Jos paljon huonoa, niin myös vähän hyvääkin

Elokuu lähenee loppuaan, ja mun fiilis on ihan samanlainen kuin neljä viikkoa takaperinkin – oon jatkuvasti vähän hermostunut. Tiedä sitten, onko kyseessä stressi vai mikä, mutta oon siis koko elokuun nukkunut huonosti, herännyt aamuöisin kukkumaan ja ollut kovin aikaansaamaton. Aluksi selittelin oloa sillä, että paluu kesälomalta arkeen oli vain tavallista kovempi. Pidin kevyempää viikkoa treenistä ja olen muutenkin tehnyt kaikkeni, jotta hyvä fiilis kaikkia asioita kohtaan palaisi. Mutta ei, koko elokuu on mennyt vähän alavireisesti. On mulla kyllä oikeastaan vihiä tän taustastakin, ja ehkäpä kerron siitä myöhemmin, jos ja kun todeksi todetaan.

Joka tapauksessa, ajattelin nyt keskittyä kuitenkin positiivisiin juttuihin. Koska ilman näitä pieniä kivoja juttuja arjessa olisin varmaan jo sekoillut enemmänkin. Vaikka tuntuisi välillä vähän mälsältä, niin ei kaikki siltikään huonoa ole. Ja siis tosiasiassahan mulla on kaikki niin hyvin kuin voi vain olla. Oon onnellinen, joskin nyt viimeisen kuukauden aikana vähän stressaantunut. Ja vaikka mulla meneekin järki siihen, että heräilen aamuyöstä ja mietin esimerkiksi työjuttuja ympäri vuorokauden, oon koittanut keskittää energiaa positiivisiin ajatuksiin. Tällä viikolla mua on  ilostuttanut muun muassa seuraavat asiat:

IMG_20160828_152749

Onnistuneet pt-treenit Wolfilla. Olin varannut torstaille Killen kanssa treenit ja tehtiin pitkästä aikaa olkapäitä! En edes muista, koska oon viimeksi treenannut ohjatusti olkapäitä, joten monen monta kysymystä ja vinkkiä tuli taas käsiteltyä treenin aikana. Mullahan on toi vasen olkapää jotenkin vammainen ja se kipuilee epäsäännöllisen säännöllisesti, joten erityisesti sen kannalta katsottiin erilaisia juttuja – kuinka treenata rasittamatta väärällä tapaa. Sitä kun ei oikein edes tiedä, mistä kipu johtuu… Ja hassua oli muutes huomata, että vammainen olkapää on kuitenkin  vahvempi! Aika ristiriitaista.

Kampaajalla ja ripsihuollossa käynti. Harvoin osuu samalle viikolle sekä ripsihuolto että kampaaja, mutta nyt kävi näin. Ja kyllä vaan tulee hyvä mieli, kun aamulla katsoo peiliin ja on siisti pää. Sekä kulmat, ripset että tukka. Ehkä tiiätte tunteen? Kun tuntuu kauniilta ihan vaan sen takia, että ammattilainen on huolitellut pari kauneusjuttua sulle.

Ohjatut pienryhmätreenit. Pääsin siis jo toistamiseen saman viikon sisällä Wolfille, kun menin lauantaiaamuna etukäteen sovittuihin kimppatreeneihin. Aiemmin meidän tiimin facebookryhmässä tiedusteltiin treenattavaa lihasryhmää, ja koska mulla olisi ollut joka tapauksessa jalkapäivä, ehdotin sitä. Ja se onneksi sopi muillekin! Hikisen treenin jälkeen suunnattiiin vielä Sannin kanssa syömään keskustaan. Ja sitten innostuttiin illastakin järkkää pieni tapaaminen tyttöporukalla. Sekin oli hauskaa! Nauroin niin kovasti, että meinasin tikahtua. hihi. Tiiättekö, kun naurattaa niin paljon, että joutuu huutaa naurun välissä, kun ei saa happee eikä pysty nauraa kovempaa :’D Ihanat tytöt. Seurassa on vaan niin hyvä olla. Ystävät.

Bodyjamsuunnitelmat. Niistä kerroinkin jo aiemmin tällä viikolla! Mutta on jotenkin niin kannattelevaa, kun viestitellään about päivittäin kaverin kanssa koulusjuttuihin liityen. Ja toisen tyypin kanssa on sovittu ne tanssitreffitkin <3 Vitsit mä saan kyllä hepulin sitten kun joku päivä huomaan, että on tullut ilmoitus koulutusmatskujen saapumisesta! Ja pääsen pian kokeilemaan BodyJam 78-ohjelmaakin! kääks!

IMG_20160827_125709

Ensi viikolla tosiaankin vaihtuu jo syyskuu! Toivon, että mun aamuneljän heräämiset ja stressierkkeilyt alkaisi jo hellittää ja voisin vaan nauttia syksystä. Niin. Siis nythän ne syyskuukauden virallisesti alkaa. Eihän siitä ole vielä pitkäkään aika, kun mietin, että ennen koulutusviikonloppua elellään kesäkuukaudet välissä. Sinnehän ne meni. Mun katse on aika tiiviisti syyskuussa tuolla ihanassa tanssimaailmassa <3

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

4 vastausta artikkeliin “Jos paljon huonoa, niin myös vähän hyvääkin”

  1. Moikka! Oli pakko tulla kommentoimaan, kun itellä on ollu samanlaisia uniongelmia ja levottomuutta. Mulla on kilpparin vajaatoiminta, niinkun vissiin sullakin? Omalla kohalla heräs epäilys, ettei kilppariarvot oo ihan kunnossa! Oireet voi tietysti johtua stressistä tai esim. jostain mieltä painavasta asiasta, mutta kannattaa varmaan sunkin tarkistuttaa arvot jos ei ala helpottua! Tsemppiä syksyyn! :)

    • Juu mullakin on vajaatoiminta, mutta kävin ihan tossa alkukesästä verikokeissa ja kaikki oli hyvin. Vaikka no, onhan siitä nyt hetki aikaa toisaalta kun nyt vaihtuu jo syyskuu. Mulla on itseasiassa ensimmäinen vuosipäivä tän sairauden kanssa ja pitäis nyt uusia reseptit, niin varmaa työtervedestä ohjaavatkin ”vuositarkastuksen” myötä verikokeisiin… Kiitos kommentista ja mukavaa syyskuukausien aloitusta sullekin ;-) Pidetään huolta itestämme <3

  2. Heips ei liity nyt tähän postaukseen, mutta pohdin tässä sellaista, että oletko syönyt koko kuntosalharrastuksen/pt-projektien ajan plussilla, +-0, vai harrastatko ns. dietti- ja rakennuskausia? Tässä itseolen nyt dietillä ja pohdiskelen, kuinka kauan jatkaisi ennen kuin aloittaa pitkän offin.. Tietysti pyrin vetämään offinkin mahdollisimman siistisi, eli ns. ruokavaliolla jokatapauksessa, mutta vaikeus nyt siinä, että en tiedä(tietenkään) kuinka paljon sitä fläsää offilla tulee kertymään eli kuinka matalista rasvoista sen sitten alottaisi…. :D

    • Joskus ihan alkuun 2014 söin miinuksilla yhden kevään, mutta siis maltillisella plussalla viikkotasolla mennään. On menty jo muutama vuosi. En ite oikein tykkää käyttää Off / On sanoja, koska jotenkin en koe olevani kummallakaan. Syön, jotta voin kehittyä, mutta kuitenkin maltillisesti, jotta voin koko ajan hyvin sekä ulkoisesti että sisäisesti :) Ja sillon kun on paljon jumppaa niin päivät menee vähän ristiinrastiin plusmiinusnolla. Ettääää, tiivistetysti sanottuna, en oikein osaa vastata sun kysymykseen. Mä kannatan vaan sitä, että syö riittävästi, jotta jaksaa ja voi hyvin :D Taidan nykysin tehdä tätä hommaa enemmän hyvivointi kuin ulkonäkö edellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta