Taas mennään – nimittäin peruskoulutukseen

Niin, sanoinko mä ihan vasta äsken, että mulla ei ole mitään kummallisia lupauksia tai tavoitteita ensi vuodelle? Taisin sanoa. Helppoa elämää elellen, ei projekteja, suunnitelmia eikä uusia haasteita. Hehe. No nyt syön taas sanani! EIKÄ! Ja en siis tehnyt tätä mitenkään tahallisesti. Vaan ihan oon joka aamu noussut neljän ja kuuden välissä bloggailemaan, ja kirjoittanut fiilispohjalta just sitä, mitä kunakin aamuna on ollut eniten mielenpäällä. Sellaistahan tämä mun bloggailuni on. Ja koska tosiaan joudun nyt heti perumaan sanani haasteettomasta uudesta vuodesta, kirjoitan tänään tästä. Sain tietää tästä itsekin siis eilen, ihan extempore. En ole oikein ehtinyt edes käsitellä asiaa. Mutta kirjoittaminenhan on parasta ajatustenselkiyttämistä.

Arvaatteko jo mistä on kyse?

No joo, kyllä vain – musta tulee Sh’Bam -ohjaaja!<3

screenshot_20161223-072036

Olisitko arvannut?! En mäkään välttämättä. Tai ehkä olisin. Oon sitä kyllä koko ajan puhunut. Siis sitä, että jos hankkisin toisen Les Mills -lisenssin, se olisi varmastikin tuo toinen tanssillinen laji. Mutta en olisi välttämättä uskonut, että nyt jo – näin pian! Koko koulutusrumba lähtee nyt sitten alusta, hehe. Peruskoulutuksen odottelu, matskujen haltuunotto, reissu Helsinkiin, tuntien haaliminen, lisenssivideon kuvaaminen ja mitä näitä nyt oli. Tuo Sh’Bamin peruskoulutus on siis tosiaan helmikuun puolivälissä.

Mutta tottakai tilanne on nyt vähän toisenlainen syksyyn verrattuna. Mulla on nyt pohjalla jo yksi lisenssi ja sitä kautta ohjauskokemusta ja varmuutta. Mun ei tarvii enää jännittää, osaanko tätä hommaa. Tiedän osaavani. Ja niin, lähden nyt koulutukseen kuntosalini lähettämänä. BodyJaminhan kävin yksityishenkilönä. Moni asia on nyt tavallaan paremmalla tolalla kuin ensimmäiseen peruskoulutukseeni lähtiessä. Ehkä tästä tulee vaan nyt sellainen kiva projekti ilman niin suurta jännittämistä ja muuta häsellystä ;) Uskotte ehkä, että pääsette seuraamaan matkaa taas aika läheltä.

screenshot_20161107-073055

Mitäs sanotte tästä uutisesta?:D

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa. Ootko muuten huomannut, että myös tänne portaaliin on tullut tykkäysmahdollisuus. Tossa postauksen otsikon alla on pieni sydän, jotka klikkaamalla voi kertoa, jos pidit kirjoituksestani. Kiitos <3

Milla

12 vastausta artikkeliin “Taas mennään – nimittäin peruskoulutukseen”

 1. Nyt se on siis virallista :D tsemppiä koulutuksiin! Varmasti tulee helpompaa verrattuna jamiin kun on tosiaan pohjaa jo. Ja kaikkihan sanoo, että shbam on helpompi ;D nyt voin antaa sillekin tunnille mahdollisuuden kun saan tanssikyvyn takaisin ja tulla testaan sun tuntis kun oot ohjaaja :D

  • Todellakin tuut sit tunneille ku mul on lupa ohjata, ja sulla jalka kunnossa ♡ Kaikki sanoo et sh’bam on helpompi, mut ehkä myös ohjaajan kannalta aika erilainen.. toivottavasti musta löytyy myös sh’bam-ohjaaja:)

 2. Huippua! Just eilen luin tuon edellisen postauksen, näin se elämä heittelee :D Meidän salilla ei bodyjamia mene, mutta oon nyt pitkästä aikaa innostunut taas sh’bamista 😊 Tsemppiä koulutukseen, sh’bamin luulisi olevan helpompi laji, kun kokemusta koulutuksesta on jo kertynyt 👍

  • Joo en olis uskonut, että näin pian tapahtuu taas isoja juttuja :’D Mutta toisaalta, nyt on kyllä oikein hyvä hetki nauttia tällaisista haasteista!

   Tosi mielenkiintoista kyllä tietää ja nähdä, onko juurikin siellä lukijoissa sh’bammerreita vai b-jammereita. Kiinnostaako kummatkin yhtälailla vai miten:D

 3. Sun ohjaajanura on todella lähtenyt vauhdilla käyntiin!

  Täytyy myöntää, että kun kerroit suunnittelevasi bodyjam-ohjaakoulutusta, mietin, että kuinkahan mahdat saada tunteja Treen alueelta. Mutta niin ne tilanteet muuttuu, ja bodyjamia menee nykyisin useammassa paikassa kuin tiesinkään, enkä edes ollut tietoinen Jumppaveskan tai Lietsun P&T:n olemassaolosta;)

  Itse kävin sh´bamissa ahkerasti vuonna 2012 kun se oli salilla uutta ja tunteja oli paljon ja hyviin aikoihin. Nyt tuntien vähäisyys ja minulle kehnot ajankohdat ja sijainnit on vähentänyt sh´bammailuani. Mutta sh´bam on hauskan leikkisä tunti, jota ei pidäkään ottaa turhan vakavasti ja miettiä sitä, näyttääkö dorkalta.

  Mutta tuo kyllä kertoo onnistumisestasi aloittelevana bj-ohjaajana, kun sinut näin pian ollaan lähettämässä uuteen koulutukseen.

  Onko muuten bodypump täysin poissa suunnitelmista? Saleilutaustasi perusteella ajattelin, että se olisi voinut olla toinen ohjauslajisi ja varmasti vetäisit tunnit vaivatta ja rutiinilla kelpo painoja käyttäen.

  • Juu vauhdilla nimenomaan, mutta toisaalta tosi kiva näin. Vois iskeä vähän epäusko, jos yrittäisi ihan kaikkensa, ja silti ei olisi vieläkään tarjoutunut ohjauksia tai toisaalta, jos homma ei tuntuiskaan nyt omalta. Mutta onneks ihan päinvastoin, on menny tosi kivasti nautin kyllä ohjaamisesta <3

   Kyllä mullakin pieni epäilys on aina seuraavaa tavoitetta kohti mentäessä, esimerkiksi tuo tuntien saaminen heti peruskoulutuksen jälkeen oli yksi suuri jännityksen aihe – mäkään en nimittäin tiennyt, missä kaikkialla jamia ylipäänsä menee. No, onneksi mun aktiivisuus ja asenne palkittiin ja pääsin heti hommiin kiinni. Lietsun sali on kyllä ehkä symppiksin sali, missä oon ikinä käynyt. Oon ikuisesti kiitollinen siitä mahdolisuudesta, että sain aloitella uraani siellä ja myös siitä lämpimästä vastaanotosta, minkä sain asiakkailta <3

   Sh'Bam on juurikin rento ja leikittelevä tunti, uskon, että sopii mulle, kun taidan olla aika pirteä ja sellainen energinen ja aurinkoinen ohjatessa :-) Siistiä lähtee kyllä kokeilemaan, kuinka tyyli löytyy taas tän lajin suhteen! En oo Bodypumpia itseasiassa ajatellut koskaan ohjaamisen kannalta. Toisaalta sun mainitsemin perustein, miksipä ei? Mutta kyllä tällä hetkellä noi liikkuvat tunnit tuntuu kuitenkin kaikista sytyttävimmiltä jollain tapaa. Siisti tunne, kun pääsee tanssittaa ihmisiä :D Kiva kun oot hei seurannut mun matkaani ja jättänyt aina välillä kommentteja. Ihanaa vuodenvaihdetta sulle :)

 4. Vautsi siistiä! :D Ite kävin 2014 ahkerasti Sh’bamissa mutta sitten se jäi kun innostuin enemmän ”rankemmista” tunneista. Kaverin houkuttelemana olisi suunnitelmana mennä yhdessä ensi vuonna, sitä kun kuitenkin edelleen menee 2 x viikossa meiän salilla :). Sh’bam on kyllä hauska laji ja varmasti handlaat sen kun Bodyjamkin on noin hyvin hallussa ;) Hyvää uutta vuotta!

  • Les Millsillä on niin paljon kaikkia huikeita lajeja, etten yhtään ihmettele, että oot vaihdellut välillä painopistettä muihinkin tyyleihin ;) Itekään en oo viimeaikoina käyny Sh’Bamissa, mutta eiköhän tuo tuu taas tutuksi, kun koulutus lähestyy! Kiitos, ja mukavaa vuodenvaihdetta sullekin. Kiva kun käyt lueskelemassa mun juttujani ja jaksat aina kirjoitella kommenttejakin!

 5. Ei vitsit tulin tosi iloiseksi siun puolesta, ihan mahtava juttu! Oma kokemus on, että seuraava lisenssi on aina helpompi tietyllä tapaa, kun perusjutut on hallussa. BodyJam-peruskoulutus polttelee edelleen, mutta ehkä sitten joskus! Oma haaste ja tavoite on nyt keväällä combatin AIM-koulutus.

  • On kyllä huikeeta, kiitos!! :)) SIks halusinki heti kirjoittaa tästä, vaikka juttu itelleniki aika uus. On niin kiva, kun ootte fiiliksissä näistä mun kanssa.

   Tsemppiä ja iloa sunkin tän vuoden haasteeseen, AIM tulee tulee varmasti myös ihan huikea juttu!<3 Lupaathan sit tulla kertomaan, kun lähet jamikoulutukseen ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 21
Tykkää jutusta