Les Mills inspiraatiota!

Terveisiä Myyrmäenreissulta! Lähdettiin perjantaina pitkän työviikon ja aamuvuoron päätteeksi huristelemaan autolla kohti Myyrmäkeä. Olin saanut vinkin Eveltä, joka ennen bloggasi täällä Fitfashionilla, että perjantaina järjestettäisiin kaikille avoin Les Mills inspiraatioilta. Ja mähän tartuin vinkkiin samantien ja sain kaverin innostettua mukaan, ja niin sitä paineltiin bodyjamjuttujen vuoksi kevyt kuustoistatuntinen päivä liikenteessä :D Inspiraatioillan mainoksessa kerrottiin, että paikanpäällä pääsisi kuulemaan, mitä vaaditaan, jotta voi tulla Les mills – ohjaajaksi ja sen lisäksi tarjolla olisi näytetunteja omavalintaisesta lajista muutaman vaihtoehdon välillä. Olin myös kuullut huhua, että tapahtumassa olisi mahdollista ilmoittautua tämän vuoden peruskoulutuksiin erikoishinnalla – hyvä valttikortti saada tamperelaisetkin liikenteseen ;) Sain onnekseni vaihdettua työvuoroja iltavuorosta aamuun, ja näin ollen startattiin matka kohti pääkaupunkiseutua heti neljätoista ja viisitoista. Matkalla piti pysähtyä vielä syömään vähän keittolounasta, mutta ajoitukset osui hyvin kohdilleen, ja oltiin perillä varttia ennen tapahtuman alkua.

Snapchat-8688111377428522278

Myyrmäen Fressi oli tosiaan tapahtumapaikka, ja meidät otettiinkin iloisesti vastaan ja ja ohjattiin oikeisiin tiloihin. Tilaisuus alkoi Les Mills -kouluttajana toimivan Mika kankaisen inspiroivalla infopuheella liittyen ohjaajaksi tulemiseen. Käytiin läpi askel askelelta kaikki etapit ja saatiin tosi positiivisella otteella uskoa siihen, että meistäkin jokaisesta on varmasti ohjaajaksi, jos vain oikeasti haluamme. Saatiin myös vuoden 2016b koulutuskatalogi, ja mähän intopiukeena selasin sitä heti kauheeta tahtia läpi ja etsin sitä havittelemaani BodyJamin peruskoulutusta! En meinaan ollut etukäteen netistä löytänyt tietoa tulevista koulutuksista kuin elokuuhun saakka, eikä bodyjami ollut siihen mennessä lainkaan, joten tämä loppuvuoden koulutuskalenteri oli aika polttelevaa tavaraa siinä sormien välissä. Ja kyllä! Sieltä se löytyi. Syyskuun 24-25 päivä järjestetään Helsingissä BodyJamin peruskoulutus. Oliskohan se mun hetkeni?

Kankaisen luennon jälkeen pääsin vielä tapaamaan livenä ihanan ja sympaattisen Janni Lindgrenin. Olin kuullut montaa eri tanssireittiä pitkin, että hän on ihan huippuohjaaja, ja oli kyllä kunnia päästä itsekin hänen ohjaukseen tanssimaan. Osallistuttiin siis Sh’Bamin näytetuntiin, ja päästiin tekemään Sh’Bam 24 ohjelmaa! Meidän salilla kun noi uudet ohjelmat vaihtuvat vasta joskus kesäkuussa, niin tämäkin oli oikein kiva lisäjuttu reissulla. Uusi ohjelma ja ihan huikeen ammattitaitoinen ohjaaja, nii mikäs sen hauskempaa. Jotku bilettää perjantaisin baarissa, me biletettiin kyllä täysiä siellä tanssitunnilla <3 Ai että. En tiedä, miten kuvailisi paremmin tunnelmia, mutta sanalla sanoen kannatti. Kannatti lähteä.

20160528_184653

Tanssimisen jälkeen juteltiin vielä hetki Jannin kanssa jotain tanssimiseen, Les Millsiin, ohjaamiseen ja koulutuksiin liittyen. Ehkä uskotte, että aloin aika tosi kovasti uskoa omiin mahdollisuuksiini ja innostuin vielä pykälän lisää koko jutusta. Jotenkin toi koko Les Mills ja One Tribe olis vaa niin mun juttuni. Jakaisin mielelläni tätä innostusta ja inspiraatiota ja fiilistä  blogin ja asiakkaana olemisen lisäksi ohjaajana. Sehän se seuraava askel olisi. Ja houkutteleva ajatus kyllä onkin. Koskaan ennen ei ole näin lähellä käyty unelman toteen panemista! Ja eikö se ollutkin tarkoitus edetä askel kerrallaan? Aiettä. Hymyilin luentoja kuunnellessa samalla tavalla, kun olisin just kuullut saaneeni kuukauden ylimääräisen palkallisen loman. Tanssitunnilla meinasin lähteä lentoon. Ja nyt kaiken jälkeen oon vieläki jotenkin vähän irti maasta. Ehkä tästä vois tulla hyvä juttu?

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista.

 

Milla

Yksi vastaus artikkeliin “Les Mills inspiraatiota!”

  1. Ihanat sun ajatukset ja niin loistava kun ollaan niin samalla linjalla, ja tulee joka päivä s.postin odotusta ja ihana jännistystä. Kyllä syksyllä on mukava tuoksu vaikka välillä harmittaa tä kylmyys ja flunssanen olo välillä. Minuakin jännittää lokakuu ja arki, työpalu ja plus koulutukset. Ihana, Milla, kun päätytti yähän koulutukseen, paras ajatus kyllä. Nyt on odotusta, jännitystä ja elämään makua. Ihana, Milla, toi kuva pn loistava syksyinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta