Se pärjää, joka osaa myös levätä

Hoi, ootteko te vielä siellä? Ensimmäistä kertaa ikinä blogin yli neljävuotisen taipaleen aikana pidin taukoa. Kirjoitustauko kesti parisen viikkoa, ei sen pidempään, mutta ehkä joku noteerasi sen. Suurin osa varmastikaan ei. Joka tapauksessa, olen palannut takaisin. Haluatteko kuulla, miksi olin hetken aikaa kirjoittamatta?

Ensinnäkin siitä syystä, että mun aivokapasiteettini on ollut aivan ylikuormittunut tanssimisen maailmasta. Niin, hassulta kuulostaa, mutta pitää paikkansa. Sh’Bamin haltuunotto vei helmikuun alkupuoliskon aikana kaiken keskittymiskyvyn ja energian. Peruskoulutus oli englanniksi, mikä oli mulle iso haaste. Tämän jälkeen aloinkin pitää tunteja – oma jännitysmomenttinsa ja valmistautuminen niissäkin, mä kun en ole mikään maailman kokenein ryhmäliikunnanohjaaja edelleenkään. Kun tästä alkukuun Sh’bam-hössötyksestä päästiin, tulikin uusi jamiohjelma ja jatkokoulutukset. Bodyjam on edelleen mulle se biggest love, ja oon vaan niin innoissani uudesta ohjelmasta, että haluan opetella sen heti ja kokonaan. Niinpä oonkin ollut nyt kuluneen viikon ajan omassa bodyjamkuplassani, onnellisena mutta myös niin ajatuksissani, etten ole alkanut bloggailemaan. Uuden ohjelman opettelu vie todella paljon aikaa ja energiaa, uskotte ehkä. Mutta hei, tulostakin tuli – vedän tänään uuden ohjelman omalla tunnillani! Just niinkuin haaveissani olikin. Sitä mä oikeasti tavoittelin, siksi suuri panostuskin aiheeseen.

Hyvä minä, kova työ palkitaan aina.

Tänään, maaliskuun ensimmäisenä päivänä, tuntui luonnolliselta ajankohdalta palata blogin pariin. Uusi kuukausi, uudet ohjelmat opeteltuna. Nyt voin kai taas hengittää ja antaa enemmän aikaa muillekin jutuille. Nähdä ihmisiä, kotoilla, nauttia lomasta, hengailla, lukea kirjoja, ulkoilla, shoppailla – mitä vaan! Ja tietysti vuorovaikuttaa täällä blogimaailmassa. Täytyy sanoa, että oli vähän ikävä.

Niin, ootte varmaan kuulleet jossakin lausahduksen, jossa todetaan, että tässä elämässä ei pärjää se, joka suorittaa eniten, vaan se, joka osaa levätä. Ja kyllä vain. Helmikuussa oli raivattava tavanomaista enemmän tilaa myös palautumiselle. Välillä nimittäin tuntui, että arkityö päiväkodissa yhdistettynä uusien ohjelmien opetteluun, perus- ja jatkokoulutusreissuihin Helsinkiin ja säännölliseen tuntien pitämiseen vei multa sen verran paljon aikaa ja energiaa, että en vain kyennyt repeämään vielä bloginkin pariin. Ehkäpä maaliskuussa kirjoittaminen voisi taas tuntua siltä kuin pitääkin: repeämisen sijaan innostumiselta.

Mitä teille kuuluu? Huomasitteko edes, että pidin pienen tauon? Tai ehkä ootte seuranneet mua instagramissa @millariu tai snapchatissa @millariutta, ja huomanneet, että ihan hauskasti täällä menee, vaikkei blogi olekaan päivittynyt.

Milla

8 vastausta artikkeliin “Se pärjää, joka osaa myös levätä”

 1. Snäpissä ja instassa oon seurannu ja tullu yhtä lailla fiilisteltyy tanssijuttuja! Aloitin viime viikolla työharjottelun ylöjärveläisellä kuntosalilla ja parasta duunissa on se että pääsen aina 2 kertaa viikossa tanssimaan siellä sh’bamia ja sit fressillä sunnuntaisin jamia <3
  Lisäks otin itteäni niskasta kiinni ja lähdin toteuttaan jo monen vuoden unelmaa – ilmoittauduin nimittäin kesäkuun sh'bamin peruskoulutukseen!
  Että tänne kuuluu kyllä hyvää, toivottavasti muillekin :D

  • Eikä, ihan tosi, vau!! Mahtava juttu, kun lähdet koulutukseen toteuttamaan omia unelmia ♡ Varmasti nähdään sit näissä merkeissä. Tanssiminen on niin ihanaa :-)

   Kiitos kun jätit kommentin! Tuli hyvä fiilis kun pitkästä aikaa pääs kirjoittaa ja sit heti sä vieläpä vastasit :)

 2. Jee, oot tullu takasin blogin pariin! :) Ite odotan uuden Shbamin materiaaleja ihan täpinöissäni, se näyttää niin kivalta <3 Puhumattakaan jamista, katselin eilen snäpistä ja instasta sun tanssipätkää ja vedät kyllä kadehdittavan hyvin! :)

  • Kiva kun tekin palasitte lukemaan! Luin sun kommentin justiin kun olin valmistautumassa illan koitokseen, eli Bj80 ekan ohjauskertaan. ja vitsit mikä tsempin sain tästä! Kiitos <3 Uus Sh'Bam on kyllä melko menevä, haha. Harmi ku asut kaukana, olis voinu mennä fiilistelee sitä ;)

  • Oli paljon kivampi tulla, kun tuli muutama kommentikin vastauksena, kiitos siis sinne :-)!

 3. Ehdinkin jo kaivata sun kirjoituksia, kiva että tulit takaisin! ;) Mäkin ootan ihan into piukassa Sh’bamin uutta ohjelmaa; videon perusteella mahtava :D Iloista maaliskuun alkua!

  • Joku oli siis huomannut mun taukoni, hehe. Sh’bam 27 on kyllä aikamoista bailausta!! Ei ihme, että sunnuntainki ohjauksessa oli ripsivärit pitkin naamaa, haha :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta