Maastavetoa: videota ja fiiliksiä

Vaikka mulla ei ole minkäälaista motivaatipulaa ollutkaan, niin täytyy hehkuttaa, kuinka rakastuin taas uudelleen tähän salitouhuun tänään! Olin parin kuukauden tauon jälkeen ohjatuissa treeneissä Killen kanssa, ja kyllä vaan totean taas itselleni, että kannattaisi joka kuukausi käydä. Saa niin hitsisti energiaa ja innostusta ja motivaatiota tekemiseen! Ja onhan se kivaa treenta, kun ei tarvi itse miettiä mitään. Ei tarvii laskea toistoja tai painoja, eikä huolehtia siitä, jaksaako vaiko eikö. Sen kun vaan tarttuu annettuihin painoihin, ja tekee parhaansa. So simple!

Treenivuorossa oli tänään selkä, ja sehän tarkoitti myöskin vähän vetoja loppusuoralle ;) Okei, remmit kädessähän mä marssin salille, että nimenomaan tätä halusinkin. Se on vaan kamala tunne, kun jännittää,kun tietää et kovaa settiä on tulossa. Niinkuin tälläkin kertaa. Tehtiin siis alkuun leuanvetoja, soutua ja taljaa, ja vedot jätettiin loppuun. Sain vähän videopätkää treeneistä, niin tokihan halusin hyödyntää tilaisuuden ja jakaa nää myös teidän kanssa. Treenivideoita salin puolelta kun toivottiin. Viime vetovideosta joku oli mieltä, että sitä ysikympillä tehtyä sarjaa ei voida todeta hyväksi, koska tein liiaksi pomputtelutekniikalla. No, tässä ei ainakaa pomputeltu.

 

…. Ja tuli 90kg 1×6 ja 100kg 1×3! jee! Hyvä minä! Viime syksynä oon vetäny satasella kakkosen ja silloin olin itse about 5kg painavampi, joten oon aika happy tästä. Motivaatiota ja hyvää fiilistä toi tän onnistumisen ja hyvän treenin lisäksi se, että sain kehuja mun selästäni. On kuulemma paksuuntunut, eli joku veto jossain laitteessa saattanu mennä perille ;)

Tällä kertaa en törmännyt yhteenkään kaveriin wolfilla, mikä oli vähän harmi. Mutta onneks kohta alkaa loma, nii voi käydä useammin tuolla motivaatiosalilla sekä omissa treeneissä kavereitten kanssa että ohjatuissa pt-treeneissä. Sanoinko jo, että rakastuin taas ihan uudelleen tähän salitouhuun?!<3 Ei noi mitään isoja painoja oo monellekaan, eikä mitään mullistavia kehitysedistysaskelia munkaan uralla. Mutta toi fiilis, mikä tulee pienistäkin etenemisistä ja onnistumista on vaan niin huikee, että oli pakko jakaa tää teidänkin kanssa! Ehkä tiedätte, mistä puhun?

Snapchat-5502286572802012393

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista

Milla

5 vastausta artikkeliin “Maastavetoa: videota ja fiiliksiä”

 1. Mä kans olin eilen Killen kanssa alottelemassa omaa tietä maastavetojen parissa. Erinäisten selän ongelmien takia niitä ei oo aiemmin tehty ja oli kyllä kans hyvä fiilis kun päästiin 70kiloon ilman mitään kipuja selässä. :)

  Mukavaa kesän jatkoo! :)

  • Ai olit! Jee, sit tosiaan tiedät hyvinkin, mistä tää fiilis tulee <3

   Selkä on kyllä paha, jos siellä on jotain häikkää.. Vaikuttaa niin moneen. Mut hei, ihan mahtavaa et nyt tuli tollasia onnistumisia!! Hyvää treenikesää sullekin, ehkä törmätää heinäkuun pt-päivässä :-)

 2. Kiva nähdä vähän treenivideoita! Oli pakko käydä katsomassa sun aiempi video että mikähän ihme se pomputteluhomma on, mutta en kyllä vieläkään ymmärrä! :D Sellainen kysymys tuli kuitenkin mieleen, että miksi käytät vetoremmejä maastavedossa lyhyissä sarjoissa? :)

  • Videoita on pyydetty joo, niin oon koittanut niitä aina mahdollisuuksien mukaan sitten pistää tänne.. Tosin ainahan videoissa on se riski, että joku toinen tietää ja osaa paremmin ja tulee sitten pätemään. Eikä sillä, otan tottakai vinkkejä vastaan, mutta kunhan on sillain asiallisesti kirjoitettu… Mä käytäm vetoremmejä kaikissa selkäliikkeissä. En jaksa puristaa :D Voi vaa keskittyä sen selän treenaamiseen eikä tarvii miettiä otetta, ja et pysyykö tanko käsissä vai ei. Kävin kattoo sun videoita hei myös, huikee uus ennätys! Onnea siitä! Ja näin myös, että sä et käytä remmejä. Sul on jotai supervoimia ;)

  • Oho, huomasin sun vastauksen vasta nyt! :D Joo, videoissa on riskinsä… Oon tullut siihen lopputulokseen, että saliasioissa löytyy yhtä paljon mielipiteitä siitä että mikä on oikein, kun mitä löytyy salitreenaajia… :D Ellei enemmänkin mielipiteitä! :D Mä tein vielä 2014 aina remmeillä, kunnes tajusin ettei mulla ote pidä kunnolla yli 100kg vetäessä, niin jätin remmit pois ja aika nopeasti ote sitten kehittyikin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta