Alkuviikon ajankohtaiset

Hellou! Alkuun tiedoksi, että vastasin juuri edellisen postauksen kommentteihin ja lähettämiinne sähköposteihin. On ihan huippua, kun joku kirjoitus kerää monta kommenttia. Ja sitten onkin vähän painostavaa, kun en oikeasti vain kerkiä vastaamaan. Jotenkin musta tuntuu, että pitkät vastausajat osoittaa epäkunnioitusta lukijoita kohtaan, ja sen takia otan kai paineita, että vastausaika olisi mahdollisimman lyhyt. Oon oikeasti kiitollinen kaikista jättämistänne ajatuksista. Ja nyt on kaikki hoidettu. Välillä arki vaan vie mennessään, eikä kaikkea ehdi. Missä mä oon oikein viilettänyt koko alkuviikon?

Ajankohtaiset:

Varasin hotellin BodyJamin peruskoulutusta varten. Aika kallis reissuhan tuosta kokonaisuudessaan tulee, mutta uskon sen olevan mun elämäni huikeimpia, joten ihan sama! Hyvästä kannattaa maksaa. Sain tällä viikolla tietooni koulutusaikatauluja, ja lauantaina pitäisi lähteä jo todella aikaisin Tampereelta, jos lähtisi vasta silloin, niin päätin nyt sitten yöpyä kaksi yötä hotellissa. Ihanaa. Pääsee ainakin silloin lauantaina tankkaamaan hyvät aamupalat ennen päivän koitosta. Sunnuntaina koulutus alkaa jo kahdeksalta, niin mietin vain, onko aamupala kuinka aikaisin pyhänä tarjolla? Toivottavasti on! Menen keskustaan rautatieaseman lähelle hotelliin ja koitan sitten metrolla selvitä paikanpäälle Foreverille. Aika jännittävää! Ja ensi viikolla vaihtuu syyskuu.

IMG_20160728_193123

Treenirintamalle ei kuulu muuta kuin yksi treeni: kävin maanantaina ihan sairaan hyvässä bodyjamissa! Mentiin miksauksina esimerkiksi BJ46 -ohjelmaa ja kyllä vaan oli hyvät musiikit!! Meni kylmänväreet koko ajan ja hymyilytti vaan sairaasti ja mietin puolet ajasta, et vitsit mä rakastan tota lajia. Ja ihailen niin kauheen paljon, kuinka noi ohjaajat osaa homman. Luoda sellaisen tainomaisen fiiliksen tunnille. Lähtee aina onnellisena kotiin. Ja tuli todettua taas, että housepätkät on kyllä ehdottomasti mun suosikkejani!

Sovin myös lähitulevaisuuteen BodyJam-tapaamisen Helsinkiin! Oon kuullu, että siellä kouluttajat vetää jo seiskakasia, joten kovana tavoitteena olisi lähteä tätä testaamaan työpäivien välissä. Aika hulluahan se on jo ajatuksentasolla, mutta hullua taitaa olla kokonaan tää mun rakkaus lajia kohtaan, joten suodaan nyt mulle. Niin kovin innostunut kun olen. Varmasti kuulette ensi viikolla lisää! Oon kattonut kaikki bussimatkat BodyJam 78 sizzleriä läpi ja ihmetellyt, kuinka ihmeessä sitä taas oppiikin tollaisenkin koreon. hehe. Oon myös kovasti pohtinut sitä, onko oma peruskoulutukseni syyskuun lopulla siis tuolla uudella 78-ohjelmalla? Oma logiikkani sanoo, että se olisi. Mutta en tiedä varmaksi ennen kuin materiaalit tulevat. Mua vähän ihmetyttää siis se, että jatkokoulutuksetkin ovat ihan juuri ennen tuota mun koulutusviikonloppuani, joten ohjelmat eivät kerkiä välttämättä edes vaihtua ennen kuin matkaankin jo Helsinkiin?! Huhtikuussahan oli tuo edellinen BodyJamin peruskoulutus ja se ajoittui siten, että 76-ohjelmaa oltiin menty jo pitemmän aikaa. Sen pohjalta olisi mun mielestä helpompi mennä opettelemaan lajin saloja ja varsinkin sitä ohjaamista – kun ohjelma on tuttu. Mutta no, tiedättehän te mut. Kyllä mä opettelen sen uuden mahdollisimman hyvin joka tapauksessa ennen koulutusta.

Hmmm. Mitähän muuta. Aikamoisessa BodyJamin täyteisessä kuplassa olen siis elellyt alkuviikon! Mutta ei huono kupla ollenkaan ;)

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

4 vastausta artikkeliin “Alkuviikon ajankohtaiset”

  1. Hotelleissa onnistuu yleensä aikaistettu aamupala jos heiltä sen pyytää :)

    • Totta, hyvä ku hoksasit! Tarvii selvittää et monelta se on, ja et jos liian myöhään, nii tilaa sit aiemmin :) thanks!

  2. Varmasti jännää mennä BodyJam-koulutukseen! Ohjelma on varmasti 78, sillä jos koulutus on n. 2 viikkoa ennen jatkokoulutuksia tai niiden jälkeen, on opettelussa aina uusi ohjelma :) Eihän siinä oikein järkeä olisikaan, että opeteltaisiin kunnolla ohjelma, joka pitäisi vaihtaa heti seuraavaan.

    • Juu näin mäkin päättelin. Olis vaan ollut kiva päästä jammailee ohjelmaa asiakkaana läpi ennen koulutusta :sdfg Mut ei taida ehtiä vaihtua….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta