Mave- ja kyykkyennätyksiä samalla viikolla!?

Kaksi viikkoa takaperin kerroin kokeilleeni kyykkäämistä vyön kanssa. Sain siitä oikein supervoimia, ja nyt kun kiinnitystekniikka ja muut vinkit on kuultu ja opeteltu, niin tänään päästiinkin kunnolla tositoimiin. Nyt niitä kovia kutosia – kaseja kehiin! Lämmittelin eka tangolla, sitten neljälläkympillä ja yhden sarjan kuudellakympillä. Tuntui itseasiassa aika hyvältä treenipäivältä. Latasin kahdeksankymmentä kiloa valmiustilaan, ja mua kyllä oikeasti jännitti ennen suoritusta! Kuulemma kuuluukin jännittää. Ja koska mulla oli tosiaan varmistaja, niin ei tarvinnut pelätä tangon alle jäämistä. Ja sitten kyykättiin. Kutonen, kutonen ja kutonen. Kasikympillä! Jee! Oon aiemmin kyykännyt oman ”ennätykseni” Killen kanssa jossain pt-treeneissä nelosen tuolla samalla luvulla. Silloin tosin ilman vyötä, mutta ehkä myös oon voinut puolessa vuodessa vähän kehittyä – ehkä?

Joka tapauksessa tuli aika hyvä fiilis! Tehtiin perään vielä kapeeta kyykkyä pidempänä sarjana, sekä muutama muu liike päälle.  Jos edelliskerralla snäppäilin teille, että toi toinen katosi huonovointisena jonnekin kesken treenin, niin tänään se olin kyllä minä. Oli ihan tosi kova setti. Mutta toisaalta, vitsit mikä fiilis tollasen treenin jälkeen tulee! Niin palkitsevaa kun uskaltaa yrittää, kun poistuu mukavuusalueelta ihan tosissaan, ja onnistuu vieläpä jossain – mahdollisesti myös kehittyy pikkuhiljaa.

Miten voikin samalla viikolla tulla uudet sarjapainot sekä maastavetoon että kyykkyyn?!

Snapchat-6089974744679579197

Aiemmin tällä viikollahan kerroin, että pääsin maastavedossakin vihdoin sinne tavoiteltuun ysikymppiin sarjapainona. Kun viimeiset puoli vuotta olen hinkannut kasikympillä. Ehkä mä oon siis jotain tehnyt oikein kuluneen kevään aikana. Ja kyllähän tässä on sikäli etuoikeutetussa asemassa, että toi kenen kanssa tätä taloutta jaan, on myös salitouhuilija. Voi käydä aina mahdollisuuksien mukaan yhdessä treenaamassa, ja toisesta on kyllä apua sekä käytännössä että henkisellä puolella. Miksi ei yrittäisi isompia painoja kyykkyyn, kun tietää, että toinen voi jeesata, jos ei nousekaan? Ja toisaalta, toinen ei edes huoli treenikaveriksi, jos lähtee ihan jumppailupumppailumielellä salille. Eli jos mennään, tehdään sitten kunnolla. Ja en mäkään kuulemma mitään maailman epämotivoivinta treeniseuraa ole, joten ehkä tää diili on ihan tasapuolinen? ;) Mun tuloksista ja fiiliksistä päätellen on ainakin tehnyt hyvää tämmönen parisuhdebodailu. Piti mennä ihan nukkuu päikkäritkin treenin jälkeen, kun veti niin veteläksi. Koskahan viimeksi tapahtunu..

Mun motivaationi salitreenissä on noussut ihan tosi kovasti sen jälkeen, kun joskus aiemmin keväällä päivitettiin mun ohjelma kolmijakoiseksi. Se vastaa nyt ihan täydellisesti mun tarpeitani, sillä tykkään nykyisin käydä myös tanssimassa viikoittain. Ja mitä tarkoitan sillä, että ohjelma vastaa tarpeitani, niin nyt oon pystynyt jo pidemmän aikaa tehdä kaikki kolme salitreeniä ihan täysillä. Ehdin palautua niistä ja joka kerta kun salipäivä on vuorossa, on ihan täynnä motivaatiota ja energiaa! Aiemmin, kun tanssia oli vähemmän, viisijakoinen ajoi asiaansa, mutta koska elämäntilanteet ja tavoitteet muuttuvat, on hyvä muuttaa myös arkisia käytäntöjä. Ja nythän yksi mun treenitavoitteistani on panostaa tuohon BodyJamjuttuun. Siitä syystä siis tasapainoisesti kumpaakin: kolme salitreeniä, pari tanssituntia päälle ja näillä mennään ennen kuin mieli taas muuttuu.

Snapchat-7244147206091433878

Onko sulle tapahtunut sillä tavalla, että hinkkaat useamman kuukauden samoilla painoilla, ja tuntuu vaan, ettei kehitystä tapahdu. Ja sitten ihan yhtäkkiä pääsetkin seuraavalle tasolle?! Aika huikee fiilis, kun sen kokee. Vai mitä? ;)

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagram

Milla

Yksi vastaus artikkeliin “Mave- ja kyykkyennätyksiä samalla viikolla!?”

  1. Mä niin tiedän ton tunteen. Ensin turhauttaa, et oon hinkannut jo x kuukautta näillä samoilla painoilla ja sit tulee se ahaa-elämys, et jaksankin kovemmilla raudoilla jo :D
    Olis muuten kiva joskus nähä videoita sun kyykkäämisestä ja maveista, noita bodyjam-videoitakin kun täällä on ollut :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta