymmenen tunnin omatoimiharjoittelun jälkeen meen ensi viikon keskiviikkona työpäivän jälkeen näyttämään taitojani meijän salin ryhmäliikuntavastaavalle!

Snapchat-6622130321135658301

En oikeastaan edes tiedä, mitä multa odotetaan, kun en ole koulutusta vielä käynyt. Mutta oon opetellut kuuntelemalla ja mallintamalla koko suunnittelemani pätkän. Ja onneksi mulla on ollut netin välityksellä ohjaajatuttu, joilta oon voinut kysyä käytännön neuvoa. Ja huippuja tytsyjä samalta salilta fiilistelemässä ja kannustamassa – kyllä tästä hyvä tulee! Tuun varmasti blogiin kirjottaa ensi viikolla, miten mun käy. Nopeimmat kuulumiset saattaa kuitenkin löytää snapchatista. Niinkuin paljon muutakin. Esimerkiksi mun uudet BodyJam-housut! Eikö oo aika päheet!! Ihan ne viralliset Reebokin tanssipökät <3 Ai että, kun kelpaa taas jammailla. Toivottavasti ne tuo mulle hyvää tanssionnea koitokseen.

Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja jos kiinnostaa, niin matskua löytyy tosiaan myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramissa.

Milla

5 vastausta artikkeliin “Näytetunti lyöty lukkoon”

  1. Jee, siistiä 😍 Onnittelut! Täällä peukut pystyssä. Kyllä susta vielä jamiohjaaja tulee ja Gogo pistää sut heittämällä koulutuksiin 😁. Tuu maanantaina hakeen rohkeutta itse kouluttajalta, jos työvuorot sallivat ;) Olis 77:aa luvassa. Mä en ite ollu viime maanantaina, joten en oo päässyt vielä edes testaamaan mitä luvassa.

    • Kiitti!! 😍 Mä itse asiassa kirjoitin sulle toissapäivänä instanssa viestin. Se oli varmaan kuusisataa sanaa pitkä ja sit en kuitenkaa lähettäny sitä lopulta 😂 Ku mulla kiertää siis työvuorot sillai et joka päivä vaihtuu ilta-väli-aamu eli joka kolmas viikko osuu niin et maanantaina on aamu ja tiistaina ilta (eli ehtisin helsinkiin) ja nyt just huomenna Mulla olis se yhdistelmä mut hemmetti ku oon menossa poikkeuksellisesti koulutukseen mikä kestää 1530 asti!! :/ Ja sit tosiaan seuraava tämmönen aamu-ilta-yhdistelmä on vasta kolmen viikon päästä.. Mut jos meillä on vähän lapsia hoidossa nii voisin koittaa ottaa palkatonta 16.5. Seki olis yks vaihtoehto. Toi maanantai on siis ainut tommonen tunti? ei muita? Vaihtuuko kesän ajalle? Ihana ku laitoit viestin ♡♡ Oot ollu tosiaan mielessä mut en vaa sit jostain syystä lähettänyt sitä viestii minkä kirjoitin….

  2. Eikäääääh :D No voihan hemmetti. Bussi olis sit kyllä huomiselle ihan toivoton ja junalla kyllä ehtis, mutta se taas on niin törkeenhintainen. Maanantai on tällä hetkellä ainut Kimmon jamitunti ja luultavasti jatkuu samalla paikkaa kesänkin ajan (ei olla vielä saatu kesälukkareita). Torstaisin on sitten toinen jami myös kello 18.20 ja sen vetää Janni (Lindgren) ja lauantaisin kolmas 15.20 (Sanni Myllylä), mutta mä todellakin suosittelen Kimmoa, jos ekaa kertaa tänne tanssahteleen tulee. Ensi viikon lauantaina on jotain Kimmon omia dance-tunteja Espoon Esportilla. Nekin on varmaan huikeita, joissa tällänen kolme jalkaa ja viis kättäkin omaava pärjää jo ihan sen voimalla, että on pirun hauskaa ja musiikki tempasee mukanaan (puhun siis omasta puolestani :D).

    Mutta näin nämä pyörinevät koko kesän. Mulla on yks Kimmon tanssitunneista (täällä pari kertaa visiteerannut) innostunut ystävä Sastamalassa ja käy lukiota. Vähän on hankala sieltäkin lähteä tänne maanantaisin tai tiistaisin, onneksi ei sentään mahdoton ;)

    • Mulla on tää juttu nyt kovasti mielessä koko ajan! Laitan viestiä, sit kun näyttää siltä, että ehtisin tulee! :) Olis niin siistiä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta