KYLLÄ!

Voiko maanantaiaamu enää paremmin alkaa?! Ei voi. Ensimmäisenä aamulla, kun katsoin puhelintani, näytöllä oli viesti sähköpostin saapumisesta. Your video has been evaluated. Voitte uskoa, että mun sykkeet nousi siinä sekunnilla johonkin kahteensataan ja tärisevin käsin koitin avata tiedostoa lukua varten. Avasin postin ja avasin liitteet. Tärisytti niin, että vaikka silmät eteni riviltä toiselle, en ymmärtänyt juuri mitään. Englantia ja Suomea sekaisin. Missä hemmetissä se nyt on se, kohta, missä sanotaan jotain jatkosta. Kahlasin tekstiä vaan edestakaisin ties kuinka pitkään.

Ja siellähän se oli, jossain puolivälissä paperia:

Onneksi olkoon, olet sertifioitu BodyJam-ohjaaja! WÄÄÄÄ, KIITOS. KYLLÄ<3

screenshot_20161107-073055

Uskomatonta, mutta haluan uskoa sen olevan totta. Vähän aristellen kirjoitan tätä tekstiä. Koska tuosta lukukokemuksesta on alle tunti aikaa. Oon ehtinyt käydä kaikki tunteen kirjot läpi. Innostumisen ja ilon jälkeen aloin epäillä kaikkea. Aloin kyseenalaistaa sitä, että arvioinnin tulos tuli yöllä. Sunnuntaiyönä. Varman joku haluaa tehdä pilaa mun kustannuksellani, ja on muokannut mulle ”lisenssipaperin” jostain netistä. On sitten hauskaa nauraa, kun taas innoissani kirjoitan blogiin, kuinka oon päässyt läpi. Vaikken oliskaan. Olin hetken aikaa itse asiassa ihan varma, että juurikin näin on käynyt. Oli pakko tarkistaa webshopista. Siellä oli kuitenkin videon statuksena se kovasti toivottu PASS. Eli kyllä, saan ilmeisesti uskoa saamaani söhköpostiin. Taisin päästä läpi. Taisin just saada lisenssin! Taisin just toteuttaa mun pitkäaikaisen unelmani! Mä pystyin tähän. Pienin askelin ja välitavoittein.

Maanantai saattaa tänään näyttää vähän tavallistakin hienommalta. Huippua päivää! Terveisin Onnellinen Lisensioitu BodyJam-ohjaaja Milla.

20160715_130331

ps. mun piti tänää mennä vetää maasta, mutta arvatkaa kuinka paljon tekeekin nyt mieli mennä bodyjamtunnille samanhenkisten seuraan, kun ne varmaan fiilistelis mun kanssa tätä juttua just tänään :D hehe.

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramista.

Milla

26 vastausta artikkeliin “KYLLÄ!”

 1. Tällä oli huippua aloittaa omakin maanantai, kiva kuulla iloisia uutisia! :) Onnea tuhannesti! :)

 2. Ihan mahtavaa Milla! Paljon onnea! On ollut huikeaa seurata tätä sun matkaa ja jännittää täällä taustalla mukana kuinka käy. Sulla oli unelma, halusit toteuttaa sen, annoit kaikkes ja teit sen. Oot ihan mieletön! Kyllä lähti tämän postauksen myötä omakin päivä ja koko viikko niin hyvissä fiiliksissä käyntiin, vaikka en sinua muuten kun tämän blogin kautta ”tunnekaan”. :)

  • Kiitos!! Kiva kuulla, että oot seuraillu mun matkaa ja iloinen mun puolesta :)

 3. IHAN MAHTAVAA!<3 (tosin olin kyllä ihan varma tästä ;D) Jesss sussa on niin paljon potentiaalia kehittyä ihan mahtavaksi ohjaajaksi, joten ihanaa että pääset nyt keskittyyn kunnolla kaikkeen muuhun eikä tarvi enää lisenssiä stressata :)

 4. Huh, tätä jännitysnäytelmää on kyllä ollut ihan mieletöntä seurata. 😃 Onnea!! 😊😊

  • hehe, on kyllä sykitty ihan vähä tän takia. Mutta työ kannatti, nyt on lisenssi :))) kiitos!

 5. Onnea kauheesti! Oon ilonem sun puolesta 😄. Saako muuten kysyä, mihin päin Tamperetta muutitte, ku ite oon uusi täällä ja kiinnostaa tietää missä ihmiset asuu 😄.

 6. Jee!!! Nyt oot toteuttanu yhen sun unelman lisää, hyvä Milla! :D Onneksi olkoon tälle unelman toteutumiselle ja onnea seuraavien tulevien unelmien toteuttamiseen. :)

 7. Moi Milla! Ja onneksi olkoon!! Olen nähnyt videopätkiä susta tanssimassa ja tutustunut sun huolellisuuteen, tarkkuuteen ja intoon blogin kautta, ja täytyy sanoa, että olisin ollut erittäin yllättynyt jos et olisi saanut lisenssiä. Olet todellakin hyvää ohjaaja-ainesta. Ja suhtaudut työhön tarvittavalla omistautuneisuudella ja vakavuudella. (Sivuhuomautuksena sanon vielä, että välilllä näkee kyllä sellaista säätäjää ohjaajissa (myös Les Mills), että olisi ollut huutava vääryys jos et olisi läpäissyt. Ei ehkä kovin nätisti sanottu (anteeksi!) – kaikki varmasti yrittävät työssään parhaansa, mutta silti ihmettelen joskus tätä tilannetta.) t. ohjaajakollega

  • Oi, kiitos kauniista sanoista ♡ Mulla on kyllä tapana suhtautua täydellä rakkaudella ja energialla niihin juttuihin, joihin oon ryhtynyt. On ihanaa, että työ palkittiin nyt lisenssillä :-))

 8. Oi onnea! 😊 Oliko tämä siis sun toinen lähettämä videosi vai miten! 😄

  • Kiitos! Tää oli ihan se ensimmäinen, minkä lähetin. Olin tosiaan ymmärtänyt väärin sillon aiemmin, kun luulin, etten päässyt läpi. Kuten postauksessa sen jälkeen mainitsinkin, niin kun video meni arvoitavaksi, niin webshopiin ilmestyy arviointilomake. Ja se ei ole lähtökohtaisesti tyhjä, vaan siinä lukee kaikissa Fail. Ja ei jotenkin mennyt mun järkeen, että voisi olla tollainen automaatioasetus, nii luulin että mun suoritus oli fail. Mutta se olikin siis 3xYES, kun palaute sitten lopulta tuli :)

 9. Paljon onnea! :) Olen mielenkiinnolla seurannut tätä hommaa koska itseäni kiinnostaisi lähteä jonkinlaiseen ryhmäliikunnan ohjaaja koulutukseen. Nyt ei muuta kuin niitä tunteja haalimaan! :)

  • Kiitos :) Kyllä vaatii panostusta, aikaa ja energiaa, mutta näköjään palkitsee, kun vaan ahkerasti tekee =) Ilman muuta suosittelen lähtee uusiin haasteisiin!

 10. En seuraa sun blogia, ei kiinnosta salitreeni mutta tää ohjaajaksi kouluttautumispolku on ollut tosi mielenkiintoista seurattavaa. Ja miten hyvä mieli voi tulla tuntemattoman puolesta! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta