Treenibiisit top6

Kuten edellisestä kirjoituksestani mahdollisesti kävi ilmi, treenit on kulkenu hitsin hyvin viimeaikoina! Syitä on monia, mutta perinteisen lepo-ruoka-akselin lisäksi ajattelin tuoda erään vähän erilaisen vaikuttajan näkyväksi. Nimittäin musiikin! Mun mielestä tietynlaista treeniboostia tuo hyvä musiikki. Varmaan tunnistatte saman. Kun voluumit kaakossa voi vaan keskittyä omaan treeniin ja jotenki unohtaakin sen kamalan poltteen, mitä esimerkiksi pitkä reidenojennussarja saa etureisissä aikaan. Ja sama toimii tietysti ryhmäliikunnassa. Sitä vaan liikkuu ja hikoilee ja treenaa, koska musiikki on niin koukuttavan hyvää. Ai että <3 Salilla treenaan aina musiikit korvilla. Spotify puhelimesta soimaan ja bluetoothilla kuulokkeista kuulumaan ihan vain mulle. Ehkä on taikauskoista, mutta mulle musiikki tuo tekemiseen vielä viisi prosenttia lisätehoja.

Saanko jo kertoa, mitä mun kuulokkeistani soi tällä hetkellä? Ennen listan jakamista haluan pohjustaa asiaa muistuttamalla siitä, että monien mielestä on todellakin hyvä, että mun musiikkini kuuluu vain ja ainoastaan mulle. On kuulemma erikoista ja huonoa ja päätäsärkevää. Justjoo. Mielipiteitä on monia, mutta mä tykkään tällaisesta….  Eli juurikin näillä biiseillä oon kulkenut kohti uusia ennätyksiä tänä kesänä ja ylläpitänyt hyviä treenifiiliksiä!

Suosikit mun tämänhetken soittolistalta, treenibiisit top6:

  1. Hardrive – Deep Inside (Low Steppa Remix)
  2. Mark Farina – C’mon Playa (Dimitri Max Raw Fix)
  3. Daniel Portman, Calippo – Rijeka (Radio Mix)
  4. King Arthur, Topher Jones – Brohammer (Radio Edit)
  5. Disclosure – Bang That
  6. Knife Party – Power Glove

Screenshot_20160814-132811

En todellakaan tiedä, mistä matkanvarrelta näitä aina ilmesty mun soittolistalleni, mutta huomaan, että noita kuuntelen koko ajan repeatilla toisensa jälkeen. Aina vaan uudestaan. Kunnes sitten tulee kyllästyminen tai uudet hyvät. Vuodesta toiseen sama kaava toistuu. Näistä nykyisistä biiseistä en ole edes selvittänyt, ovatko ne todella vanhoja, kulutettuja vai jopa uusia, mutta mun korvaan ne vain jostain syystä iskee just nyt. Itseasiassa tota Knife Partya on tullut kuunneltua nostalgian merkeissä nyt viimeaikoina tavallista enemmän – toi yks biisihän on bodyjam 78 soittolistalla, eli se innostus tuli sitä kautta. Muut on vain löytyneet jonkun Housesoittolistan kautta tai suosituksista, ja nyt tuntuu, että voiko noihin muka joskus kyllästyä :D haha. Tuskin! Aamubussissa, kotimatkalla, salilla, lenkillä, kotona ja blogatessa – toimii kaikissa tilanteissa.

Mitä biisejä sun listalta löytyy just nyt? ;) Samantyylistä vai ihan erilaista? Saa laittaa hyviä vinkkejä jakoon! Ja tiiättekö mitä, aina kun fiilistelen täällä blogissa näitä treenimusiikkijuttuja, niin mulle tulee kauhee himo mennä jumppaamaan. Siis bodyjamiin, attackiin, combattiin tai steppiin! Koska siellä se musiikki on jotenkin niin pääosassa. Saa vaan liikkua musiikin tahtiin, eikä tarvii ajatella mitään. Combatti vois kyllä olla pitkästäaikaa kova. Jos olkapää kestäis. Kestäisköhän se? ;) Ihan tekis mieli lähtee kokeilemaan.

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta