BodyJam77 + video

Meidän salilla on bailattu BodyJam 77-ohjelman tahtiin nyt parisen viikkoa, mutta itse olen ollut ihan hirveän paljon iltavuoroissa päiväkodilla, niin olen päässyt vasta pari kertaa vetämään koko setin läpi. Kahdessa kerrassa saa kuitenkin jo jonkinlaisen vaikutelman ohjelmasta, ja siksi halusin muutaman ajatuksen aiheesta kirjoittaakin tänään teille.

Ensinnäkin – miksi sizzleristä saa jotenkin ihan erilaisen vaikutelman, kuin mitä ohjelma lopulta onkaan? En muista nyt ulkoa, kuka teistä lukijoista kirjoitti mulle erääseen aiempaan aihetta käsitelleeseen postaukseen, että ohjelma on oikeasti paljon kivempi, kuin mitä sizzler antaa ymmärtää. Ja nyt pari kertaa ohjelman läpivetäneenä voin kyllä ihan allekirjoittaa tämän! Jotenkin sizzlerista jäi itelleni sellainen kuva, että sellaista kunnon bailaamista ja bailumusaa ei olisi niin paljon kuin yleensä. Mutta väärässä olin – kyllä nää on ihan nimensäveroiset tropical house partyt! Tosi innostava ohjelma alusta loppuun saakka! Joka kerta kun tulee uusi ohjelma, miettii, että nyt ne ei kyllä pysty pistää paremmaksi. Mutta kuitenkin koko ajan tulee toinen toistaan huikeampia settejä <3

20160612_174001

Ohjelmassa on muutama lämmittelykipale ja irtosarja (tai millä nimellä sitä nyt virallisesti kutsutaankaan..) ja sitten kaksi pitkää koreografiaa. Ensimmäinen on mielestäni kovin monipuolinen teknisesti, haasteellisin kohta on itselleni rytmittää tuplapolvi oikein musiikkiin. Ja ihanin kohta on se, missä rintaa veivataa alhaalta ylös sellaista matokuviota. Tuntuu kivalta kropassa! Ja mageen näköinen liike! Ekan pätkän loppubilebiisi on mielestäni vähän laimea ja tylsä, mutta onneksi kaikki koreon rakentamiseen käytettävät biisit on kivoja. Ja toi tylsä biisi on siis Major Lazerin (ja keitä muita siinä onkaan mukana) Boom, jos joku ei sitä ehkä tiennyt. Ei ehkä loppubilekamaa parhaimmillaan, vai mitä mieltä? Jälkimmäinen koreo onkin käsien suhteen haastavampi, tai ainakin alkuun tuntui siltä. On paljon samanaikaisia käsiä ja jalkoja, mutta kyllähän kroppa ne pikkuhiljaa oppii. Tekemällä vaan, paljon toistoja. Ja jälkimmäisen koreon biisit on niin loistavia!!<3

VIDEOPÄTKÄ  77 OHJELMASTA TÄÄLLÄ

Ylläolevat videot on kuvattu tänä viikonloppuna.. Koska noi tunnit menee niin huonosti nyt mun työvuoroihin nähden, päätettiin lähteä kaverin kanssa omatoimijammailemaan ihan vain huvin ja haukanpidon vuoksi. Tanssittiin ensin puolisen tuntia edellistä ohjelmaa, BodyJam76:sta. Ja sen jälkeen tätä nykyisen ohjelman kakkoskoreografiaa. Kaksi viimeistä biisiä on ihan sairaan hyviä! Tarkoitan siis tuota Sander Van Doornin kipaletta (videolla) sekä loppubileisiin jätettyä Here Comes The Sun -biisiä! Niitä vaan vuoronperään sekoillen. Paljon on hiottavaa teknisesti, mutta pääasia oli nyt, että pääsi tanssimaan. Ensi viikollakin pääsen ehkä maksimissaan yhteen jamiin, niin oon kyllä kiitollinen, että on toi boomblaster ja mahdollisuus omatoimijammailuun. Ja pikkuhiljaa sitä vois kai alkaa opetella sitä ohjaajan puolta eli peilikuvaa, nii pääsee sitten varjo-ohjaushommiin. Joka tapauksessa, uusi ohjelma on siis iskenyt yhtä loppubilebiisifloppia luukunottamatta taas oikein kovasti ja mielestäni sen trooppinen houseteema sopii huikeen hyvin kesäkauden ohjelmaksi ;)

Mitä mieltä sä oot tästä uusimmasta BodyJam77 -ohjelmasta? Kumpi koreo iskee sulle paremmin? ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista.

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta