Kesälomajuttuja osa1: grillijuhlat!

Mitä tehdä kesäloman ensimmäisenä päivänä?

No, järjestä vaikkapa grillijuhlat!

Meidän Perhe asuu aika hajallaan ympäri Suomen, vanhemmat ja koko sisarusparvi yhteenlaskettuna neljällä eri paikkakunnalla. Ei siis nähdä mitenkään liian usein.. Nyt sattuikin hauskasti, että saatiin äiti ja mun sisko sekä veli samanaikaisesti Tampereelle, niin järkättiin pienimuotoiset grillijuhlat meillä. Alunperin idea lähti ihan vaan siitä, että nähtäisiin porukalla,  tultaisiin vaikkapa meille grillaamaan, kukin omien eväiden kanssa. Mutta mitä lähemmäs ajankohtaista tuli, sitä innostuneemmin olinkin järkkäämässä kaikkea itse! Alkumaljaa, paljon ruokaa, jälkkäriherkkuja ym ym. Alunperin vitsi grillijuhlista alkoi muuttua käytännön  toteutukseksi. Mitä jos kuitenkin, vaatimattoman kokoontumisen sijaan oliskin pienet juhlat? ;)

Snapchat-533083670855066952

Olin unohtanut sen puolen itsestäni aivan kokonaan! Siis sen juhlienjärjestäjäpuolen. Joskus nuorempana, kun käytiin useammin tyttöjen kanssa jossain yössä liikkumassa, oltiin monesti mun luona istumassa alkuiltaa. Koska tykkäsin laittaa jotain pientä tarjolle ja häärätä kaikkien kivojen lasien, purkkien ja tarjoiluastioiden kanssa. Oli ihana kattaa pöytään jotain, toisinaan pienempää ja vaikkapa synttärijuhlan kunniaksi vähän isompaakin, ja emännöidä iltaa. Olin unohtanut, kuinka kivaa se oikeasti onkaan! Hankin silloin kyllä aina ihan liikaa kaikkea tarjolle, ihmiset kun tulivat enemmänkin juomaan kuin syömään. Mutta kun vieraat monesti olivat yötäkin mun luona välimatkasta johtuen, kaikki ruoka kuitenkin lopulta meni. Aika kivoja muistoja.

Ja nyt kun oon asunut pitempään täällä yhteisessä asunnossa, ei mitään juhlia ole jostain syystä tullut järkättyä. Ehkä en ole tuntenut paikkaa sillä tavalla kodikseni, että olisin alkanut täällä huseerata jotain emäntäjuttuja. Enkä toisaalta ole osannut sellaista edes kaivata. Paitsi nyt, pitkästä aikaa. En tiedä, onko se tämä loma vai kesä vai mikä, mutta oikeen innostuin ihan silminnähtävästi, kun sai hääräillä ja laittaa vieraille tarjolle kaikkea. Oli kiva päästä taas tauon jälkeen käyttämään esimerkiksi tarjoiluastioita! Niin hassulta kun se kuulostaakin. Ja pukea jotain kivaa päälle ja kaivaa viinilasit kaapista pölyttymästä ja hyödyntää omaa pihaa. Vaikkakin grillaushommat toi toinen sai (ja saa kyllä jatkossakin) hoitaa, ei oo ihan mun vahvin juttuni. Mutta toisaalta, sehän tästä tekikin jotenkin vielä kivempaa. Kun järkättiin yhteisvoimin tällaiset pienet ihanat grillijuhlat. Onhan se nyt täydellisempää, kuin ihan itsekseen yksin järjestetyt pirskeet. Vai mitä mieltä?

Snapchat-8330051998203128825

Oli kyllä aika hauska loman aloitus – harvoin on maanantai tuntunut näin juhlavalta päivältä :D Eikä se todellakaan mitään ihmeitä vaatinut. Kaupassakäynti ja vähän grilliin sopivaa ruokaa. Ja täydennysreissu samaisena aamuna, jotta kesäinen jälkkärikin oli mahdollinen: tuoreita mansikoita ja vaniljajätskiä<3 Tunnelma kuitenkin lähtee seurueesta ennen kaikkea. Ja toki vähän kesästä ja lomastakin. Ai että, kyllä vaan on kivaa elellä.

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista

Milla

2 vastausta artikkeliin “Kesälomajuttuja osa1: grillijuhlat!”

  1. Oot niin ihana persoona! Mistä saat sun kaiken energian ja positiivisuuden? Osaat kirjoittaa, sun aiheet on tosi mielenkiintoisia ja monipuolisia, hyväntuulista luettavaa. Oot mulle jatkuvasti tosi iso inspiraation lähde ja esikuva. Kiitos tästä blogista! :)

    • Voi ihana, kiitos ♡ Kaikenlaisia törkykommentteja joutuu säännöllisesti heivata roskakoriin, niin tosi kiva kuulla myös hyvää palautetta! Hyvä fiilis välittyy varmasti siksi kun on oikeasti onnellinen ja tyytyväinen elämään. Varmasti tulee joskus alamäkiäkin vastaan, niin täytyy osata nauttia ja arvostaa tätä hetkeä kun kaikki on tosi hyvin. Ei mulla kai sen isompaa salaisuutta positiivisuuteen ole :)

      Ihanaa heinäkuuta ja kiitos kommentista ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta