Miten meni BodyJamin ohjausnäyte?

Tänään oli vihdoinkin se odotettu päivä, kun pääsin näyttämään omatoimisten ohjausharjoitusten tuloksia meidän salin ryhmäliikuntavastaavalle. Kuten suurin osa varmasti tiedättekin, lajina oli siis Les Mills BodyJam. Oon harjoitellut itsekseni boomblasterin kanssa viikonloppuisin, ja koin olevani nyt valmis näytteen antamiseen. Ja vastaus otsikon kysymykseen, kuinka ohjausnäyte meni?

Mielestäni oikein hyvin.

Tai oikeastaan meni kyllä ihan nappiin! Ennen sovittua kellonaikaa mua jännitti jonkin verran, mutta heti musiikin lähdettyä soimaan, rentouduin ja tiesin, mitä olen tekemässä. Muistin kaikki ennakoinnit ja koreot hyvin, ja mielestäni olin myös energinen ja sellainen pirtsakka. Äänenkäyttöä piti huomioida, sillä halusin, että musiikin olevan sen verran kovalla, että pääsee fiilikseen. Mutta hyvin sekin toimi, kyllä musta ääntä lähtee! Näytteen jälkeen sain palautteen setistä, ja käsittääkseni myös toisella puolen oltiin sitä mieltä, että kyllä mussa potentiaalia olisi. Vastailin näytteen jälkeen vielä joihinkin kysymyksiin ja jätin yhteystietoni heille. Aika bueno! Tulevaisuuden suunnitelmista pakko sanoa sen verran, että suunniteltiin vähän sellaista, josko pääsisin muiden ohjaajien tunneille ohjaamaan harjoitusohjaajana joitakin pätkiä! Ja sitten, kun BodyJamista ilmestyy joku koulutusilmoitus, niin ollaan yhteydessä taas ja katsotaan tilanne – josko meidän salilla oliskin vaikka tarvetta ohjaajalle! Eipä sitä tiedä, mutta onhan tässä aikaa, kun ainakaan ennen marraskuuta ei vielä toistaiseksi ainakaan ole koulutusta näkyvissä.

Snapchat-8758335218227536747

Ja itsehän oon ollut niin innoissani onnistuneesta näyteohjauksesta, että unohdin ensinnäkin syödä tänään päivällistä?! haha. Mulle ei koskaan tapahdu sellaista, että unohtaisin syödä. Paitsi näköjään tänään bodyjamfiiliksissä. Ja toisekseen, lähdin onnellisena pyörällä kohti salia ja illan jamituntia. En pysty itse nyt kipeällä olkapäällä tanssimaan, mutta malttamattomana olisin käynyt heti kertomassa ilouutiset meidän ohjaajalle ja rohkeasti kysynyt heti pienen pätkän ohjausmahdollisuutta esimerkiksi ensi viikon tunnille. Olisin ehtinyt harjoitella viikossa jonkun parin biisin setin. Mutta kävikin niin, että vastaanottoon saapuessani oli ruudulla ilmoitus, että bodyjamin tilalla zumba! WÄÄH! EI hitto, olisitte soittaneet mulle, olisin voinu vetää jamin! En meinaan tainnut olla ainoa, joka teki U-käännöksen lapun nähtyään. Ja rivien välistä luettuna, kyllähän jamisijaisille saattaisi tarvetta löytyä ;) No, joka tapauksessa. Mun ensimmäinen etappini kohti jamiohjaajuutta on nyt suoritettu. Eikös se taktiikka ollutkin edetä pienin askelin kohti unelmia. Ja tässä vaiheessa onnistunut näyte on jo iso voitto mulle! Tästä on hyvä jatkaa. Niin siisti fiilis, kun kaikki meni hyvin!

Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja jos kiinnostaa, niin matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista.

Milla

5 vastausta artikkeliin “Miten meni BodyJamin ohjausnäyte?”

  1. Ihana Milla, jes! Mie kyllä koko ajan uskoinkin että näyte menee hyvin, koska niin se vaan taitaa olla että kun jostain asiasta nauttii sydämensä pohjasta, niin se todellakin välittyy ja voittaa jopa pienen jännityksen! Oot super! :) <3

    • jee! juurikin näin <3 Ja voi olla, että jännitin eniten nimenomaan sitä, et jos mokaankin sen jännityksen takia jonku kohdan. Ku tottakai ite uskon et oikeasti mussa olis potentiaalia, mut jos iskiski joku bläkoutti ihan yhtäkkiä nii kyllä harmittais :D Mut hyvin onneks meni ja voi olla onnellinen! Seuraavaa etappia odotellessa ;)

  2. Ihanaa ettämeni hyvin. Sä oot varmasti just ihana fiilisohjaaja <3

    Mutta miksi kääntyä tunnin vaihtuessa pois, kun paikalle on jo kuitenkin tullut? Tietty jos kokemuksesta tietää ettei varmasti tykkää, niin sitten, mutta eikös sitä voisi antaa mahdollisuuden erilaisille tunneille. Enkä siksi sano, että ite olen ihan in love zumbaan :D Salilla töissä ollessani olen nähnyt näitä kääntäjiä, mutta myös saanut houkuteltua kokeilemaan joskus uuttakin. Se voi olla tuuraustunnin vetäjälle harmillinen tilanne jos moni kääntyy, vaikkakin tavallaan ymmärrettävää…. Harmillinen tilanne se voi olla tiettyyn tuntiin ajatuksissa jo fiilistelevälle jumppaajallekin (jamittajallekin), tiedän kyllä senkin. Ite kun usein jo mielikuvatreenailen matkalla jumppaan/salille :D

    • Ohjaajan kannalta tollainen U-käännös on tietysti tosi kurja juttu… Mut Itehän en siis ollu menossa tanssimaan kun toi olkapää on rikki, olisin käynyt vaa fiilistelemässä jamiohjaajalle hyvin mennyttä näytetuntia. Ja sit siinä vastaanotossa hengaillessa tuli tuttuja ja tuntemattomia vastaa ja kyllähän aika moni oli sitä mieltä ettei jamista ja zumbasta voi puhua samassa lauseessa:D

    • No se on varmasti totta, että ihan erilaiset tunnit taitaa olla vaikka tanssia onkin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta