Arki juhlaa kanssasi on vain

Olette mahdollisesti seuranneet mun elämääni blogin välityksellä pidemmän aikaa. Tai ehkä ootte hypänneet mukaan matkaan vasta lähiaikoina? Olkoon kuinka tahansa, ehkä tiedättekin, että mun bloggausaiheeni liittyvät melko monipuolisesti kaikkeen mahdolliseen. Vaikka treenijuttuja löytyykin paljon, on listalla tilaa myös ihan muille jutuille. Ja tänään halusin kirjoittaa muutaman sanan sellaisest asiasta kuin rakkaus. Yff, miten kamalan vahva sana. Mutta vahvahan on sen vaikutuskin.

Tiiättekö, kun musta tuntuu, että oon löytänyt elämäni rakkauden. Ihan sattumalta, mutta kuitenkin nimenomaan tarkoituksen kautta. Oli meinaan niin yllättäviä sattumia ensimmäisen puolivuotisen aikana, että ette uskokaan! Tuntui ihan kohtalon johdatuksilta, ei voinut olla ihan vain sattumaa. No, joka tapauksessa, hauskaa on ollut senkin jälkeen. Ja itseasiassa se syy, miksi kirjoitan tästä aiheesta juurikin tänään, on meidän ensimmäinen vuosipäivä <3 Vasta ensimmäinen, mutta uskon, että monta on vielä tulossa. Sitä paitsi – kulunut vuosi on ollut mun elämäni täydellisimpiä.

IMG_20150808_204715
2015

Ai miksi vai? On niin hauskaa yhdessä, toinen on ihan paras kaveri. Tuntuu hyvältä ja voi luottaa. Ja joka päivä oikein odottaa esimerkiksi työpäivän jälkeen kotiinpääsyä, kun saa taas olla toisen seurassa. Ei oikein malttaisi edes mennä töitten jälkeen salille, jos toinen on vaikka man-flu:ssa kotona. Ja aina vaan ihmettelee sitä, kuinka toinen voikin tehdä niin onnelliseksi. Aina sillä on uusia hassuja juttuja, ja aina se vaan tuntee sut paremmin ja haluaa tehdä yhdessä kaikkia kivoja juttuja. Nauttia arjesta ja suunnitella tulevaisuutta. Kannattelee huonoina päivinä ja jakaa onnellisia hetkiä. Elää sun kanssa arkea. Se ehkä onkin ihan kaikista parasta – kun arki tuntuu ihanalta jakaa yhdessä. Ja kun arki on niin hauskaa! Huumorintaju on kyllä tärkeää. Ja samanlainen elämäntyyli. Ja tietynlainen järjestelmällisyys. Kaikki vaan toimii. Myös se, että välillä tulee ristiriitoja. Eikai kaikesta vaan voi olla samaa mieltä. Kokonaisuus on kuitenkin hyvin tasapainossa, tuntuu kovin luottavaiselta just nyt.

Joskus aiemmin ajattelin, että oon varmaan liian ailahteleva, autistinen ja neuroottinen, jotta kukaan pystyisi omia tai mun hermojani menettämättä elää mun kanssa yhteistä elämää. Mutta niin vain oon löytänyt toisen yhtä höhlän. Istuttiin tuossa viikonloppuna sattumalta samaisella penkillä, kun vuosi sitten, niin piti napata vähän samantyylinen kuva muistoksi ;) Vaikkakin sillä erotuksella, että nyt ei tarvinnu kuvata salaa ja piilotella toista ja miettiä, mitähän se on mieltä tästä mun sosiaalisen median käytöstä. Koska nythän se tietää jo kaiken. Ja aika onnellisena siitä, lähden kohti toista yhteistä joulua, toista yhteistä pääsiäislomaa, synttäreitä ja mitä kaikkia erityisjuttuja vuoteen aina kuuluukin – sen arkisen ohella. Me lähetää ny eka salille ja sitten parisuhteen laatuaikareissulle pääkaupunkiseudulle. Puspus, kivaa päivää  <3

20160709_180641
2016

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

10 vastausta artikkeliin “Arki juhlaa kanssasi on vain”

 1. Ihanaa ensimmäistä vuosipäivää! :) Ootte onnenne ansainneet <3 Tuo on kyllä niin huippuhyvä tunne, kun tajuaa että toisen kanssa on vaan niin hyvä olla sekä juhlana että arkena. Kun tulee hyväksytyksi just omana itsenään, ja voi luottaa ihan täysillä toiseen.

  • Kiitos <3 Ihana, Anna. Tuntuu kyllä tosi hyvältä just nyt. Helppo jatkaa lomailua kun kaikkea kivaa vaan tapahtuu ;)

 2. Ihanaa vuosipäivää <3
  Se on kyllä jotain sanoinkuvaamattoman ihanaa kun elämään sattumalta pompsahtaa tyyppi, joka sopii siihen ihan täysin :)

 3. Oi paljon onnea 😊 Ite oon ollut onnellisessa parisuhteessa noin 1 v 4kk ja kyllä se vaan on ihanaa kun löytää vierelleen juuri sen oikean 😍 Sen jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut ja johon voi luottaa aina. Ja jonka kanssa voi suunnitella yhteistä tulevaisuutta niin lähempänä olevaa kuin vähän kaukaisempaakin ☺

  • Kiitos! On kyllä onnellista, kun saa elää hyvässä parisuhteessa. Nautitaan :-)

 4. Ihanaa vuosipäivää teille :) Näytät todella onnelliselta! <3 Täällä vietellään seuraavaksi 13. vuosipäivää, joten tutuilta jutuilta kuulostaa nuo kertomasi… näinkin pitkän yhdessä olon jälkeen voin samaistua täysin kirjoittamaasi tekstiin :D

  -Laura-

  • Kiitos! Ihana kuulla, että yli kymmenenkin vuoden jälkeen voi tuntea yhtä vahvoja tunteita ja sellaista yhteenkuuluvuutta toisen kanssa <3

  • KIITOS<3 Samaa mäki odotan. Voi olla, että saa odottaaki…………………….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta