Urheiluvammoja, perhana

Pitkään tässä onkin selvitty ilman minkäänlaisia oikkuja. Puoli vuotta oon pysynyt terveenä ilman minkäänlaista flunssaa tai lastentauteja. Nauttinut vaan treenaamisesta ja arjesta ilman kremppoja. Ja oon kyllä osannut arvostaa ihan jokaista tervettä treenipäivää ja viikkoa!<3 Mutta nyt tuli ihan pienenpieni breikki tähän onneen. Oon nimittäin valvonut viimeisen viikon ajan ihan hitsin kipeän olkapääni vuoksi. Kamala leposärky koko ajan ja joka asennossa, ei pysty töissä kantaa lapsia saati että voisin treenata salilla yläkroppaa, jepep. Kipu on ollut viikon ajan niin kamala, että edes särkylääkkeillä ei saa yötä nukuttua. Vihloo ihan perhanasti. Ja niinpä nöyrryin astelemaan tänään lääkärin vastaanotolle. Emmä sinne ihan helposti lähde. Niinkuin sielläkin sanoin. Mutta nyt oli pakko. Sen verran tuskanen olotila.

Ja tuomiona tuli tosiaan kiertäjäkalvosimen tulehdustila.

Aika perussettiä varmasti monelle salitreenaajalle. Eipä siinä, on mulla joskus aiemminkin ollut. Jo kymmenen vuotta sitten. Eikä tuo olkapää koskaan oikein ole kunnolla toiminnassa. Mutta nyt se on ihan toimintakyvytön ja pitäisi siis viikko vedellä tulehduskipulääkekuuria ja lepuuttaa kättä. Aika vaikea homma mulle. Vaikka kipu onkin niin kamala, että pakkohan se on. Mutta tosiaan, töistä jään pois vasta jos näyttää, etten pysty kikkailemaan siellä käyttämättä vasenta kättä. Ja treenrintamalla pidän nyt viikon totaalitauon kaikesta, mikä kuormittaa kättä. Eli jalkoja voi tehdä, jos joku tulee vaan nostelemaan painot prässiin :D Treenikavereita, anyone?Snapchat-3413550157463238325

Ainiin, ja hemmetti. Huomenna on kyllä se näytetunti. Vedän BodyJam76 ohjelmasta ekan blokin, joten kaikki tunnilla käyneet tietävätkin, että siinä on hitusen noita käsiä. Mutta onneksi se on vain vartti. Aion vetää sen, kun oon tätä niin pitkään suunnitellut ja jännittänyt.. Onks sulla kokemusta kiertäjäkalvosimen tulehduksesta? Jäikö jatkuva haitta, vai menikö kerrasta ohi? :) Tiedän, että nää on todella yleisiä salitreenaajilla, niin olisi kiva kuulla kokemuksia!

Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja jos kiinnostaa, niin matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista.

Milla

4 vastausta artikkeliin “Urheiluvammoja, perhana”

  1. Jep! Kokemusta valitettavasti juuri tältä keväältä. Mulla ei ole aiemmin ollut. No olihan se pitkään jo vähän kipeä, mutta ennenkuin tajusin mistä kyse, mulla molemmat olkapäät, niin meni tosi pahaksi. Aamulla kipeimmät 😣 sitten lääkärille ja kans alkuun tulehdus kipulääkettä viikko. Ensin auttoi pari päivää mut sit sama tuska palasi. Soitin jo viikon syötyäni että mitäs sitten kun ei auta. 10 päivän kohdalla varasin lääkärin ja pyysin kortisonia. Piikit laitettiin molempiin ja sitten 2 viikkoo lepoa. Sit hyvin varovasti kuulostelemaan treenille. Kyllä ne parantu, mutta ei ole ihan totaalikivuttomia varmaan enää koskaan ehkä!! Kyllä pitää kuulostella ja varoa treeneissä 😓 ei kiva! Tsemppiä sulle ja paranemisia!!

    • Auts, jos ykski on näin perhanan kipeä niin kaks on jo varmasti ihan tuskaa! Joo se lääkäri puhukin, et jos ei mee ohi nii sit noi piikit ja muut on mahdollisia. Mut toivon kyllä et tällä menis…. Saa nähdä. Kiitos kun jätit kommentin <3 Ja tsemppiä sullekin käden kanssa!

  2. Ei ole aivan vastaavasta tulehduksesta kokemusta mutta jalassa oli kerran sen verran paha, että söin myös viikon ajan tulehduskipulääkkeitä ja sen jälkeen kuntouttamisessa menikin useampi kuukausi! Todella varovasti piti aloittaa ja vahvistaa jalkaa vähitellen kestämään kovempaa rasitusta (eli aluksi kuntouttavaa jumppaamista kuminauhalla, sitten kehonpainolla jne.). Neuvon siis aloittamaan kevyesti ja varovaisesti! :)

    • Okei! Toi on kyllä tosi tylsää ja vaatii kärsivällisyyttä, että malttaa pienin askelin lähtee sit kokeilemaan treenaamista taas….. Mutta pakkohan se on mennä tilanteen mukaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta