Juuri kun luulin, että kaikki on ihan täydellisesti

Muistatte ehkä, kun ihan västikää kirjoitin fiilistelyjä siitä, kuinka elämä näyttää mulle parhaita puoliaan. On näyttänyt jo pitkän aikaa. Tuntuu, että kaikki on vaan tosi helppoa ja arki kulkee hienosti ja mielekkäästi. Taisin todeta mahtipontisesti jonkun postauksen loppuun, että en keksi yhtäkään asiaa, mikä voisi enää olla paremmin mun elämässäni.

Niin. Arvaatteko, että joudun syömään sanani.

Mutta en siis suinkaan huonolla tavalla ollenkaan. Vaan ihan päinvastoin! Tapahtui nimittäin sellainen juttu, että oli vielä mahdollisuus lisätä mun onneani tässä hetkessä. Arvaatteko jo, mihin se liittyy? Jep, oikeassa olette, tietysti BodyJamiin.Mulla on nimittäin kevätkaudella oma BodyJam-tunti GoGolla!! Wiihiii! Keskiviikkoisin siis jammaillaan toukokuuhun saakka mun johdollani GoGo Hermiassa klo 18:15. Ai että, tuuttehan tanssimaan <3

screenshot_20161223-072100

 

Oon tainnut jo ihan liian monta kertaa todeta, että asioilla on tapana järjestyä. Mutta totean sen taas. Turha stressata ja kuluttaa energiaa, kun kaikki kääntyy aina hyvin päin. Ehkäpä oon tosiaan tehnyt hyvää työtä syksyn aikana. Onnistunut ohjauksissa. Kiitos kun ootte ehkä käyneet tunneilla ja antaneet palautetta. Tykänneet mun tyylistä. Tästä kehitytään koko ajan lisää. Kuka oliskaan uskonut vielä vuosi sitten, että nyt ollaan jo tässä pisteessä? Minä lisensioituna BodyJam-ohjaajana ja tiedossa kevään lukkarii oma tunti. Niinpä. Tärkeintä oli kai se, että uskalsi unelmoida. Ja lähteä siitä ajatuksesta, että kaikki on mahdollista. Oon kyllä ihan hitsin iloinen tästä jutusta. Just kun luulin, että kaikki on niin täydellisesti kuin mahdollista, tapahtui vielä tämä. Tottakai oon tehnyt paljon hommia jutun eteen, antanut aikaa ja energiaani koko syksyn ajan valtavasti. Mutta hienoa tässä on se, että hyvin tehty työ palkitaan nyt näin.

Tulkaahan tunneille, seuraava setti luvassa jo ensi viikon keskiviikkona 28.12!

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa

Milla

11 vastausta artikkeliin “Juuri kun luulin, että kaikki on ihan täydellisesti”

 1. Oi huippujuttu sulla ♥ Asun ite hervannassa, joten pitää varmaan tulla kokeilemaan joku kerta! en oo ikinä ollu Bodyjamtunnilla, mutta oon harrastanu joskus vuosia sitten street-tanssia, luuletko että siitä olisi hyötyä? :-D rytmitaju mulla on ihan jees mut monimutkaset liikeet ja sarjat tuottaa tuskaa… Sano, että uskallan hyvin tulla kokeilemaan joskus! :-D

  • No hei todellakin tuut kerta asut ihan hoodeilla!! Bodyjam-tunnilla käytetään n.15-20min koreografian rakentamiseen vaiheittain, joten toistoja tulee paljon. Pääset takuuvarmasti hyvin messiin, tanssitaustasta voi olla hyötyä mut ei oo todellakaan pakollinen. Eihän mulla itellänikää oo sellaista ;)

   Ihanaa joulua! Ja nähdään joku keskiviikko :-)

 2. Oi kun hienoa, onnea! Mutta oot kyllä tehnyt ihan törkeesti työtäkin että oot tohon pisteeseen päässyt :)

  Hitsi kun itsellä menee tunti suuntaansa Hervantaan ja ajankohta aika huono, mutta pakko nyt vihdoin tulla sun tunnille tanssimaan!

  • Kiitos ♡♡

   Joo ei näitä ilmasiks jaeta. Mut on kyllä niin hyvä fiilis kun kaikki käytetty panostus ei oo ollu turhaa. Ja nyt kun on oma tunti, voi keskittyä vieläkin paremmin kehittymään ohjaajana, kun ei tarvii pähkäillä joka viikko, että mistä sais ohjauksia.

   On kyllä aika pitkä matka sulla hermiaan, mut huippua jos silti pääset joku kerta tulee! :))

 3. Mä oon tiennyt tän jo reilun viikon eli lukkareiden julkaisusta asti ja käynyt täällä ihmettelemässä, että etkö tosiaan aio hehkuttaa tai edes mainita sitä ollenkaan :D Kova työ palkitaan, onnittelut! :)

  • haha, oikeesti?! Miten sä tiesit?? En uskaltanu hehkuttaa ennen ku nimi on paperissa ja se tehtiin tosiaa vasta nyt perjantaina 23pvä klo 9.30 :’D Kai tuut sit tanssii joku kerta mun kaa ♡

 4. Oi mahtava kuulla, onnea! :) Hitsit kun asun Turussa, vähän liian pitkä matka… :/ Muuten tulisin kyllä innolla sun tunnille tanssimaan ;) (vaikka BodyJam onkin mulle vielä toistaiseksi tuntematon laji :D)

  • Kiitos! Ihana kun oot(te) siellä ruudun toisella puolella onnellisia mun puolesta – vaikka välimatkaa oliskin niin, ettei ihan tunneille asti pysty tulee :D

 5. Voisin jopa tullakin, vaikka jamissa en nykyään kamalan usein käykään! Tosin, en oo ikinä ennenkään jaksanut Hermiassa vierailla, voi olla että menee hetki ennen kuin saan aikaiseksi :D

  Kun uudet lukkarit julkaistiin, joku kysyi Facebookissa tuon tunnin vetäjää ja sieltä bongasin sun nimen (:

 6. Heiiii, mistä nuo treenivaatteet? Etenki nuo pöxyt? Ah, niin ihanat! ♡

  • Ne on NIken housut, toppi ja verkkatakki! Yhden ohjaajan vaatekaapilla kävin shoppailee :D<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta