Ai mikä lomasää?

Ei ole ihan yksi tai kaksi ihmistä, jotka ovat todenneet mulle kuluneen viikon aikana, että ei sattunu ihan parhaat lomasäät kohdalle nyt. Joku lähtikin kommentin jälkeen onnellisena aurinkomatkalle välimeren rannalle ja toinen oli iloinen siitä, että osa lomasta on säästetty elokuuhun – ehkä silloin paistaa. Aloin vaan näiden keskusteluiden myötä miettimään, että näin ensimmäisen lomaviikon loppupuolella täytyy todeta, että en ole vielä kertaakaan ehtinyt harmitella huonoa säätä.

Huonoa säätä.

Niin, mitä se sitten onkaan. Riippuu varmasti paljon siitä, mitä aikoo tehdä. Jos on suunnitellut makaavansa biitsillä bikineissä koko kesäloman, niin silloin voi puhua huonosta säästä tällä hetkellä. Koska onhan nyt aika pilvistä ja viileää auringonottoon. Mutta jos tykkää tehdä jotain muuta, niin eikai se sää niin kamalan huono ole?

Snapchat-2188979447036214234

Perustan väitteeni siihen, että mäkin, joka rakastan aurinkoa ja lämpöä, oon viihtynyt oikein hyvin ensimmäisen lomaviikon ilman kumpaakaan näistä. Oikeastaan on jopa saattanut olla hyvä, että ei ole ollut kovin kesäisen kauniita ilmoja – on nimittäin voinut hyvällä fiiliksellä tehdä sellaisia kivoja juttuja, joita ei välttämättä kuumalla malttaisi tai jaksaisi. Vai ootteko eri mieltä, jos väitän, että biitsipäivän jälkeen voi kyykky kulkea vähän astetta huonommin? Kyllä se terävin kärki saattaa jäädä sinne rannalle. Jos siis edes malttaa lähteä salille. Kerrankin kun paistaa, hehe. Ja tuossa aiemmin viikolla kirjoittamassani mustikkapostauksessahan ilmeni, että marjojen kerääminen on miellyttävämpää, kun hyttyset ei ole sateella kaikki ihossa kiinni!

Jos on kovin kaunis ja aurinkoinen sää, silloin tuntuu, että kuuluu olla ulkona. On suorastaan synti, jos oot sisällä niin kauniilla säällä! Saattaa jopa tulla vähän stressi siitä, että pitäisi ehtiä ottamaan aurinkoa, käymään terassilla ja nauttimaan ihan vaan kesäisestä säästä. Koska kesä on niin lyhyt. Niin. Nyt ei ole tarvinnut miettiä mitään virallisia kesäjuttuja, niin on voinut keskittyä kaikkiin tavallisiin, ympärivuoden itseäni innostaviin juttuihin! On voinut bloggailla päivittäin, kun sade antaa jonkinlaisen syyn viettää aikaa sisällä. On voinut käydä marjassa, treenata keskellä päivää, kattoa leffoja kotisohvalla, shoppailla kauppakeskuksessa ja siivota ja järjestellä kotia. Kaikki kivoja sisäjuttuja, mutta ei varmastikaan olisi malttanut tehdä, jos olisi ollut helleviikko.

20160709_160519

Mutta joo. Siis tottakai mäkin odotan ja rakastan yli kaiken perinteistä kesäistä säätä. Sellaista idyllistä aurinkoista ja kaunista. En mä sitä sano, että tämä nykyinen olisi jotenkin mun lempparini. Mutta huomasin vaan, että ensimmäisellä lomaviikolla on ollut niin paljon kaikkea kivaa puuhaa, että en ole ehtinyt edes kiinnittää huomiota säähän :D Eli ilmeisesti on mahdollista tehdä vaikka mitä kesäjuttuja, vaikka säät eivät niin sanotusti suosisikaan. Asenteesta paljon kiinni!

Onko sulle lomasäällä tai kesän säällä merkitystä? Eikö toisaalta ole aika rauhoittavaa ja ihanaakin, kun vähän sateisempi ja kolea sää antavat hyvän syyn viettää laatuaikaa sisätiloissakin. Eikai koko kesää oo tarpeellista auringossa olla, vaikka sekin on mukavaa ja rentouttavaa?

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

6 vastausta artikkeliin “Ai mikä lomasää?”

  1. Mähän rakastan aurinkoa ja lämpöä, mutta en mäkään niiden vähyyttä oo harmitellut. Kesässä ja lomassa on paljon muutakin :)

    • Juurikin näin, hyvin sanottu! Teilläkin koko ajan kivoja kesäjuttuja, mitä nyt oon somen kautta seurannut:-)

  2. Ihanan positiivinen asenne sulla! 😊 Itekin nautin helteestä mutta on se kiva että välillä voi juurikin tehdä noita sisäjuttuja ns. hyvällä omallatunnolla 😄 Ainoastaan silloin harmittaa jos on suunnitellut jotain mökkireissua tms ja alkaakin sataa…Rentouttavaa loman jatkoa! 😎

    • Kiitos! OIkeastaan itsekin yllätyin, kun huomasin, etten ole ehtinyt helteitä edes kaipaamaan :D Ollut niin paljon kaikkea muuta ensimmäisellä lomaviikolla! Ihana ku nyt on kuitenkin paistanut eilen ja näköjään tänäänkin.

  3. Olipa hyvä kirjoitus! Oon ihan samaa mieltä sun kans! Itsellä kans eka lomaviikko takana ja mukava kun on voinut hyvällä omalla tunnolla tosiaan tehdä kotihommia sisällä eikä stressiä et pitäs maata ulkona ottamassa aurinkoa :)👍

    • Haha, kiva kuulla, että sait pointista juuri sillä tavalla kiinni kun tarkoitinkin! Muutenkin loman alkuun tuntuu aina kivalta siivota kotia ja järjestellä paikkoja, niin ihan hyvä, että ei paistanut silloin. Eilen oli kyllä aika hieno päivä!<3 Malttoi olla auringossakin jo ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta