Arjesta poikkeavaa

Tänään on tiedossa arjesta poikkeavaa ohjelmaa, kun päästään osallistumaan hääjuhlaan. Ja kuluneella viikolla on vietetty vähän niinkuin viimeistelyviikkoa. On tarvinnut valmistautua monella tapaa, vaikka juhlat eivät olekaan omat. Tällaisia kaunistautumisjuhlia on loppujenlopuksi ihan liian harvoin, niin tottakai sitä haluaa olla viimeisteltynä juhlahetkellä. Koko arkiviikon ohjelma onkin mennyt työn ja kaunistautumisen ehdoilla.

Snapchat-7855449941781233093

Maanantaina piti hoitaa työpäivän jälkeen korkokengät suutariin, kun huomasin kenkiä sovitellessa, että korkolaput ovat jo liian kuluneet. Myös ostamani mekon vyö on vyötärölleni liian iso, joten siihen piti pyytää pari uutta reikää. Samalla kävin myös ostamassa korukaupasta uuden nilkkakorun. Jo toisen tänä kesänä, koska edellinen jäi GoGo Cityn pukuhuoneeseen, eikä ole löytänyt tietään kotiin enää sen jälkeen. Ja käytän kesällä aina nilkkakorua. Aina silloin, kun en ole treenaamassa. Tiistaina kävin työpäivän jälkeen kampaajalla. Yleensä värjätään vain tyvi piiloon, mutta neljäsosavuosittain kirkastetaan koko tukka. Ja nyt oli sen operaation aika. Oon ihan tumpelo kaikissa tyttömäisissä jutuissa, joten mun kulmien värjäys- ja muotoilukin tapahtuu aina kampaamokäynnin yhteydessä.. Tiistain sain siis hiukset ja kulmat kuntoon. Keskiviikona puolestaan kävin ripsihuollossa. Oon kyllä onnekas, kun oon löytänyt niin hyvän ripsihuoltajan. Tulee aina ihan priimaa!<3 Yleensä otan kampaajan ja ripsihuollon eri viikoille, jotta ehtii treenata ja olla sohvallakin, mutta tällä viikolla ne oli poikkeuksellisesti peräkkäisinä päivinä. Mutta tuli kyllä freesi olo, kun samanaikaisesti oli sekä tukka että ripset just laitettuina!

Torstaina ei pitänyt olla mitään valmisteluihin liittyvää, joten ajattelin vaihteluksi ehtiä salille. Mutta olinkin niin väsynyt näistä alkuviikon juoksuista, että otinkin ihan vain levon kannalta. Ja perjantaina oli vuorossa kynsien lakkausta ynnä muuta pientä fiksausta lauantaita varten. Lauantaille olin varannut vielä kampaamosta ajan kampausta varten. Oon opetellut itsekin laittamaan tukkaani, mutta se on kovin epävarmaa peliä vielä. Niin kivampi lähteä varmasti onnistuneen kampauksen kanssa kohti juhlapäivää.

20160618_122118

Niin. Treeniviikko on ollut melko olematon. Kaksi treenipäivää ainoastaan. Koska arjesta poikkeava on mennyt kaiken edelle. Mietin vaan, että jos kyseessä olisi omat häät, niin kyllä siinä melkein saisi jo fitnesskisojen kaltaisesti ottaa töistä lomaviikon, jotta ehtii kaiken tarpeellisen tehdä :D  Ja nyt me oikeastaan lähdetäänkin jo kohti kirkkoa. Kannatti käyttää aikaa valmisteluihin, on kaunis olo. Toivottavasti en vollota taas ihan lohduttomasti joka välissä liikutuksesta. Ihanaa ja rakkaudentäyteistä päivää itse kullekin<3 Häät on ehkä maailman ihanin juhla.

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti Instagramista.