Muutto!

Noniiin, paljastetaan vihdoin ihan sanasta sanaan se asia, jota ollaan kyhäilty tässä syksyn mittaan: asuntokauppoja nimittäin! Onnellinen ensiasunnon ostaja täällä kirjoittelee siis, hehe. Jotain oon saattanut snäpissä mainitakin asiasta kuluneen syksyn aikana – muuttoajatuksia on ollut ilmassa. Sen takia oon koittanut myydä noita ylimääräisiä treenivaatteitakin ja muuta tuolta pois pyörimästä. Uuteen asuntoon viedään vaan kaikki, mitä oikeasti tarvitaan. Ja ehkä saa ostaa jotain kivaa uuttakin.

Niin, tää on nyt siis mun ensimmäinen oma kotini. Viidestoista muutto elämäni aikana (huhhuh), mutta yhtään sellaista ei ole aiemmin ollut, johon sitoutuisin velan kanssa. Sellaista, jossa aion asua pitempään, ja joka tuntuu toivottavasti oikeasti aidosti omalta rakkaalta kodilta. Ja kyllä, siis ettei nyt synny väärinkäsityksiä, niin tuon mun elämäni komeimman kanssa, tietysti <3 Kaikki täydellisesti just nyt.

20161026_164530

Ei mulla varmaan muuta kirjoitettavaa tänään ole. Halusin vaan kertoa ilouutiset. Ja ettette ihmettele, jos keskittyminen on nyt vähän muualla kuin tavallisissa arjen asioissa. Nyt nimittäin, kun pankista on kotiuduttu, seuraava viikko onki armotonta pakkaamista ja muuton valmistelua.  Marraskuussa uuteen kotiin ja jouluna on varmasti jo kaikki paikallaan! Aivan ihanaa. Sanoinko mä aiemmin jotain sen suuntaista, että asioilla on tapana järjestyä kerta toisensa jälkeen juuri niinkuin on tarkoitettu? Niin vain tälläkin kertaa.

Heijee, me muutetaan!

 

Milla

14 vastausta artikkeliin “Muutto!”

 1. Onnea! :) Itsekin olen haaveillut jonkin aikaa omasta kodista, mutta miehen opiskelut viivyttää, joten opiskelija-asunnossa pyöritään vielä jonkin aikaa pienen koiran kanssa :) kuvia saa sitten laittaa uudestä kodista ;D

  • Kiitos! Joo aikansa kutakin. Mulleki toi valmistuminen ja vakituinen työ oli aika tärkeä osa tätä projektia, eipä noita asuntoja muuten oikein ostella :-)

 2. Onnea tulevaan kotiin! Ja ihan oma, saat maalata seinän ihan minkä väriseksi vaan :D

  Löytyikö läheltä vanhaa asuntoa, vai muutatteko ihan uudelle alueelle? En toki vanhaakaan tiedä, mutta noin niinkuin treeni- ja työkulkemisia ajattelin, kun olet niistä aina kirjoittanut :)

  • Kiitos! Joo, onneks on uusi nii ei tarvii maalailla ees, kaikki on mielestä ♡

   Kerron näistä vaikka jossain postauksessa, mut sanalla sanoen niin mun arki kyllä helpottuu paljon nykyisestä :)

 3. Huikeen hienoa! Lämpimät onnittelut, Milla. :) Toi ekan oman asunnon ostaminen tuntuu ihan ainutlaatuiselta.

 4. Onnittelut sekä asuntokaupoista että parisuhteen syvenemisestä yhteisen velallisen kodin myötä!
  Varmaan työmatkasikin helpottuvat muuton myötä. Ja ajattele, vaikket jouluihminen tähän saakka varsinaisesti ole ollutkaan, niin nyt voittte luoda omat jouluperinteenne.

  Mä ainakin olen kiinnostunut kuulemaan muutto-, remontti- ja sisustusjutuista ihan niin paljon kuin meille lukijoillesi haluat jakaa!

  • Kiitos paljon:)) Kyllä arki helpottuu tosi paljon muuton myötä! Ihana ku ootte noin tarkkoina ollu siellä toisella puolen.

   Remonttia ei tarvii tehä ja sisustaa en osaa, mut eiköhän aiheesta tuu kirjoiteltua silti;)

 5. Onnea uuteen kotiin :-) Oma on aina oma ja sitouttavampi parisuhteen kannalta kuin avioliitto :-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta