Hoi, oon täällä! Ja Helsingissä, vihdoin!

Moikka! Kovin pitkäblogihiljaisuus oli rikottava nyt! Oon ollut kuluneen puolitoistaviikkoisen ihan tosi vahvassa bodyjamkuplassa, ja sen takia kaikki muu on jäänyt. Ja mitä tarkoitan tällä vai? Sitä, että oon viime viikon maanantain jälkeen suorittanut pakollista päivätyötäni about nelkyt tuntia viikossa. Koko muun ajan oonkin keskittynyt vain ja ainoastaan valmistautumaan koulutusviikonloppuun! Niin, siis jos siellä nyt sattuu joku uusi lukija olemaan, niin oon menossa nyt viikonloppuna elämäni ensimmäiseen ryhmäliikunnan ohjaajan peruskoulutukseen, lajina Les Millsin BodyJam.

Valmistautuminen on ollut itselleni tyypillistä, kovin hmm omistautunutta. Koska en halua jättää mitään jossittelun varaan. Kuten aiemminkin mainittu, mä yritän nyt ihan täysillä ja kaikkeni. Jos en pääse koulutusta läpi, tai homma ei muuten tuntuisi omalta, niin olen ainakin ihan kaikella antaumuksella kokeillut. Tehnyt nyt kaikella osaamisellani ja rakkaudella lajia kohtaan. Ehkä vähän verrattavissa nyt käsilläolevien fitnesskisojen aikoihin. Jos itse olisin valinnut kyseisen lajin, kyllä mä tekisin ihan kaikkeni ollakseni hyvä. En tyytyisi puolittaiseen, jotta voisin jossitella myöhemmin. En haluaisi olla se, joka kertoo menneensä huumorilla tai kokemusmielessä huvikseen lavalle esiintymään, en todellakaan. Vaan mä haluan, kaikessa mitä lähden tekemään, olla se, joka voi allekirjoittaa yrittäneensä oikeasti ihan kaikkensa. Täysillä tai ei ollenkaan, ei mitään vähän-sinnepäin-juttuja. Siispä olen vähän huomaamattakin omistautunut kovin kokonaisvaltaisesti nyt kuluneiden päivien aikana bodyjamin harjoitteluun. Oon kuunnellut musiikkeja aina työmatkoilla, lueskellut manuaalia odottelutilanteissa, tanssinut master classia läpi, harjoitellut ohjaamista ja muuten vaan fililistellyt uutta ohjelmaa. Hienoa tässä hommassa on se, että vaikka mulla on mennyt tosi paljon energiaa ja keskittymistä ja aikaa nyt tähän, niin koko ajan on ollut sairaan innostunut ja hyvä fiilis! Biisit kuulostaa hyviltä aina vaan, ja ohjelma alkaa olla hyvin omaksuttu. Mitään pakkoa tai stressiä asiasta ei ole tullut, ja siksi kaikki onkin ollut vaan kivaa!

screenshot_20160923-120635

Matkustin tänään aamuvuoron jälkeen junalla Helsinkiin. Koulutus alkaa huomenna lauantaina aikaisin aamulla, enkä luota junien aikatauluihin niin kovasti, että olisin uskaltanut tulla vasta aamulla paikanpäälle. Ja toisaalta, saapahan rauhallisen aamun, kun ei tarvii aamukuudelta lähteä reissuun. Olen siis tällä Helsingissä, istuskelen hotellihuoneessa ja ihmettelen tätä fiilistä. Ihan epätodellinen olo. Ensinnäkin sen takia, että nyt oikeasti on tämä viikonloppu, jota olen toukokuusta asti odottanut! Ja toisekseen, on ihan outoa olla yksin hotellissa. Jopa vähän ahdistavaa ja pelottavaa. Onneksi sain erään paikallisen tuttavan moikkaamaan mua tossa perjantai-illalla, niin ei oo tarvinnut ihan yksin olla. Sain opastukset kohteeseenkin ja korvatulpat lainaan, hehe. Ehkä tiedättekin, että mun on vaikea nukkua missään muualla kuin kotona. Katsotaan, kuinka nyt käy. Oon kyllä ihan tsippiväsynyt, kun on ollut niin täysi treeniviikko ton työviikon ohessa. Vaikka joku mulle mainitsikin puoliksi leikillään, että enkö mä treenaa enää ollenkaan, kun en ole koko viikkon käynyt salilla?! Niinpä. En mä. En oo oikeasti käynyt salilla nyt ollenkaan, sillä olen halunnut käyttää kaiken vapaa-ajan ja energian bodyjamiin. Täytyy kyllä myöntää, että mun on jo ikävä punttien pariin! Aiemmin tällä viikolla kävin vähän heilumassa salilla, mutta mitään treeniä en ole tehnyt. Ensi viikolla kylläkin aion taas palata! Takaisin vanhaan tasapainoon, jossa treeniviikoista löytyy kumpaankin treenimuotoa.

Joka tapauksessa nyt siis ollaan kohteessa. Joskin epäilykseni valtion rautateitä kohtaan osoittautua todeksi, sillä juna oli puolitoista tuntia myöhässä aikataulusta… Pääsin kuitenkin lopulta perille, oon osannut jo jakaa puhelimeni netin tähän läppäriin ja hankkinut itselleni iltapalaa. Seuraava etappi olisi suunnitella huomisen aikataulut ja reitit – metrolla herttoniemeen, jepjep. Mua myös vähän jännittää, kuinka paljon eväitä ottaisin mukaan ja mitä?! Koska normaalisti siis ottaisin esimerkiksi työpäivään, joka kestää 10 – 18 ainakin kolme ruokaa. Ja nyt kun mulla ei tietenkään ole valmiiksi tehtyä, enkä pysty täällä hotellussa tekemään, olen ihan kauppojen varassa. Ja sen varassa, että enhän ole outo tai lihavamielinen, kun tarviin nii paljon ruokaa mukaan noin pitkään päivään :D

screenshot_20160923-120658

Ainiin, ja se fiilis itse koulutuksesta nyt-just-tässä-hetkessä vai? Mä en oo tänään perjantaina kuunnellut yhtäkään biisiä ohjelmasta, enkä uhrannut ajatustakaan koko koreolle. En tiedä miksi, mutta mulla on kovin luottavainen olo. Ja tässä vaiheessa tuntui, että nimenomaan välipäivä olisi tarpeen. En todellakaan tiedä miksi, tai oliko fiksu veto – järjellä ajateltuna ei. Mutta näillä on menty. Toivottavakaa onnea matkaan! Aika täysiä päiviä tiedossa, mutta päivitän snäppiä (millariutta) tai instagramia (millariu) mahdollisuuksien mukaan. Blogia viimeistään maanantaina! Energistä viikonloppua just sulle! Kääks!

Milla

12 vastausta artikkeliin “Hoi, oon täällä! Ja Helsingissä, vihdoin!”

 1. Tsemppiä!! Et oo lihavamielinen vaan tiedät et tarvit kunnolla ruokaa et jaksat :)

  • hehe, niinpä! Nyt oon tankkaamassa aamupalalla, puurokupit oli niin pieniä et piti ottaa kaks :’D Eiköhän näillä jaksa!

 2. Tsemppiä sikana koulutukseen, oon hengessä mukana! :D se on varmasti unohtumaton kokemus <3 nauti!

 3. Hei!

  Ne korvatulpat saat kyllä kuule ihan omaks :D saat huomenna vaikka toiset, jos siltä tuntuu 😘 Tsemppiä viikonloppuun! Täällä ollaan hengessä mukana ja myös aamulla hälytysvalmiudessa mikäli jotain ongelmia ilmenee 😄 Toivottavasti sait nukuttua yön yli. Jänskää, mut hyvin se menee! :) <3

  • Kiitos avusta ja kannustuksesta ♡♡ Hotellihuone oli jäätävän kylmä, niin yö oli aika nollakauttaviis. Mut nyt aamupalaa ja kohti kiitoksia! Respan kautta kylläkin, jos sais vähä paremman ens yön….. :D

  • No höhhhh! Melkeen laittasin palautetta VR:lle ja samantein hotellillekin :D Hyvä ku ite heräs kauheeseen kuumuuteen…niin kuuma, et pakko oli avaa ikkuna (aika usein ku vetää makeeta illalla ni yö on aika hikinen, vaikka normisti tarvii hikoiluun vähintään gritin tai attackin alle 😂). Huh!

   Mutta hereillä ollaan 😉

  • joo vr korvaa 25% lipun hinnasta. Ja käyn nyt kysyy neuvoa tohon ilmastointii… sattuu kurkkuun ja ihan tukossa ku oli nii kylmä yö. yff. Kävin hakee sun neuvoilla ruokaruokaa evääksi, kohta startti! Eli varaudu yhteydenottoon:D

 4. Ihanaa viikonloppua! Mä niin tiedän ton tunteen, itsellä se on tulossa uudemman kerran kun parin viikon päästä oon menossa sh’bamin peruskoulutukseen!! Materiaaleja tässä odotellessa.. mut siis oikeesti, NIIN SIISTII!!!

 5. Vau kuulostaa mahtavalta! Itsekin haaveilen LesMills ohjaajaksi kouluttautumisesta, lajeina mulla tosin olisi Combat ja ehkä Pumppi. 😄 Niimpä mua kiinnostaa suuresti minkätyyppinen koulutus on.Tsemppiä koulutukseen! Innolla seuraavaa postausta odotellen. 😉

 6. Sun viikonloppua on ollut kiva seurata snäpin kautta. Sun fiilistely on vaan niin tarttuvaa, kuten oon tainnut sanoa ennenkin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta