Kuvauspäivä – I’m ready!

Kaikki valmista lisenssivideon kuvausta varten! Paitsi että on kyllä aika haastavaa nykyaikana löytää väline, jolla kuvata tunti. Uskomatonta, mutta totta – harva omistaa enää videokameraa :D Otin koeversion tabletilla, mutta siinä äänenlaatu oli huono. Musiikki kertää ja puhe kuuluu osittain epäselvästi. Mutta tiedättekö mitä, sosiaalisen median voima on ihan uskomaton – oon jakanut avoimesti näitä bodyjam-ohjaajauran juttujani, ja oon saanu ihan valtavasti tukea, kannustusta ja käytännön vinkkejä kaikkeen! Kiitos niistä. Näinpä sain myös vinkin, että vika ei välttämättä ole tabletissani, vaan asettelussa, jonka tein. Etukaiutin saattoi olla niin lähellä kuvausvälinettä, ja sen takia ääni kiertää. On siis pieni mahdollisuus, että saisin tänään paremman videon kuvattua. Les Mills on tarkka siitä, mihin kamera pitää asettaa, mutta koitan ihan vähän siirtää sitä kauemmas kaiuttimesta. Pitäkää peukkuja!

Tänään on tosiaan se päivä. Mun lisenssivideoni kuvaus. Jollekin toiselle tää voisi olla ihan läpihuutojuttu, ei kovinkaan erikoinen tai kiinnostava aihe. Mutta mulle tää on oikeasti merkityksellinen ja iso juttu! En ole aiemmin kuvannut lisenssivideota, enkä ohjannut tunteja, joten ehkä sen takia tällä on mulle kovasti merkitystä. Kaikki tapahtuu ensimmäistä kertaa. On kiva huomata itsessäni tietynlainen kehitystarina, kuinka kaikki on tapahtunut pienin askelin, välitavoitteiden kautta kohti suurempaa unelmaa. Kaikki lähti siitä, että ylipäänsä uskalsin unelmoida. Mä haluan bodyjam-ohjaajaksi. Sitten ilmoittauduin koulutukseen, tarkalleen ottaen toukokuussa 2016. Koulutusmateriaalit saapuivat syyskuun lopulla, noin 10 päivää ennen koulutusta. Harjoittelin ahkeasti. Panostin ihan sata prosenttia, jotta ei tarvii myöhemmin harmitella. Se todellakin kannatti – pääsin koulutuksesta läpi ja sain luvan alkaa ohjata tunteja! Piti alkaa löytää tunteja jostain, sekin on hoitunut ihanasti pitkin syksyä. Oon saanut mahdollisuuksia, ja oon kiitollinen niistä kaikista.

img_20161021_150851

Jokainen ohjattu tunti tuo mulle lisää kokemusta ja varmuutta. Samoin asiakkaiden antama palaute, ja reflektio omasta toiminnastani. Oon tähän mennessä ohjannut peruskoulutuksen jälkeen kuusi tuntia asiakkaille, ei kuulosta välttämättä kovin suurelta luvulta, mutta koen sen riittäväksi. Olenhan tehnyt valtavasti hommia koko ajan myös niiden ulkopuolella – harjoitellut peilin edessä tekniikkaa, kuunnellut musiikkeja, hionut skriptauksia ja hakenut omaa tyyliäni. Musta ihan ihan huippua sanoa nyt ääneen, että olen todellakin panostanut tähän täysillä ja olen tyytyväinen kaikkeen tekemääni työhön! Mä olen valmis lisenssivideon kuvaukseen, toivotaan, että tähdet on kohdillaan kaiken suhteen tänään klo 11 <3 Aika jännittävää, mutta vain hyvällä tavalla!

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta