Juttuja BodyJamista

Ootteko jo katselleet BodyJam77-ohjelman sizzlerin läpi?! Youtubesta löytyy. Ai että, odotin sitä niin pitkään ja nyt vihdoin on päässyt vähän kurkistelemaan, miltä tuleva ohjelma näyttää. Seiskakutosen jälkeen odotukset on tottakai aika korkealla, onhan toi nykyinen ollut keskivertoa huikeampi setti kokonaisuudessaan! Ja nyt kun tota uutta biisilistaa katsoo, niin täytyy kyllä sanoa, että ihan kaikista suurimpia lemppareita sieltä ei tällä kertaa löydy, mutta kivoja biisejä joka tapauksessa. Tai onhan ne nyt parempia kuin ihan vaan kivoja – huippuja! Koska oon varma, että ton seiskaseiskan kohdalla käy sama niinkuin aina ennenkin – vaikka biisit ei olis nyt niitä lemppareita, niin sit kun niitä tanssii siellä tunnilla, niin yhtäkkiä niistä alkaakin tykätä ihan hirveän paljon <3

Se, mitä hämmästelen tässä taas, on toi koreografiapuoli. Oon ihan menossa jo jamikoulutukseen, kunhan sellainen taas ilmaantuu jostain. Mutta samaan aikaan ihmettelen, miten ihmeessä ton koreon voi taas oppia!? Saati opettaa muille, haha. Vaikka ainahan se on opittu ja viime ohjelman olisin voinut vetää jopa asiakkaille, sen verran paljon sitä tuli treenattua ohjausnäkökulmastakin. Ehkä ohjaajillekin tulee ekalla kerralla vähän samanlainen fiilis, vaatiihaan ohjelma tottakai sisäänajoa ja tutustumista ihan jokaiselta.

20160519_082755

Tässä kohdassa, kun miksaukset ovat parhaillaan käynnissä, ja uutta ohjelmaa saadaan todennäköisesti odotella vielä useampi viikko, toivon vain olkapääni parantuvan pian. Ja koska halusin alkaa harjoitella ohjaamista, niin seuraavaan ohjelmaan voisin sitten ehkäpä kysyä harjoitusohjaajalupaa itselleni :-) Tai itseasiassa kävin jo eilen vähän neuvottelemassa asian suhteen, ja sovittiin alustavasti tällaisesta diilistä.  Jamissa asiakkaat on oikeasti tosi ohjaajauskollisia, joten sikälikin olisi hyvä ajaa omaa naamaa ja tanssityyliä sisään vähän etukäteen. Ja nyt kun saa harjoitella matalammalla kynnyksellä, niin tokihan haluaisin ottaa siitä kaiken irti! Kerroinko muuten jo, että jos vaan olkapääni on kunnossa, osallistutaan ensi viikon perjantaina Myyrmäen Fressillä Les Mills -inspiraatioiltaan. Siellä olisi mahdollista myös ilmoittautua peruskoulutuksiin vähän halvemmalla. Toki kun missään ei ole julkaistu syksyn jamikoulutuksen ajankohtaa, en tiedä, onnistuuko sen lajin suhteen. Mutta mennään siis kaverin kanssa inspiroitumaan vähän muuallekin kuin omalle salille – ainakin jos saan työvuoron vaihdettua aamuun, että kerkiän paikanpäälle, kun se on jo viideltä :D

Mitä mieltä seiskaseiskan biisilistasta tai sizzleristä? ;) Onks joku muu tulossa inspiroitumaan ensi viikon perjantaina? Samana viikonloppuna taitaa olla jatkokoulutuksetkin, niin jammailijoita taitaa olla enemmänkin liikenteessä.

Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja jos kiinnostaa, niin matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista.

Milla

13 vastausta artikkeliin “Juttuja BodyJamista”

 1. Moi!

  Kiitos ihanasta blogistasi!❤️

  Kysyisin,että ketkä ohjaajat gogo:lla on sinun mielestäsi parhaita pitämään bodyjamia? Jos kävis joku päivä kokeilemassa.:-)

  T: Jenni

  • Käy ihmeessä kokeilemassa! Ei gogolla oo kuin hyviä! Ja ens keskiviikkona hermiassa lavalla voi olla joku einiinhyvä-wannabe-ohjaaja oikeen ohjaajan kanssa ;) Jos vaan olkapää on kunnossa. Tuu sinne 1815 ♡

 2. No nyt vasta katoin ton sizzlerin kun vinkkasit! Mulla vähän samat fiilikset kuin sulla, biisit ei oo ehkä ihan niin hyviä kuin 76:ssa ja koreokin näytti aika vaikeelta! :D mutta eiköhän tääkin ihan mahtava oo, niinku aina! Ja vähän erilaisempia tanssityylejä viime ohjelmiin verrattuna, aika jees :)

  • Hyvä et vinkkauksesta oli hyötyä:) On kyllä erilainen ohjelma taas, pitkästä aikaa tommosta funkin tyylistä pätkää, jos oikein ymmärsin…. Näyttää vaikealta, mut aika sehän jamista just tekeekin tanssitunneista parhaimman – kun on oikeesti vähä haastetta! :-)

 3. Oon päässy tän testaan jo pariin otteeseen omalla salilla, ja on kyllä musta ihan huippuhyvä! Jotenkin toi sizzler anto mun mielestä vähän oudon kuvan koko koreografiasta, mut ite olin jo heti ekalla kerralla aivan liekeissä tästä. Parhaimmat biisit ei musta ees kuuluneet tuossa pätkässä. Ja diggaan myös siitä, että on haastava koreo , kun silloin jaksaa käydä paljon enemmän ku haluaa oppia kaiken ja parantaa joka kerta :D

  • Oi että <3 Oot kyllä ihan etuoikeutetussa asemassa, jos näin aikasin oot päässy jammailee tota!! Hitsi vie, siistiä! Ja hei ihan huippua kuulla, että tunnilla se meininki on paljon parempi, kuin mitä sizzleri antaa odottaa. Arvaa maltanko ny venaa johonkin kesäkuuhun asti, ennen kuin täällä aletaa vaihtaa ohjelmia :D Oon ihan samaa mieltä sun kanssa siitä, että haastava koreo on parempi kuin liian helppo. Kyllä aina jotain täytyy vähä jäädä hampaankoloon seuraavaa kertaa varten. Nyt ku mentii miksauksessa viisysiohjelmaa, nii huomas kyllä, että äkkiä kyllästyy, jos yhessä biisissä tehdään vaan jotain yhtä liikettä :D Nykyiset on kyllä aina vaan hyviä, uskon et rakastun tähänki sit ku joskus pääsee <3

 4. Hei!
  Olen sun postauksia lukenut ja innostunut kokeilemaan bodyjamia, mutta haluaisin tehdä sen yksin kotona..olen asiaa googletellut mutta en ole löytänyt mitään virtuaalitunteja tms.
  Täällä missä asun ei järjestetä bodyjam tunteja..ajattelin vielä sinulta tarkistaa että eikö tosiaan ole mahdollista jammailla kotona?

  • Huippua kuulla, että oot inpiroitunut mun bodyjamjutuista! Joillakin saleilla tosiaan on Les Millsin virtuaalitunteja, mutta tuskin niitä muualta saa käsiinsä… Harmi, että sun paikkakunnalla (?) ei jamia ole ohjatusti eikä virtuaalisena, ehkä sun tarvii tehdä joku viikonloppureissu ja mennä kokeilee johki toiselle salille. On meinaan kyllä sen arvoista ;)<3

 5. Waaaaaa oon tasaisin väliajoin käynyt kyyläämässä olisko uusin sizzler ilmestynyt, joten oli ilonen yllätys kun bongaskin ilmotuksen täältä :p
  Fiilikset on vähän pettynyt kyllä 76:n jälkeen, mutta toisaalta niin ne oli kun senkin sizzlerin näin. Kiinnyn aina jotenkin hirveesti siihen vanhaan ja uus vaikuttaa ihan tyhmältä :DD noo ihan innolla lähen tota opetteen kunhan ohjelmat vaihtuu. Ja opettelua tossa varmasti riittääkin, sillä se näytti vaikeelta! Tai paljon tollasta pikkutarkkaa liikettä. Apua :D

  • Mäki oon tasaisin väliajoin käyny kurkkimassa, ja nyt vihdoin!! Jee! Seiskakutonen on kyllä ollu ihan huippu. Kattotaa jos olkapää on kunnossa, nii voisin tulla vähä harjoitusohjailee ens keskiviikona. Ootko tulossa hermiaa sillon? ;) Ja toi oli hyvä kommentti tuossa ylempänä, kun joku onnekas vinkkasi, että on päässyt jo kokeilemaan ohjelmaa ja käytännössä se on paljon parempi kuin mitä sizzleri antaa odottaa!!

  • Hitsi en huomenna pääse, mutta mul on suunnitelmissa mennä perjantaina Hermiaan iltapäiväjamiin!

  • aaa. Mäki menin sit eilen salille. Vihdoin kun käsi kestää semmostaki kokeilua :D Ja huomenna on se les mills -inspiraatio mut ehkä ens viikolla sit taas! Olin mä maanantain jammailee sentää ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta