Uusi banneri

Uusi bannerikuva on aseteltu paikoilleen! Jee! Johan tuo vanha olikin käytössä ainakin toista vuotta putkeen.. Eikä sillä, ei vanhassa mitään vikaa ollut. Mutta toki on hyvä, että blogin ulkoasu elää ajan ja kirjoittajan mukana, ja ehkä tämä uusi kuvastaa taas enemmän tämänhetkistä tarinaa mun treenikengissäni ;) Vai mitä ootte mieltä? Halusin vähän Bodyjamtunnelmaa banneriin, ja nyt sitä löytyy. Kengät ja tukka ja kaikki. Ennen kesän alkua saatan saada vieläpä uuden profiilikuvankin tuohon sivupalkkiin, aika kiva.

20160408_073703-1

Mun olkapäävammalleni kuuluu nyt vähän huonoa, sillä vaikka lääkekuuri on meneillään jo melkein puolivälissä, olkapäätä vihloo edelleenkin yötä päivää koko ajan. Jouduin nyt lopulta siis kuitenkin ottamaan töistäkin pari lepuutuspäivää, koska onhan tuo lasten kanssa työskentely tosi raskasta olkapäälle – paljon tulee kannettua ja syliteltyä ja nostettua ja mitä kaikkea. Nyt sen vasta huomaa, kun oikeasti sattuu. Ennen oon ihmetellyt, kuinka pienten lasten kanssa voi muka paikat mennä rikki :D Enää en epäile enää yhtään! Luulin, että kuuri turruttaa tuon vihlovan kivun, sillä lääkärin ohjeistuskin oli, että vaikka kipu katoaa, niin kuuri pitää syödä loppuun ja kättä lepuuttaa kunnolla koko viikko. Taisin lukea rivienvälistä väärin. Tai sitten tää ei ookkaan niin pieni juttu, katsotaan… Nyt olisi ainakin aikaa bloggailla. Tosin sekin tarvii tehdä seisoviltaan, koska käsi ei taivu eteenpäin ilman kipua :D Kaikkea sitä tuleekin eteen. Aurinkoista torstaita joka tapauksessa!

Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja jos kiinnostaa, niin matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista

 

Milla

2 vastausta artikkeliin “Uusi banneri”

  1. Voih :( Ikävä juttu tuo olkapää. Kyllä se varmasti sieltä paranee entiseen loistoonsa, mielenvoimaa ja malttia sinne <3
    Banneri on niin siisti!
    Onnittelut vielä onnistuneesta jamitunnin ohjausnäytteestä. Sä niin rokkaat!!!

    • Kiva jos tykkäsit bannerista! Sain vähä apua fitfashionin kautta ja tuli kyllä semmonen kun kaavailinkin :)

      Joo maltti olis nyt valttia olkapään kanssa… kuuri ei oo edelleenkään vienyt kipua pois mut toisaalta ainaki muistaa olla tekemättä mitään ylimääräistä olkapäälle :D Harmi vaan tosiaan ku nyt ei voi ees mennä harjoitusohjaakaksi vielä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta