Ensi vuonna tähän aikaan

Olette varmaan nähneet telkkarista sen mainoksen, jossa erilaiset ihmiset kertovat omista tavoitteistaan tulevaisuuden suhteen, missä haluavat olla ensi vuonna tähän aikaan? Mun mielestä se on jotenkin ajatuksia herättävää katseltavaa, vaikka mainos onkin. Väistämättä sitä miettii omallakin kohdalla tulevaisuuden suunnitelmia, missä itse haluaisin olla ensi vuonna tähän aikaan? Tällä viikolla vaihtuu vuosikin, mikäs sen parempi hetki luoda tavoitteita ja startata matka kohti niitä. Uusi vuosi, tammikuun ensimmäinen päivä – uusi alku kaikelle. Vuosi on todella pitkä aika, ja jos oikeasti nyt luo itselleen jonkin konkreettisen tavoitteen, on todella hyvin aikaa luoda polkua kohti sitä. Voi lähteä taas ajatuksesta, että kaikki on mahdollista.

Aiempina vuosina mulla on ollut selkeitä tavoitteita, joita kohti mennä: valmistuminen ammattiin, vakituisen työn saaminen, oman asunnon ostaminen, treeni-ja kroppatavoitteet, taloudellisen tilanteen paraneminen opiskeluvuosien jälkeen, ohjaajaunelmat ja hyvinvoinnin ja onnen löytäminen ihan vain omasta arjesta. Aina on ollut jotain, mitä toivoisin parantavani tai saavuttavani seuraavan vuoden aikana. Jotain määriteltyä, jota kohti mennä.

Paitsi nyt.

screenshot_20161224-165010

Kaikki on niin hyvin, että en keksi mitään uutta tai mielessäni vahvasti olevaa tavoitetta, jota kohti uurastaisin ensi vuonna. Tämä lienee kuitenkin varsin hyvä lähtökohta, vai mitä? Kun mietin, missä olen ensi vuonna tähän aikaan, toivon juuri näitä asioita, joista saan nyt nauttia. Toivon, että ensi vuonna tähän aikaan mulla on edelleen hyvä terveys, toivon, että kaikki läheiset voivat hyvin ja että nautin edelleen työstäni kuten nyt. Treenihommia tulen jatkamaan ensi vuonnakin, ja ehkäpä niiden suhteen tapahtuu jotakin kehitystä, uskon asettavani taas lyhyemmän aikavälin treenitavoitteita pitkin vuotta. Pääasia kuitenkin, että liikunta tuo mulle edelleen iloa ja hyvinvointia. Ja tuohon liikuntaan liittyen toivon, että ensi vuonna tähän aikaan olen taas hieman parempi BodyJam-ohjaaja, ja sen eteen aion kyllä tehdä joka viikko töitä.

Taitaa kulkaas olla niin, että aiemmista vuosista poiketen mulla ei ole mitään erikoista tai suurta tavoiteltavaa ensi vuodelle. Eli voisiko tämän kääntää niin päin, että uuden vuoden tullen lupaan nauttia mahdollisimman usein ihan vaan käsillä olevasta päivästä ja jatkaa tätä stressitöntä linjaa elämässäni. Iloitsen kaikesta siitä, jonka eteen olen aiempina vuosina tehnyt hurjasti töitä. Lupaan nauttia helposta elämästäni, jonka olen itse itselleni rakentanut – elämä kun on valintoja. Toivon, että ensi vuonna tähän aikaa saan olla yhtä huoleton ja onnellinen kuin tällä hetkellä. Voi kun ei tulisi mitään isoja koettelemuksia, mielelläni eläisin tällaisessa olotilassa toisenkin vuoden. On tätä seesteistä elämänvaihetta ihan hetki odoteltukin ;)

 

screenshot_20161126-164120

 

Voi toki olla, että tällainen määrätietoinen kun olen, kehittelen kuitenkin itselleni jo ennen helmikuuta jonkin uuden projektin, jota kohti suunnata. Mutta tällä hetkellä olo on aika seesteinen, vellon siis hetken aikaa miellyttävässä olotilassani ilman suuria lupauksia ja tavoitteita.

Ootko sä miettinyt, missä olet ensi vuonna tähän aikaan? Tai aiotko vuoden vaihtuessa luvata jotain?

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa. Ootko muuten huomannut, että myös tänne portaaliin on tullut tykkäysmahdollisuus. Tossa postauksen otsikon alla on pieni sydän, jotka klikkaamalla voi kertoa, jos pidit kirjoituksestani. Kiitos <3

Milla

2 vastausta artikkeliin “Ensi vuonna tähän aikaan”

  1. Huomasithan että sä olit taas saanu huippukommentteja tonne gogon tähtihetkiin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta