Maastavetoennätys!

Keskiviikko on ollut kesän ajan selkätreenipäivä, niin tälläkin viikolla. Aika rajuja maastavetoja ollut koko loman ajan, mutta niin kai oli tarkoituskin. Kevyempää viikkoa voi pitää sitten, kun työt taas alkavat…. No, viimeisen yhteisen lomaviikon kunniaksi vlähdettiin vetämään ykköset. Siis ihan maksimit, mitä yhdellä vedolla voi ylös saada!

Toi toinen oli suunnitellut sellaista jo tiistai-illasta asti, mutta mä sain tietää asiasta vasta matkalla salille. Okei, olin kyllä ajatellut, että viimeistään ensi viikon pt-treeneissä voisi sitä maksimia vihdoin kokeilla. Ja olinhan mä täälläkin siitä höpötellyt, niin kovasti kun kiinnostaa tietää, onko se ykkönen parantunut yhtään viime syksystä. Silloin vedin 105kg, kroppa ei kyllä ollut kovin terveessä kunnossa, kun kilpirauhaslääkitys oli vasta aloitettu. Sanotaan, että isot ihmiset vetää enemmän maasta, ovat vahvoja. Ja itse olin tuolloin noin viisi kiloa painavampi kuin nyt. Tuskin merkittävää vaikutusta, mutta siinä pohjatiedot.

20160720_162514

Ja nyt sitten vedettiin taas. Kai mä olin henkisen valmistautumisen tehnyt jo tässä edellisten viikkojen aikana, eikä tuo vasta salimatkalla saatu tieto tästä maksimikokeilusta oikeastaan hätkäyttänyt sen enempää. Halusin kokeilla, ja miksei tänää olisi hyvä päivä siihen. Lämmittelysarjat 40kg 2×10, 60kg 2×10, 80kg 2×6, 90kg 1×2, 100kg 1×1. Ja sitten 110kg tankoon ja kokeilemaan. Siinä tarvii tietynlainen mielentila saada ennen vetoa. Koska toi on mulle jo iso paino. Ei nouse helposti ollenkaan edes toi satanen. Saati satakymmenen.

Eihän toi millään tapaa kaunis suoritus ole, ihan väkisin vääntämällä ylös :D Mutta no, onko joskus joku vetänyt ykkösen ihan optimilla tekniikalla – jepjep. Pidemmänpäälle mulle on tottakai tärkeämpää pysyä kunnossa ja treenata hyvällä tekniikalla, mutta tällaisissa kokeiluissa tarvii vähä rikkoa rajoja. Ja nyt on henkilökohtaisella tilillä 110kg. Jee! En voi olla ku tyytyväinen ;)

 

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

2 vastausta artikkeliin “Maastavetoennätys!”

  1. Oi, tiedän niin tuon tunteet. Onnea! :D

    Itte teen maksimipäivänä hyvät lämpät alle ja maksimissaan sen yhen vähä pidemmän ja kevyen sarjan. Sen jälkeen lähetään esim. 90kgsta asti nostaan pelkkiä ykkösiä, seuraavana 95 tai 100kg ja ykkönen jne. Täydellisellä palautuksella eli 2-4min ja aina vaan ykkönen noilla kevyemmilläki. Ei mee paukut niihin pitkiin sarjoihin ja ku alottaa tarpeeks kevyestä, ehtii saada vähintään sen 4 vetoa alle ennen The suoritusta. (:

    Kandee kokeilla, luulen et nousee ens kerralla taas uus ennätys ku ei tarvi väsyneellä selällä lähtä vetään ;)

    • jee, kiitos!

      Mulla on jotenki hitaastilämpiävä kroppa ja yleensä vasta alkaa kulkea, ku työsarjoi on useampi alla. Tai nytkin lämmittelin jopa crossaril 10min ja kehopainolla ym. Mut silti tuntui kropassa et tarttis vetää jotai kevyempää sarjaa alle. Ja satasella ottaa tosissaan se tuntuma siihen kuinka painavaa alkaa olla :D Mut joo, kiitos vinkistä! Kuulostaa enemmän ku pätevältä! Täytyy pistää muistiin ens kertaa varten 👌💪

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta