Älä koskaan osta vaatteita tai kenkiä ruokakaupasta

Muistan ikuisesti, kun eräässä kesätyöpaikassani astelin tauolla ystäväni kanssa sovitusti käymään kahvilla ja iloisen tervehdyksen sijaan ystäväni huudahti lähinnä kauhusta, kun näki mun työkengät. Siis ihan hirveet, mitkä noi sun jalassa oikein on?!  Toimin hoitajan hommassa, ja käytin siis sellaisia, öhm, no sanotaan vaikkapa remmisandaaleja. Tiedättekö? Niitä, jotka esitellään laitosten perehdytyskansioissa, ja jotka täyttävät tyyliin kaikki vakuutusvaatimukset fyysisessä hoitotyössä. Oon tehnyt koko opiskeluaikani hoitajan sijaisuuksia, joten sen takia mulla oli hankittuna tällaiset kengätkin. En ollut itse ajatellut asiaa sen enempää, kunhan sujautin ne tottuneesti jalkaan työvuoron alkajaisiksi. Mutta ystäväni totesi alkujärkytyksesta toivuttuaan, että ne ovat aivan hirveän rumat, ja että nykyaikana tehdään oikeasti hienojakin työkenkiä :D hehe. Ja kun kerroin, että olen hankkinut ne työurani alkajaisiksi Prismasta,  kuului se ohje, jonka muistan varmaan loppuelämäni:

Älä koskaan osta vaatteita tai kenkiä sellaisesta kaupasta, jossa myydään ruokaa.

Niin, kesäduunin loputtua remmisandaalit heitettiin roskiin ja olen vuosien saatossa pitänyt tämän saamani vinkin mielessäni. Puntaroinut tarkkaan, jos olen tehnyt jotain hankintoja tuosta samaisesta puljusta. Ja kyllä, olen tehnyt sellaisia edelleen. Ja miksi kirjoitan nyt tätä tekstiä, niin siitä syystä, että kaikki väitteet otsikon paikkansapitävyydestä on nyt viimeistään kumottu! Kyllä voit ostaa vaatteita ja kenkiä ruokakaupasta. Löytyi nimittäin BodyJam-kuteita Prismasta, katsokaa nyt!

snapchat-1677639478

Eikö oo aika tyylikäs. Tai no, kai se on makuasia. Jonkun mielestä ihan hassu. Mutta mulle nää on just täydellisiä. Uudet kengät ja uusi tanssitoppi, suoraan Prisman hyllyltä. Ja toi lippis on viimekesän hankintoja samaisesta paikasta. Housut on Reebokin, mutta Prisman miestenosastolla myydään samanlaisia, ilman noita vetoketjuja. Aika uskomatonta. Voi hyvinkin olla, että mä oon ihan superjuntti, mutta mitäs sen väliä. Pääasia kai, että itse viihtyy kuteissaan. Eikä oo muuten hinnallakaan pilattu. Lippis, kengät ja toppi on maksaseet yhteensä alle 70e. Kyllä kelpaa taas lähteä tanssimaan. Tai no, kengät suunnittelin ottavani ulkokäyttöön, mutta joka tapauksessa. Tyyli on just mun näköinen.

Mitä mieltä sä oot, voiko ruokakaupasta ostaa vaatteita tai kenkiä – ehdoton ei vai sittenkin kyllä? ;)

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa. Ootko muuten huomannut, että myös tänne portaaliin on tullut tykkäysmahdollisuus. Tossa postauksen otsikon alla on pieni sydän, jotka klikkaamalla voi kertoa, jos pidit kirjoituksestani. Kiitos <3

Milla

14 vastausta artikkeliin “Älä koskaan osta vaatteita tai kenkiä ruokakaupasta”

 1. mä en ymmärrä miksi ei vois? oon ite ostanu lidlistä, cittarista ja prismasta varmaan parhaat kengät ja vaatteet, edulliset, kestävät ja käytännölliset. ainakaan köyhyysrajan alapuolella elävällä ei todella oo rahaa hankkia vaatteita merkkiliikkeistä, pääasia että kolttu miellyttää silmää, kenkä ei hierrä ja ajaa asiansa :)

  • Niin, kuten sanottu nii iteki oon tehny hyviä löytöjä prismasta ja itseasiassa Lidlistäkin sillon kun siellä tuli käytyä! Kai toi kaverin ”ohje” ja myös tää otsikko oli vähä humoristinen kuitenkin, tottakai saa ostaa just sieltä mistä ite haluaa ja on mahdollista :D Mielikuva ruokakaupasta ostetuista vaatteista on väkisin vähä juntti, mut eipä se nyt ihan niinkään käytännössä oo. Kai mä sitä yritin tällä sanoa ;)

 2. Ehkä tuo väite piti paikkaansa joskus, ainakin joidenkin ihmisten osalta.
  Mutta tällä hetkellä noin sanoo vain ääliö :D

  Mitä väliä on ostopaikalla, jos tuote itseä miellyttää. Tai no, onhan sillä joillekin väliä, toisille ei todellakaan.

  • Nojoo, siis varmasti alun alkaenkin ollu vähä vitsillä heitetty toi juttu :D

   Mut varmasti tälläkin hetkellä löytyy ihmisiä, jotka haluaa ostaa ja käyttää vain merkkivaatteita ja sitten on olemassa me toisen puolen edustajat. Omiin vaatehankintaperusteisiin taitaa tosiaan nykyää ainaki kuulua se, että tuote tuntuu ja näyttää kivalta – mun tyyliseltä. Ja sitä ainaki noi kuvan vaatteet on :-) Moni jopa ihasteli niitä snäpissä ja kyseli, mistä hankittu. Eli kyllä prismaki osaa.

  • Ai oot! Sun mielestä siis nolo ja tyhmännäkönen, vai. Oivoi. Musta noi oli niin kivat, niinku oikeestioikeesti. Ja aion niitä kyllä käyttääki :-)

  • Kyllä! Muistelisin, että oon aikoinaan kirjoittanut jopa postauksen lidlin treenivaatteista, kun ne oli niin kivoja :D silloin kun lidli oli mun lähikauppa ja tuli käytyä joka viikko…

 3. Ohhh wauuuu onpa uppee muoto olkapäässä! :) <3

  ..ja sitte sivukommenttina, että kyllä mielestäni vaatehankintoja voi tehhä kaupasta, jossa myydään ruokaa ;)

 4. Mä niin kanssa muistan, kuinka noloa oli yhteen aikaan jos osti vaatteita marketeista. Pienellä paikkakunnalla toki esimerkiksi kenkävalikoima oli sellainen että kyllä niitä vaan sieltä marketistakin joskus piti ostaa että mieluisat sai ja hintaan joka ei vienyt vararikkoon ellei sitten käynyt tuuri ja päässyt isompaan lähikaupunkiin shoppailemaan oikeen kunnon kenkäkauppoihin. Mutta just häpeä oli jos joku tajusi että joku sun villapaita olikin vaikka marketin rekistä hommattu.
  Nykyään ei onneksi oo enää ihan sillai, ja ehkä tietysti pään sisälläkin on tapahtunut sen verran kehitystä että sitä uskaltaa ostaa sellaista mistä tykkää, oli se sitten netistä, vaatekaupasta, marketista tai kirpparilta.
  ( muistelen että kirpparivaatteiden ostaminenkin oli aikanaan vähän nenän vartta pitkin katsottua, nykyään päinvastoin ekologista ja hyvinkin hyväksyttyä ). Isommat ”ruokakauppaketjut” on myös panostaneet lanseeraamalla tai ottamalla myyntiin ihan omia merkkituotteitaan, Citymarkettien yhteistyö Fitfarmin kanssa nyt vaikka esimerkkinä. Vaatteet on oikeesti kivan näköisiä, värisiä ja toimivia ilman että maksavat maltaita. Ja täähän on vain positiivista. :)
  Eli jep, ostelen vaatteita mistä milloinkin – myös marketista jos joku sattuu silmään. Ja itseasiassa tähän oli pakko vastata koska mä hommasin viikonloppuna Prisman alesta tuon juuri samaisen topin mikä sulla on päällä! :D Olin pitkään siitä haaveillut mut en sitten raaskinut hankkia ihan, joten nyt kun hinta oli tippunut niin olihan se pakko-ostos! :D

  dabestversionofmyself.blogspot.fi

  • Mä en oo kai koskaan kovin paha ollu noitten merkkijuttujen kanssa, oon käyny aikanaan kyläkoulua ja elänyt vähä köyhemmässä perheessä nii tottunut siihen, ettei kaikkea voi saada. Eikä kai pikkukylillä noi muotimerkit ollu niin kova juttu ku ehkä jossai Tampereen kokoisessa kaupungissa…

   Mut nykysin nyt ainaki on aika sama, et mistä kuteensa hankkii. Hauska kuulla, että oot hankkinut saman topin :D Selkeesti se on siis hieno ♡ Ja fiksuja sanoja kirjoitit myös kirppareista. Ite tykkään kyllä niitäkin kierrellä, se tunne on niin kiva kun koskaan ei tiiä et mitä löytöjä tulee tehtyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta