Puistojumppaa!

Ai että, mikä kesäfiilis tuli päästä varpaisiin eilen, kun hyppäsin TKL:n bussista keskustorilla ulos. Oli paljon ihmisiä, aurinkorasva ja hajuvesi tuoksui ja sää oli mitä kesäisin <3 Jotenkin ilahduttavaa, kun ihmiset pukeutuu kesäisiin vaatteisiin ja asusteisiin ja hengailee vaan päämäärättömästi puistoissa ja penkeillä. Ilmapiiri ei tunnu niin kiireiseltä, kun talviaikaan. Itselläkin on jotenkin mukavampi ja rennompi olla kesävaatteissa – ne sopii mulle vaan niin paljon talvijuttuja paremmin. Eilen oli kaikinpuolin aistittavissa, että kesä ja loma on nurkilla.

Ja mihin olin matkalla, kun keskustaan suuntasin vai? No otsikon mukaisesti puistojumppaan. Yksi tampereen kuntokeskuksista järjestää kesäisin puistojumpassa Les Mills -lajeja, aina keskiviikkosin kuudesta seitsemään. Olin alunperin eilen suuntaamassa meidän omalle salille BodyJamiin klo 1815, mutta kun kavereiden kanssa tuli päivän aikan puheeksi, että tällä kertaa puistojumpassa olisi nimenomaan jamia tiedossa, niin vaihdoin oman suunnitelmani sisäliikunnasta ulkoliikuntaan sillä sekunnilla, tottakai. Sama laji, mutta puistossa seurana olisi kaverit, niin tietysti menin mieluummin sinne!

20160630_182001

En ollut tavannut ohjaajaa aiemmin, joten tällaisena wannabe-ohjaajana halusin tietysti käydä jututtamassa häntä. Missä oot töissä, ja miten on ohjaukset menny -tyylisesti. Ja pienen jutustelun jälkeen hän kysyikin yllättäen, haluaisinko tulla varjo-ohjaajaksi hänen kanssaan! No totta ihmeessä haluan!? Taisin siinä jossain kohti siis kertoa, että olen menossa syksyllä koulutukseen ja haaveilen bodyjam-ohjaajan lisenssistä. Jepjep. Vähän syke nousi, kun ihan muutaman minuutin varoitusajalla tuli tällainen mahdollisuus. Tottahan mua jännitti! Mentiin seiskakutosesta eka puolikas ja toinen sitten seiskaseiskaa. Eka pätkä oli siis mulle helppo, koska olin opetellut sen ohjaajan puolelta näytetuntia varten. Mutta seiskaseiskaa tein ensimmäistä kertaa ohjaajan puolelta. Vaan eipä se tainnut haitata, mielestäni kaikki meni ihan nappiin! Ja hitsi vie, mä niin nautin <3

Puistojumpan ja varjo-ohjauksen paras anti taisi todellakin olla se, että varmistuin taas siitä, kuinka hitsin haluan ohjata kyseistä lajia. Oli niin siistiä nähdä iso porukka tanssimassa ja pitämässä hauskaa, nauttimassa kesästä tällä  tavalla. Ja salaa mielessäni mietin, että hitsi vie, jos joku päivä mä saisinkin olla ihan yksin se, jonka tunnille ihmiset ovat tulleet. Ja vieläpä onnistua sen maagisen tunnelman luomisessa, että ihmiset lähtisivät tunnilta onnellisina pois. Itse lähdin eilen ihan kymppifiiliksissä kotia kohti!

Snapchat-2052583613322532451

Satuitko sä olemaan paikalla? Tai ootko muuten suunnitellut puistojumppaamista tänä kesänä? Itse en oo kovin paljoa kyseistä lajia harrastanut, mutta tän kokemuksen jälkeen voin kyllä suositella. Kyllä siitä vaan saa hienon kesäfiiliksen päälle. Vaihtelua treeneihin ja kivoja muistoja lämpimistä ajoista talvea varten<3

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista

Milla

Yksi vastaus artikkeliin “Puistojumppaa!”

  1. Vau, aika hienoa saada tuollaisia mahdollisuuksia, mutta oot sä niin valovoimainenkin fiilistelijä etten ihmettele :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta