Jos toinen ei käviskään puntilla?

Mulla on nyt kahden viikon loma, ja saanko kertoa, mikä on ehkä parasta tässä? Se, että ollaan A:n kanssa samaan aikaan vapaalla, eli kaikki pyörii salitouhujen ympärillä! hehe. Okei, kuulostaa vähän mustavalkoiselta, mutta tarkoitan siis sitä, että on sairaan kivaa, kun ei olla sovittu loman ajaksi mitään erikoisia menoja, niin voidaan vaan käydä yhdessä salilla treenailemassa just sillon kun hyvältä tuntuu. Tulee ihan kesäloma mieleen, silloin kun oli samanlainen tilanne: lomailtiin töistä ja panostettiin punttihommiin täysillä. Treenit kulki kesällä tosi nousujohteisesti lyhyenkin ajan sisällä, kun oli joka kerta treenikaveri mukana.

Ja sama tuntuu olevan tälläkin kertaa!

Yhdessä treenatessa pystyy tehdä kaikkia erikoistekniikoita, toisesta saa varmistajan raskaisiin kyykky- ja penkkisarjoihin ja jotenkin tuntuu, että yhteisestä treeniviikosta saa ihan ekstraa motivaatiota koko hommaan. Kaikki treenit kun on ennalta suunniteltu, ja sitten kun salille mennään, tehdään just eikä melkein se, mitä on etukäteen puhuttu. Ja tottakai loma-ajan treenaamisessa näkyy sekin, että alla ei ole työpäivää. On enemmän voimia, kun ei oo ensin kahdeksaa tuntia kuluttanut energiaa töissä. Treenit pystyy myös lomalla ajoittamaan parhaalla mahdollisella tavalla – välillä heti aamupalan jälkeen ja toisinaan vasta välipalan ja päivällisen välissä tehtäväksi!

img-20170101-wa0001

Enkä kai voi tarpeeksi innostella sitä, kuinka siistiä on, kun on yhteinen harrastus. Tiedättekö, etenkin tässä salitouhussa se vaan yhdistää ihan tosi jännällä tavalla. Kun se harrastus ei välttämättä oo vain sen tunnin treenin silloin tällöin, vaan se on paljon enemmän. Kaikki syömiset liittyy myös olennaisena osana tähän juttuun. Samoin kaikki keskustelu, joita saadaan aikaiseksi ruokavalioihin ja treenaamisen liittyen. Voidaan katsella yhdessä bodausvideoita tai tutkia muuten aihepiiriin liittyvää mediaa. On niin monenlaista koulukuntaa, ja on mielenkiintoista jakaa ajatuksia, mielipiteitä ja omia kokemuksia elämäntyyliin liittyen.

Uskotteko, kun sanon, että mekin tehdään monta asiaa treeniin ja ruokavalioon liittyen melko eri tavoin, vaikka kummankin homma onkin tavoitteellista?

Yep. Koska kaikki kropat on erilaisia, ja myös tavoitteet on erilaisia. Joku, mikä sopii mulle, ei välttämättä sovi jollekin toiselle. Naiset tekee ehkä eri juttuja kuin miehet. Ehkä sen takia en niin paljon enää tänne kirjoita esimerkiksi ruokavalioasioista, kun me jutellaan niistä ihan hirveästi jo kotona. Ja vaikka me käydäänkin yhdessä treenaamassa, ei välttämättä tehdä aina tismalleen samoja treenejä. Joskus toinen haluaa tehdä enemmän hauista ja ite kaipaan jalkatreeniin lantionnostoja tai muita naisten saliliikkeitä, eipä se ongelma ole. Isot pääliikkeet kun saatetaan kumminkin tehdä yhdessä.

Ja nyt lomalla on kyllä treenijako luotu tarkoituksella siten, että jos ei nyt ihan samaa treeniä tehdä, niin on vähintäänkin samat lihasryhmät, joita treenataan. On niin paljon siistimpää mennä tekeen penkkiä, kun kumpikin tekee. Ja sarjatauot voi hyödyntää toisen sarjan varmistamiseen. Sanoisin, että veto, kyykky ja penkki on ne liikkeet, joita lähtee mieluummin tekemään toisen kanssa kuin yksin – tällä lomalla kokeiltu jo kaikki. Onneks on vielä viikko jäljellä ;) Kulkee hitsin hyvin!

20170102_171751

Oi että, kun aina vaan olis lomaa töistä ja vois vaan viettää treeniviikkoja <3 Nauratti oikein, kun tätä tekstiä kirjoittaessani tuolta jääkaapilta kuului kysymys: ”mitäs kuuden ruualla syödään?”. Niinpä – siinä tän elämän ajankohtaisimmat kysymykset. Keep it simple. Lauseeseen tiivistettynä: oon kyllä superonnekas, kun meillä on sama harrastus ja sitä kautta tällainen samanlainen elämäntyyli.

Toivon sullekin ilon kautta tekemistä tammikuun touhuihin, oli sun tavoitteet mitä tahansa! Kun tekee sitä, mistä tykkää ja on vieläpä lähipiirin tuki ja kannustus – jopa sama intohimo – tulee paljon parempi tulos kuin tiukkapipoisella rajoittamisella ja suorittamisella. Nauttikaahan alkaneen vuoden mahdollisuuksista!

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa. Ootko muuten huomannut, että myös tänne portaaliin on tullut tykkäysmahdollisuus. Tossa postauksen otsikon alla on pieni sydän, jotka klikkaamalla voi kertoa, jos pidit kirjoituksestani. Kiitos <3

Milla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 16
Tykkää jutusta