Ensimmäinen ohjaus!

Täytyy itse olla aktiivinen, tarjoutua ja kysellä. Ja toisaalta luottaa vaan siihen, että asioilla on tapana järjestyä. Ehkä luitte edellisen postaukseni? Sen kirjoittamisesta ei ole kuin pari päivää aikaa. Ehkä luitte myös tätä edeltäviä juttujani. Kaikki on tapahtunut kovin nopeasti. BodyJamin peruskoulutus, koulutuksesta kotiutuminen, aktiivinen työnhaku ja jopa ensimmäinen oikea ohjaus! Syksyn suunnitemat alkavat löytää itsensä toteen jo nyt! Mahtavaa! Saan varmasti kertoa lisää?

Ensinnäkin, käytin koko maanantain palkattoman vapaapäiväni palautumiseen viikonlopun koulutuksesta. Sen sijaan, että olisin kuitenkaan hengaillut toimettomana kotisohvalla, hain aktiivisesti työtä. Hoi kaikki, aloitteleva bodyjamohjaaja hakee hommia! Kaikki mahdollisuudet huomioidaan täydellä sydämellä. Ei mulla kovin paljon vahvuuksia ole kertoa varsinaisesti ohjaajan hommaan liittyen, luonnollisestikaan. Mutta intohimoa ja rakkautta lajia kohtaan sitäkin enemmän. Ja tietysti sitä määrätietoisuutta, vähän itseluottamustakin ehkä. On mussa potentiaalia. Sain vastauksia kuntokeskuksilta, toivon, että pääsen sijaistamaan moneenkin paikkaan. Se on mahdollista. Jatkan edelleen aktiivista mahdollisuuksienhakua ja kasvojeni näyttämistä oikeissa paikoissa niin sanotusti. Mutta tiedättekö mitä, eräs juttu on nyt tässä hetkessä ihan yli muiden! Mulla on nimittäin muutamana seuraavana sunnuntaina oma tunti tiedossa! Siis whaat!? Kyllä vain. Tarjoutui tällainen mahdollisuus, ja tottakai hyökkäsin heti kiinni. Otahan siis koordinaatit ylös: lokakuun sunnuntait klo: 11 – 12 paikkana P&T kuntosali Lielahti ohjaajana minä Milla Riutta. En ehkä kestä tätä innostusta ja jännitystä ja ihmetystä. Ensimmäinen ohjaus on siis tämän viikon sunnuntaina jo! <3

20160927_201122

Ja aiemmin tällä viikolla lähdin erinäisten sattumusten saattelemana ihan extempore tutustumaan tuohon saliin. Työpäivän jälkeen, noin kello viideltä sain kuullä tästä tarjouksesta ja kuudelta olinkin jo Lietsussa joraamassa. Niin, siellä alkoi BodyJam-tunti ja pääsin ihan parin minuutin varoitusajalla vetämään ykkösblokin tunnille. Voitte uskoa, että mun pää oli ihan sekaisin  illalla, kun vihdoin palasin kotiin. Miten voi niin pieneen aikaan mahtua niin monta mullistava juttua. Ensimmäinen virallinen ohjauspätkä pidetty ja oma tunti tiedossa muutamille seuraaville viikoille – ihan mahtavaa! Nyt mulla on mahdollisuus saada kuvattua lisenssivideokin tänä syksynä tällä kyseisellä ohjelmalla. Koska tiedän saavani harjoitusta ohjaamisesta joka sunnuntai, ja sen lisäksi toivon tietysti pääseväni sijaistamaan tunteja myös muualle.

Ei välttämättä ole tarpeellista alkaa miettiä asioita liian pitkälle tulevaisuuteen. Niinkuin ei tähänkään mennessä. Yksi askel kerrallaan. Nyt on meneillään se askel, että harjoittelen ohjaamista. Ja tämä harjoittelu konkretisoituu lisenssivideon kuvaamiseen myöhemmin syksyllä, toivottavasti loka-marraskuun aikana. Cool! Sen jälkeen on todennäköisesti helpompi hakea ohjaajan hommia, kun on se lisenssi taskussa. Kyllä mulla on tottakai ensi vuodellekin tiettyjä tavoitteita jo olemassa.. Mutta niistä sitten lisää, kun tämä iso askel on selvitetty. Oon aika innoissani! Toivottakaa onnea matkaan. Mua jännittää oikeasti ihan tosi paljon ensimmäisen kokonaisen tunnin vetäminen. Saa tulla mukaa tanssimaan, jos mahdollista. Onks siellä ketään, joka olis ehkä tulossa? ;)

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

10 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen ohjaus!”

 1. Ihan huikeeta seurata tätä siun matkaa Bodyjamin parissa! Itelläni on myös haave Les millseihin liittyen, combat-koulutus ois aivan unelmien täyttymys. Ehkä joskus rohkeus riittää. ;)
  Tsemppiä tulevaan ja onnittelut ohjauspaikasta!😘

  • Ihana kuulla et tää juttu inspiroi! Sen lisäksi että kirjaan tätä once in a lifetime juttua itelleni muistiin, niin tottakai myös teille lukijoille näkyväksi! Ja täähän nyt on tätä oikeeta elämää, ei tiiä miten lopulta käy. Varmasti tulee sekä onnistumisia että mokailuja tällä tiellä, mut sehän tässä kasvattaa ja on toisaalta myös kiinnostavaa :-)

   Kyllä unelmiin kannattaa uskoa, niillä on tapana sitten toteutuakin ♡ Vaikka toki täytyy tehdä hommiakin sen eteen.

 2. Jee, hyvä Milla ja onnittelut koulutuksen läpäisemisestä! Jos asuisin Tampereella, niin tulisin varmasti jammailemaan 😊

  • Kiitos onnitteluista ♡ Tästä jatketaan, pienin välitavoittein eteenpäin. Kiva kuulla, että siitä huolimatta että et voi käytännössä osallistua mun tunnille, oon kuitenkin saanu tän lajin ja oman ohjaamisen kuulostaa siltä et tulisit mielelläsi tanssimaan ♡

 3. Pääseekö tuonne P&T salille ihan kertamaksulla tunnille? :) ja osaatko sanoo minkä hintasta jos pääsee? Oon pitkään (susta inspiroituneena) halunnu kokeilla bodyjamia mutta ei oikein oo löytyny mitään minne pääsis kertamaksulla. Onnea koulutuksesta ja paljon tsemppiä ohjauksiin!😊

  • Ei taida päästä kertamaksulla, kun siellä on henkilökuntaa vain tiettyinä aikoina viikossa paikalla :/

   Mut jos oot Tampereella siis nii ehkä joku tutustumisjuttu olis mahdollista järjestää!

  • kiitos ;)♡ Hei jos koskaa tuut tänne päin Suomea, niin sit kyl tuut tanssimaan myös ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta