Bloggausaiheita, toiveita, kysyttävää?

Hellou! Juhannusviikko pitää kiireisenä ennen vapaiden koittamista. Treenejä ja töitä ja muita perinteisiä arkikuivoita, ja kaupanpäälle vielä yks miesflunssapotilas valvottaa öisin :D Mulla oli tässä nyt pieni väli tulla kirjoittelemaan blogia, mutta en oikein osannut tarttua mihinkään aiheeseen kunnolla. Luonnostelin ainakin neljä erilaista postausta, mutta niistä jäi puuttumaan se tietty sellainen punainen lanka, joten luonnoksiin jäivät vielä uutta inspiraatiota odottamaan.

Ja koska valmista aihepostausta ei tullut nyt ulos, ajattelin heittää palloa teille sinne ruudun toiselle puolen! Olisko sulla mielessä mitään aihetta, mistä olisi kiva lukea juttuja? Nyt saa heittää ideoita ja palautetta. Ja olisin ihan superkiitollinen, jos jättäisitte jotain ajatuksia kommenttiboksiin. Kiinnostaako tanssiaiheiset postaukset eniten, vai tykkäättekö lukea mun salitouhuista? Valmennuksesta? Ruuasta? Rakkaudesta? Arjesta? Juhlasta? Keräisin mielelläni vähän palautetta ja ideoita teiltä, niin tiedän, minkälaiset jutut kiinnostavat eniten :) Ja jos on mielessä jotain toiveaiheita, mitä ei ole aiemmin käsiteltykään, niin olisi kiva, jos jaksaisitte niitäkin kommenttiboksiin jättää!

Snapchat-4862229342910629650

En ole koskaan harrastanut perinteisiä kysymyspostauksia blogissani, mutta laitetaan nyt tähän samaan myös sellainen mahdollisuus. Saa kysyä! Onko jotain, mitä haluaisit kuulla musta bloggaajana? Tai treenaajana? Historiaa tai tulevaisuuden näkymiä?  Ilahdutat niin kovasti kommentillasi, että rohkenisinko jo kiittää etukäteen <3

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista

Milla

6 vastausta artikkeliin “Bloggausaiheita, toiveita, kysyttävää?”

 1. Miten syöt juhlissa? Antaako arjen ruokailutottumukset periksi ja herkuttelet hyvällä omalla tunnolla vai vältteletkö herkkuja tai koitat valita terveellisimpiä pöydän antimia?

  Korvaako arkiliikunta salitreeniä? Tällä siis tarkoitan sellaista normaalista poikkeavaa arkiliikuntaa, millä saat paikat kipeiksi samalla tavalla, kuin salitreenistä. Esim. nurmikon leikkaaminen lykittävällä leikkurilla, joka ei vedä eteenpäin ja painaa paljon.

  Kehonhuollosta tykkään lukea aina. Sellaisesta mitä voin itse kotonakin toteuttaa.

  • jee! kiitos kun kommentoit ♡ Varmasti vastailen postausmuodossa juttuihin. Ihanaa juhannusta! :-)

 2. Muistaakseni olet aika järjestelmällinen ruokajutuissa. Siksi kiinnostaisi kauppakassin sisältö ja sen jälkeinen foodpreppi. Kuinka pitkälle se riittää ja teettekö miehen kanssa yhteiset ruuat vai miten.

  • järjestelmällinen on hyvä sana :’D kiitos ideasta! varmasti toteutettavissa kunhan kauppapäivä taas koittaa :)

 3. Hei, olis kiva saada esim. Jotain ruokapäiväkirjaa tai vastaavaa. Jonkin takia muiden ruokailut jaksaa vain kiinnostaa vaikka tietäis että sitä samanlaista kalaahan sitä sielä varmaan syödään kun meilläkin :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta