Ai että, joulukuu!

Näinhän siinä kaikkien alennusmyynti- ja veronpalautushässäköiden paremmalla puolella sitten melkein vaivihkaa tapahtuu, kalenterin sivu käännetään vuoden viimeisen kuukauden kohdalle. Joulukuu, oikein paljon tervetuloa! Mulla ei oo muuta kuin hyviä odotuksia seuraaville viikoille.

Joulukuussa opetellaan uutta BodyJam 79-ohjelmaa. Mulla on ensimmäistä kertaa sellainen tilanne, että on viikoittainen oma tunti ja sinne odotetaan tietysti uutta ohjelmaa. Kuinka nopeasti tollaisen ottaa haltuun? Sitä en tiedä. Mutta viikonloppuna aloitetaan harjoitellut. Saa nähdä, onnistunko saamaan edes toisen puolikkaan tunnista hallintaani ennen ensi torstain ohjausta. Toivottavasti. Lupaan ainakin yrittää ihan kaikkeni! Materiaalien pitäisi tiedustelujeni mukaan saapua tänään tai viimeistään huomenna, sunnuntaina on sitten virallinen jatkokoulutus.

Screenshot_2015-12-19-18-52-36-1

Joulukuussa saa tehdä joulujuttuja. Tiedättekö, kun marraskuun puolella se on ollut vähän sellaista anteeksipyytelevää ja kainostelevaa. Sopiskohan tohon nurkkaan joulukuusi -pohdiskeluita. Mutta nyt kun vaihtuu virallisesti joulukuu, saan läväyttää joulujutut ulottumaan muuallekin kuin työpisteelleni. Hehe, päiväkotityössä on kyllä se ihana puoli, että saa ja vähän pitääkin olla joulujoulujoulu-fiiliksellä jo marraskuun puolivälistä asti. Lapset ansaitsee ja haluaa joulun tunnelmaa: esteettisiä juttuja ja vähän tainomaisuutta päiviin. Uskotte ehkä, että mun ryhmässäni lapsilla on päikyn joulu isolla J:llä.

Ja koska joulujoulujoulujutut saa levittää nyt työmaalta kotiinkin, luvassa on siis joulukorttipajaa ja joululauluja – ehkä kuulokkeiden sijaan ihan suoraan kaiuttimesta. Ja tietysti jouluvaloja ja -koristeita unohtamatta lahjojen (lisä)hankintaa, glögijuttuja ja tunnelmointia. Joulu oikeasti tuntuu. Se on ehkä kaikista parasta! Etenkin tämä odotusaika ennen joulunpyhiä. Tulee rauhallinen fiilis töissä, kun kaikissa erikoisissakin tilanteissa vähä viheltelee pikkuista tonttua. Ja jos ulkona kävellessä tuntuu, että on viima, niin siinä hetkessä kun tilanteeseen lisää Suvi Teräsniskan laulamana Tonttu-biisin kuulokkeista soimaan, niin onkin jo jossain joulumaassa. Taitaa olla sitä musiikin ja joulun yhteisvaikutusta. Joka tapauksessa, toimii. Nämä kolme viikkoa ennen joulua on mulle melkein enemmän joulu kuin itse pyhät.

screenshot_20161130-175741

Muistinko kertoa, että mulla on joulukuussa myös lomaa! Joulun tienoilla, kaikki kahdeksan välipäivää. Ai, että. Kyllä hymyilyttää jo. Olis ollu mahdollisuus lähteä vaikka etelän aurinkoon, mutta onneksi ollaan kumpikin tällaisia kotihiiriä. Fiilistellään jo nyt, kuinka sit voi treenata ilman työpäivien kuluttavaa vaikutusta ja ihan vaan olla täällä ihanassa uudessa kodissa. Oi loma, säkin oot tervetullut!

Ja jotta lomaan ei tulisi liian pitkä aika, niin mulla on myös jokaiselle viikonlopulle sovittuna kaikkia sosiaalisia tilanteita, eli menoja. hehe. Nyt kun muutot on hoidettu ja asutaan vähän lähempänä kaikkia, niin on tietysti helpompi ja mielekkäämpi tehdä kaikkia ekstrajuttuja. Ja niinpä mun joulukuun viikonloput täyttyy sukulaisten ja ystävien tapaamisista. Pääsee näkemään myös tuota ihanaa pulleroa taas <3

Kyllä joulukuu saa tulla, vai mitä? ;) Kuka muu on sitä mieltä, että nämä joulua edeltävät kolme arkiviikkoa on paljon tunnelmallisempia kuin lopulta se virallinen joulunpyhäviikonloppu?

Screenshot_2015-12-24-08-38-42-1-1-1

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa

 

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta