Arki

Arki on koittanut taas. Maananataina palasin neljän viikon kesäloman jälkeen takaisin töihin, reippaana heti aamukuudelta. Työpäivän jälkeen kävin sellaisessa hmm, no kai sitä voi opetaarioksi kutsua. Ja sen jälkeen koko viikko onkin mennyt ihan vaan survivorhengessä. Ei ole siis ollut mitään jaettavaa, ehkä huomasittekin, että instagramini, snäppini ja blogi on ollut aivan hiljaisina koko viikon. Joudyin myymään mun Weekendilippunikin. Oikein huipentuma tälle viikolle. Välillä näin.

Arki on ehkä palannut takaisin yhtä lujasti, kuin miten kovaa lähdin sitä karkuun kesälomille. Aikataulutetut päivät, pitkät työmatkat, huonosti kulkeva julkinen liikenne ja tietynlainen kiire. Hermostuin jo ensimmäisellä työviikolla. Vaikka toisaalta, saattoi johtua vain siitä, että kesällä oli niin rentoa ja ihanaa, että en muistanut varautua henkisesti tähän kaikkeen. Onneksi asioihin voi aina jotenkin vaikuttaa. Suhtautuminen vain myönteiseksi. Ja ehkä jotain käytännön korjauksia – ehkä oma skopa, jolla huristaa omien aikataulujen mukaan? Tai asunto jostain vähän lähempää kaikkea? Kaikki on mahdollista. Kaikkea on alettu miettiä. Käynnistymisvaikeuksista huolimatta oloni on toiveikas juuri nyt.

20160709_180812[1]

Ja jos tämä viikko on kaikinpuolin ollut vähän nihkeä, niin löysin myös jotain positiivista. Edes näin lauantaina ;)

 • Elokuu on vielä ihan kesäkuukausi, ja valoisaa aikaa on vielä paljon jäljellä. Ja on myös kiva raikas ja vaihteleva sää. On jopa vähän ihanaa, kun aamulla voi lähteä huppari päällä liikenteeseen.
 • Ja nyt loman toisellapuolen ollaan taas astetta lähempänä mun BodyJam-koulutusta! kääks, jee!
 • Ja oon oikeasti niin onnellinen, kun mulla on vakituinen työ ja sain palata omaan ryhmääni loman jälkeen takaisin. Silloin, kun teki sijaisuuksia, oli näin syksyn koittaessa monesti uusi ryhmä ja uusi tiimi. Nyt tuntui, kuin olisi kotiin mennyt. Ihanat kaikki tutut.
 • Mä tykkään ihan tosi kovasti mun työstäni, se on ehkä kantava voimavara, vaikka olisi välillä tällaisia elämän muita operaatioita sotkemassa fiiliksiä. On palkitsevaa, kun pääsee toteuttamaan itseään työssä ja kokee olevansa hyvä ja tärkeä ja osaava.
 • Ja tykkään myös kokonaisuudessaan normaalista arjestani, kun pääsee tekemään mieluisaa työtä ja työpäivien päälle treenaamaan mielekkäällä tavalla. Salikuviot ja bodyjam, ai että. Ja iltaisin on kiva mennä nukkumaan, kun on koko päivän häärännyt aktiivisesti kaikkea.

Ehkä tästä hyvä tulee. Mun ja arjen jälleennäkeminen oli vähän vaikea, mutta luotto mielekkäämpään ensi viikkoon on kova. Eikai kenenekään elämässä jokainen päivä tai viikko ole ihan vaan hyvää fiilistä? Tykkään tietysti bloggailla sellaisia hyvänmielenjuttuja, niin sen takia tämä viikko on ollut vähän hiljaiseloa.

Mitä sulle kuuluu? Joko oot palannut kesäkuvioiden jälkeen töihin tai opintojen pariin? Kertokaa, etten oo ainoa, jolle arjen kohtaaminen olikin yllättäen vähän nihkeää? ;)

Milla

4 vastausta artikkeliin “Arki”

 1. Ei bloggaajan kuuluisi ottaa paineita blogin hyvän mielen sisällöstä. Ei kenenkään elämä ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Kunhan pääpiirteittäin blogi pysyy hyvän mielen blogina, niin muutama ”ankeampi” postaus ei haittaa ☺

  • No totta kyllä, kiitos :) Poimin blogiin kuitenkin pääpiirteittäin jotai kivoja juttuja viikon varrelta ja tietysti treenihommia, niin kuluneella viikolla kun ei ollut kumpaakaan, nii ei ollu oikeiksi blogattavaa:D

 2. Pidin kesäloman jo huhti-toukokuussa ja toisen pätkän syys-lokakuussa. Omista tarpeista ja ajatuksista lähti tämä loman hajauttaminen outoihin aikoihin :D Arki on kivaa! :)

  • Kukin tavallaan. Toisaalta ihanaa kun on syksyllekin lomaa tiedossa! ♡ Toivottavasti itsekin voin taas ensi viikolla todeta, että arki on kivaa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta