Sipsi- ja mehukeittodieetti

Tällä viikolla näillä eväillä! Pelkkää sipsiä ja mehukeittoa, ihan itse kaupasta tilattuna vielä – voitteko uskoa? :D Totta se on.

Olikin jo liian kivaa noiden tanssijuttujen kanssa ja homma luisti niin hyvin, että onnistuneiden itsenäisyyspäivän tanssien jälkeen tuli itku pitkästä ilosta: sain vietättää seuraavan yön vessan lattialla. Aika perinteistä kyllä meille päiväkodissa työskenteleville näin joulunaikaan. Ehkä muistatte aikoja vuosilta 2014-2015, kun sairastuin samaan tautiin viidesti puolentoista vuoden aikana, jepjep. Nyt ehtikin olla jo vähän pidempi tauko välissä. Onnellinen siitä, vaikkakin kyllähän nämä ihan ahterista suoraan sanoen ovat joka kerta, heh.

Kun aloin selvitä vähän jaloilleni, en todellakaan voinut kuvitella syöväni jääkaapista kanaa, pinaattia tai raejuustoa. Siis niitä, mitä oli alunperin tietysti tarkoitus. Yff. Kaikki viikottaisella kauppareissulla hankittu kuvotti mua, joten päätin hamuta kaupasta just sitä, mitä voisin edes vähän kuvitella syöväni. Sipsia ja mehueittoa tällä kertaa. hehe. Aika erikoinen yhdistelmä?

screenshot_20161208-134446

Mutta tuntui suorastaan joltain ylemmän tahon pelastukselta, kun sai vähän suolaa, energiaa ja nestettä kroppaan. Ja tiedättekö, minkä hauskan jutun huomasin näitä sanoja rustaillessani?

Ennen en todellakaan olisi ostanut sitä sokerillista. Nyt ostin. Ihan tarkoituksella. Oon tainnut edetä mielipelissäni aika hyville tasoille. Oon kai aika normaali nykyään. Sen takia kai halusin asian tännekin kirjoittaa. Tätä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin: sipsiä ja mehukeittoa vedetty hyvällä fiiliksellä, ja sain vähän niinkuin supervoimia niistä. Toivottavasti sokerisuoladiettii toimii niinkin hyvin, että pääsen huomenna taas töihin ja viikonloppuna BJ-harjoitusten pariin! Sehän se taisi mun suurin huolenaiheeni olla lievän kuolemanpelon ohessa keskiviikkoyönä jos en kerkiäkään ottaa hiphoppätkää ajoissa tarpeeksi hyvin haltuun ;)

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa