Bloggaajan ja lukijoiden välisestä vuorovaikutuksesta

Kiitos ihanat! Siis juurikin te kaikki siellä ruudun toisella puolella! Edellisen postauksen jälkeen sain mahdottomasti yhteydenottoja postauksen teemaan liittyen. En olisi millään osannut odottaa tällaista vuorovaikutusta. Kirjoitin siis siitä, että ensimmäinen videointini ei päättelyni mukaan mennyt läpi ja kerroin asiasta suoraa niillä sanoilla ja tunteilla, kun siinä hetkessä oli. Vastasitte aivan ihanasti. Moni kannusti mua, oli käynyt tunnilla ja sitä mieltä, että mussa on potentiaalia. Osa laittoi tsemppiviestejä, olivat blogin kautta saaneet käsityksen, että asia on mulle todella tärkeä, ja näin ollen halusivat myötelää tässä jutussa. Osa laittoi tsemppinsä kommenttina tekstiin, toiset ottivat yhteyttä sähköpostilla ja toiset facebookilla ja whatsapilla. Kukin tyylillään, mutta ihan huikeeta, kuinka elätte mun kanssa tätä juttua!

20160730_153525

Se, mikä hämmästytti ehkä eniten, niin valtaosa yhteydenotoista ja tsempeistä tuli siis nimenomaan teiltä blogin lukijoilta, blogitutuilta niin sanotusti. Olisi ehkä tavallisempaa, että perhe tai lähimmät ystävät lohduttelisi ja yrittäisi saada mut paremmalle mielelle. Mutta nyt se tulikin suurimmalta osin teiltä täältä blogin kautta. Vaikkei teillä ole edes mitään velvoitetta yrittää piristää mua :D En varmaan ole edes tavannut teitä kaikkia, mutta niin vain halusitte kannustaa mua lähettää tsempit, että kyllä musta on tähän hommaan! Tää on niitä hetkiä, kun haluan vaan kiittää, kun olette. On todellakin toissijaista, kuinka blogilla tekee rahaa tai kuinka usein postailee. Tärkeintä, ja ehkä se menestyksen eräs merkki onkin nimenomaan uskolliset ja palaavat lukijat, jotka näköjään myös oikeasti välittää. Ihan hassua, sosiaalisen median voima on todellakin ihmeellinen.

Mutta kiitos siis just sulle, jos luit mun jutun ja se herätti sussa jotain ajatuksia tai tunteita. Teidän viestien voimalla mä aloin uskoa taas vähän enemmän itseeni. Ja tosiaan, kuten tuohon edelliseen postaukseen jo muokkasinkin myöhemmin, niin sain lopulta kuulla myös sen, että mun videota ei välttämättä ole vielä edes arvioitu! Huhhei. Kun video menee perille lähetettyyn paikkaan, tuonne mun sivuille ilmestyy arvioijan nimi. Ja nyt sinne oli hetkeä myöhemmin ilmestynyt myös tietynlainen arviointilomake, ja koska siinä luki tämä Ei-juttu, niin monelta kannalta pähkäiltyäni olin vaan ihan sataprosenttisen varman, että hylätty tuli. Tottakai ihminen yrittää jonkun vaikean asian edessä keksiä kiertoreittejä ja selityksiä – ehkä se ei menekään noin? Niin yritin minäkin. En halunnut uskoa, ettei mennyt läpi. Mutta en keksinyt ainuttakaan järkevää selitystä, miksi sinne olisi yhtäkkiä ilmestynyt se lomake ja sinne kirjattuna ei. MUTTA. Näin se ilmeisesti kuitenkin on. Siellä lukee ne väärinymmärrystä aiheuttaneet sanat. Ne ei siis tarkoita vielä mitään. Itsehän olin tosiaan lisenssivideota lähettäessäni jo ihan muuttofiiliksissä, ja jotenkin kai sekanen, niin lähetin videon liitteeksi vielä kaiken huipuksi työsähköpostini!! :D Niin ajattelin tietysti, että nyt kun oon ollu pari päivää sairaslomalla töistä, että se palaute on siellä mun työpostissa ja noi Ei:t näkyy mulle tuolla webshopissa. Mun mielessäni tästä muodostui niin uskottava ja aukoton tarina, että aloin jo käsitellä pettymystä nimeltä Fail. Mutta ihan turhaan. Edellinen postauksenikin on tavallaan aiheeton. Anteeksi, kun johdin teitä harhaan! Johdin itseänikin. Mulla on siis edelleen toivoa tän homman suhteen.

Nyt sitten oikeasti odotellaan sitä virallista palautetta. Tulee kuulemma siis sähköpostiin. Lähetin peräjälkeen tiedon tästä hotmailin sähköpostistani, katsotaan kumpaan se palaute lopulta saapuu… Joka tapauksessa, kiitos ja anteeksi.

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

4 vastausta artikkeliin “Bloggaajan ja lukijoiden välisestä vuorovaikutuksesta”

  1. Tuli mieleen tyhmä ajatus vielä tohon videoon liittyeen mutta sähän laitoit sen videon kahdesta eri kamerasta kuvattuna? Jos siellä ollaankin tosi tiukkoja ja sulle on sen takia lätkästy kaikkiin ei? Mutta sithän sen näkee kun tulee sanallinen arviointi! :)

    • joo laitoin kyllä, kaikki on mahdollista ennen kuin toisin todetaan… lähtökohtana se ei kyl pitäis olla ongelma et se on kahdessa tiedostossa – pääasia et näkyy kokonainen tunti ilman taukoja :)

  2. Siis ihan mahtavaa että jos tää olikin vaan väärinymmärrys! Mulla tuli niin paha mieli luettuani sun edellisen tekstin, koska susta näkee että teet tätä niin koko sydämestäs! Ja sitä on ollu ihan sika hienoa seurata :) mutta ei muuta kun laitetaan vielä peukut pystyyn! Ja onnea vielä uuteen kotiin!

    • Kiitos, ihana kuulla! :-) Mä kirjoitan (taas) heti ku saan sen palautteen! Siihen asti tosiaan kaikki peukut pystyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta