Seuraava haaste

Melko viimetinkaan meni tuo materiaalien saaminen, vasta perjantai-iltana kuuden aikoihin sain käsiini BodyJam 79 master classin, musiikit ja tanssikoulun. Syy siihen, miksi jouduin niin pitkään ihmetellä materiaalien saapumattomuutta, oli tekninen vika. Suurimmalle osalle ohjaajista ei ollut lähtenyt tuota sähköposti-ilmoitusta, jossa kerrotaan, että materaalit ovat valmiita ladattaviksi. En siis itsekään ollut saanut sitä, joskin olin viimeksi torstaina käynyt tarkistamassa streamissa tämänkin asian. Silloin mitään ei vielä ollut tarjolla. Mutta nyt perjantaina oli! Juuri kun palasin jalkatreeniltä, Killen pitämistä sellaisista, hehe. Latasin kaiken samantien kotikoneelle ja katsoin kerran läpi koko setin. Hip Hopia ja housea tiedossa! YEA!

Aikataulu on tosiaan sellainen, että huomenna sunnuntaina on jatkokoulutukset täällä tampereella ja sitä ennen olisi toki hyvä tutustua ohjelmaan mahdollisimman hyvin. Saa varmasti enemmän kouluttajan opesita irti, kun on jotain mihin pohjustaa. Tarkoitan siis sitä, että jos menisi jatkokouluksessa vasta ensimmäistä kertaa koko ohjelman, niin kaikki keskittyminen menisi siihen, mihin tunnillakin ensimmäistä kertaa – mukana pysymiseen. Ja yleensä ekan kerran jälkeen ei asiakkaanakaan edes muista, mitä on just tehnyt :D

screenshot_20161201-071824

Eli tarkoitus olisi ennen sunnuntai-iltapäivää katsoa ja tanssia mukana tuota ohjelmaa. Nyt onkin se hetki, kun täytyy myös miettiä niitä omia oppimistyylejä. Jokaisella ohjaajalla on syntynty varmasti omat tapansa omaksua uusia ohjelmia mahdollisimman tehokkaasti ja mielekkäästi. Näin toivon myös, että itsellenikin tapahtuu. Pikkuhiljaa kokemuksen myötä löytyisi ne omat tavat ottaa uusi ohjelma haltuun. Tähän hetkeen suunnittelin sellaista, että katsoisin kerran tuon master classin läpi, toisella kertaa tanssisin mukana ja sen jälkeen tutkisin, mitä tekniikkavinkkejä Gandalfin tanssikoululla on tarjota. Sen jälkeen ehkä master class vielä läpi, ja pikkuhiljaa ottaisin toisen pitkistä koreoista haltuuni. Musiikkeja pitäisi kuunnella koko ajan, koska oon huomannut, että sitten kun tunnen biisit hyvin, mun on helppo päätellä sieltä ne kohdat, jolloin tulee uusia liikkeitä tai lähdetään vetämään koko blokkia alusta. Tässä ohjelmassa biisit on itseasiassa yllättävän tuntemattomia mulle – joutuu oikeasti kuunnella niitä repeatilla nyt paljon läpi.

Ja mitä sanoisin näin lauantaiaamupäivänä, kun olen ehtinyt tutustumaan vähän ohjelmaan? Vaikuttaa ihanalta. Niinku kyllä joka kerta varmaan :D Oon ihan innoissani, kun on pitkästä aikaa hip hopia. Vähän erilaista musiikkiakin sen myötä. Ja toinen pitkä koreo on perinteinen housetyyppinen ja siinä loppubilebiisi on niin ihana, että mulla menee joka kerta kylmänväreet kun vaan kuuntelen tai tanssin sitä ittekseni. Saati sitten, mitä se tulee olemaan tunnilla kun saadaa koko jengillä tää koreo haltuun! En malta odottaa <3

screenshot_20161203-122116

Ja tosiaan, tiedossa on haaste mulle itselleni. Pääsen vetämään lielahden p&t kuntosalille, eli sinne, jossa lisenssinikin kuvasin, itsenäisyyspäivän jamit. Ja olis ihan sairaan mageeta, jos pystyis vetää vaikka toisen noista pitkistä koreoista jo sillon! Mutta se on tosiaan vain neljä päivää sen jälkeen kun oon saanu ohjelman itselleni ja kaksi päivää jatkokoulutuksen jälkeen, joten voi olla, että liian iso haaste aloittelevalle ohjaajalle. Mutta toisaalta, mulla on kyllä aika hullunkiilto silmissä ja aion yrittää! Tänään menee koko päivä sukulaisten luona, mutta sunnuntain ja maanantain voin hyödyntää bodyjam-treeneihin.

Oon niin hitsin innoissani, ehkä mä vaan tunnen eläväni enemmän, kun on haasteita ja tavoitteita ja ohjelmaa elämässä! Mitä luulet, olisko mahdollista ottaa noin pian haltuun joku pätkä uutta ohjelmaa?

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta