Jumissa

Oon jotenkin jumissa tän blogin kanssa just nyt. Tai oikeastaan musta tuntuu, että mun koko arkeni pyörii nyt vain samaa kiertorataa. Ei sillä, ei se huono ole. Mutta mulla ei ole ollut  mitään inspiroivaa kirjoitettavaa, vaikka olenkin päivittäin viettänyt aikaa täällä blogiluonnosten parissa. Luonnoksiin ne ovat kaikki kuitenkin jääneet, odottamaan lopullista silausta. Mikäs se sitten tuleekaan olemaan. Joskus tekstin valmistuttua tulee vain sellainen olo, että se ei kuitenkaan ole valmis. Osaan palaan sitten myöhemmin ja osan kohtaloksi jää lopullisesti olla vain luonnos. Joka tapauksessa, tänään koitin saada teille asti luettavaa.

Mietin vain, mistä kirjoittaa?

Paikallaan junnaamisen ja jumiutumisen taustalla on osittain se, että odotan liian kovasti mun syyskuun lopulla olevaa bodyjamin peruskoulutusta, niinkuin tiedättekin varmasti. En osaa nyt keskittyä oikein mihinkään muuhun. Oon käynyt kyllä tunneilla tanssimassa miksauksia. Ja ihmetellyt aina vaan, miten meidän salin huippuohjaajat osaakin homman nii hienosti! Mutta siitähän aiheesta olenkin paljon jo jakanut ihmettelyjä kanssanne. Tanssin lisäksi oon käynyt myös salilla normaalisti. Tehnyt maastavetoa ja penkkipunnerrusta niinkuin aina ennenkin. Mitään uusia ennätyksiä ei ole rikottu, ja treenifiilis on aika perus. Arkista puurtamista ja toiveita edelleenkin siitä, että joku päivä voisin tehdä penkkisarja viidelläkympillä. Ei ole vielä saavutettu. Salitreenit kulkee siis tuossa muun arkisen ohessa. Ei erikoisia kuulumisia sieltä. Ehkä ensi viikon pt-treeneissä tarvii repästä jotain erikoista taas? ;)

Screenshot_20160904-165812

Käyn myös töissä. Päiväkodissa aamusta iltapäivään. Uusi toimintakausi inspiroi ja töitä tehdään täysillä päivästä toiseen. Oon luonnostellut muutamia päiväkotiin ja lasten maailmaan liittyviä postauksia, mutta kuitenkin jättänyt ne julkaisematta. Aina tuntuu, että riski on liian iso. Jos paljastankin jotain, vaikka puhunkin vain yleisesti varhaiskasvatuksesta tai nykyajan lasten maailmasta. Tuntuu myös toisaalta työltä ajatella ja luonnostella lasten maailmaan liittyviä juttuja vapaa-ajalla. Mieluummin irrottaudun siitä kokonaan vapaalla. Sinnepä ovat sitten jääneet, luonnoksiin muiden joukkoon…

Sitten on kaikki muu töiden ja treenien ohessa. Niistäkin aiheista löytyy luonnoksia. Kuinka moni onkaan kärsinyt unettomuudesta, hormonitoiminnan ongelmista tai oman ajan puutteesta. Saati ihmetellyt ihmissuhteiden ihmeellistä maailmaa, kokeillut uusia ruokalajeja tai syksyisiä vaatetyylejä. Niin, oletukseni mukaan kiinnostavia ja ajankohtaisiakin aiheita monelle. Ja kaikista näistä on luonnoksia olemassa, mutta silti olen jotenkin muka jumissa? En ole julkaissut postauksia, vaikka tavallaan ne ovatkin ihan valmiita jo. Oonkin miettinyt, onko mua jotenkin alkanut mietityttämään tämä julkinen blogi.  Onko se kaiken jumittamisen taustalla? Vaikka ei se kyllä ole aiemmin millään tapaa mietityttänyt. Oikeastaan päinvastoin. Oon ollut niin tyytyväinen Fitfashionin alustalla. Onnellinen kaikista teistä lukijoista,jotka kerta toisensa jälkeen palaatte tänne lukemaan mun juttujani. Ja erityisen kiitollinen myös teidän jättämistänne kommenteista. Tiedän, että on aina vaiva alkaa kirjoittamaan sellaista, kun tarvii ties mitä tietoja syöttää ennen varsinaista kommenttia. Mutta kiitos, kun jätätte niitä silti, jopa puhelimella! Tykkään mun blogistani tällaisena, mun näköisenäni. Jotenkin vaan en ole nyt julkaissut kuitenkaan kaikkia ajatuksiani entiseen tapaan. Ehkä tämä on vain hetkellinen pysähtyminen.

Screenshot_20160907-191256

Uskon kyllä, että viimeistään kuun lopulla, kun koulutus lähestyy, tekee mieli kirjoittaa vähintäänkin siitä! Ja varmasti saatte seurata mun matkaani kohti ohjaaja-unelmaa sitten syksyn mittaan. Että ei tässä mitään kuoppaamassa olla. Jotenkin halusin nyt kuitenkin purkaa näitä ajatuksia bloggaamisesta ulos just tältä hetkeltä. Haluaisitkohan sä jotenkin auttaa mua tän jumin kanssa? Mitä juttuja sä tykkäät lukea täältä? Mikä saa sut palaamaan aina uudelleen juuri tämän blogin pariin? Näin nimittäin analyticsistä, että suuri osa lukijoista on palaavia lukijoita, joten ehkä siellä on teitä vakkareita matkassa ainakin muutama? :-) Kaikki palaute on tervetullutta, ehkä niistä lähtee taas uusi inspiraatio ja tietynlainen rohkeus tarttua aiheisiin. Ja jos et tähän halua jättää, niin sähköpostillakin tavoittaa. Kiitos jo nyt <3

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

11 vastausta artikkeliin “Jumissa”

 1. Sun postaukset on aina ihanan positiivisia ja niiden lukemisesta jää hyvä fiilis :) on kiva lukea juttuja sun normiarjesta, sillä se on samantyylinen kuin omakin arki :)

  • kiitos kommentista ♡ Nyt kun mainitsit tuon positiivisuuden, nii ehkä tosiaa noi elokuun epäonnet on vaikuttanut siten, että fiilis on ollu yleisesti vähä alavireinen ja sitte ei oo oikein blogitekstiäkää syntynyt niinkuin tavallisesti! Toivottavasti tää syyskuu on nyt parempi :-)

 2. Täällä ainakin yksi, joka lukee aina sun uudet postaukset. :) Aika lailla samoja juttuja ajattelin, kuin ensimmäinen kommentoija, eli oot vaan niin positiivinen ja aito kirjoittaja, että tykkään lueskella näitä. Ei mitään piilotteluja, vaan ihan arkista ja aitoa elämää!

  • Ihana kun käyt lukemassa! Kiitos myös kommentista, samalla linjalla jatketaan siis. Ja toisaalta, arjestahan on aina luonnollista kirjoittaa :-)

 3. Olis hauska lukasta ”ennen treenin aloitusta ja jälkeen”- postausta! Myös tulevaisuuden suunnitelmat ovat kivoja aiheita! Onko vauvaa suunnitteilla tai koiran hankkimista tai häitä tai talon ostamista tai treenisaralla jotain…? Ruokavaliopostaukset on kaks kivoja! Esim sun tän hetken ruokavalio ja jotain tuokaohjeita? Toivottavasti löydät inspistä, sun postauksia on kiva lukea samoin kuin seurata snäpissä ja instassa 😊

  • Tarkoitatko nimenomaan ennen salitreenin alkamista, hehe. Joo kiva idea, kiitos! Ja samoin myös noi ajatukset tulevaisuudesta. Ruoka- ja treenihommat onkin kevyitä ja inspiroivia kirjoittaa, kun ne on tässä arjessa koko ajan läsnä. Kyllä mulla ispiraatio iski heti kun sain näitä kommentteja, kiitos! Ja ihanaa torstaita <3

  • Kiva, että nappaa! 😊 Innolla odotan tulevaa 😊

 4. Ihan perusjutut on hyviä!
  Se mikä itseäni kiinnostaa on se, että missä välissä ehdit vain olla tai vaikka pestä sitä pyykkiä ja siivota? :)
  Olet kuitenkin töissä, käyt urheilemassa ja matkoihinkin menee ainaa ja kaiken lisäksi menet käsittääkseni aika aikaisin nukkumaan.
  Milloin teet ne kotihommat?

  Vai olenko ainoa, jonka taloudessa tulee ihan älyttömästi pyykkiä ja tavarat vaan jää notkumaan joka paikkaan ja taas ne täytyy siivota paikalleen? Ja kaiken lisäksi tarvitsen mielellään joka päivä aikaa vain tällaiselle, mukavalle surffailulle sohvan kulmalla :)

  • hehe. Hauska huomata nyt,että vaikka avaan arkeani melko paljon blogissa, niin joitakin tällaisia osa-alueita on jäänyt tosiaan vähemmälle. Ja toi oleminen ja rentoilu on oikeasti tosi tärkeä aihe! Kiitos kun jätit kommentin, kyllä näistä inspiroitui taas paljonkin! Hitsi kun pitää nyt lähteä töihin, eikä voi jäädä vaan bloggailemaan.. ;)

 5. Tykkään yleensä kaikista sun jutuista positiivisuuden takia. Normi arki on mustakin kaikkein kivointa luettavaa. Semmonen postausidea tuli mieleen, että miten sun valmennussuhde on muuttunut, kun on kestänyt niin pitkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta