Älä koskaan osta vaatteita tai kenkiä ruokakaupasta

Muistan ikuisesti, kun eräässä kesätyöpaikassani astelin tauolla ystäväni kanssa sovitusti käymään kahvilla ja iloisen tervehdyksen sijaan ystäväni huudahti lähinnä kauhusta, kun näki mun työkengät. Siis ihan hirveet, mitkä noi sun jalassa oikein on?!  Toimin hoitajan hommassa, ja käytin siis sellaisia, öhm, no sanotaan vaikkapa remmisandaaleja. Tiedättekö? Niitä, jotka esitellään laitosten perehdytyskansioissa, ja jotka täyttävät tyyliin kaikki vakuutusvaatimukset fyysisessä hoitotyössä. Oon tehnyt koko opiskeluaikani hoitajan sijaisuuksia, joten sen takia mulla oli hankittuna tällaiset kengätkin. En ollut itse ajatellut asiaa sen enempää, kunhan sujautin ne tottuneesti jalkaan työvuoron alkajaisiksi. Mutta ystäväni totesi alkujärkytyksesta toivuttuaan, että ne ovat aivan hirveän rumat, ja että nykyaikana tehdään oikeasti hienojakin työkenkiä :D hehe. Ja kun kerroin, että olen hankkinut ne työurani alkajaisiksi Prismasta,  kuului se ohje, jonka muistan varmaan loppuelämäni:

Älä koskaan osta vaatteita tai kenkiä sellaisesta kaupasta, jossa myydään ruokaa.

Niin, kesäduunin loputtua remmisandaalit heitettiin roskiin ja olen vuosien saatossa pitänyt tämän saamani vinkin mielessäni. Puntaroinut tarkkaan, jos olen tehnyt jotain hankintoja tuosta samaisesta puljusta. Ja kyllä, olen tehnyt sellaisia edelleen. Ja miksi kirjoitan nyt tätä tekstiä, niin siitä syystä, että kaikki väitteet otsikon paikkansapitävyydestä on nyt viimeistään kumottu! Kyllä voit ostaa vaatteita ja kenkiä ruokakaupasta. Löytyi nimittäin BodyJam-kuteita Prismasta, katsokaa nyt!

snapchat-1677639478

Eikö oo aika tyylikäs. Tai no, kai se on makuasia. Jonkun mielestä ihan hassu. Mutta mulle nää on just täydellisiä. Uudet kengät ja uusi tanssitoppi, suoraan Prisman hyllyltä. Ja toi lippis on viimekesän hankintoja samaisesta paikasta. Housut on Reebokin, mutta Prisman miestenosastolla myydään samanlaisia, ilman noita vetoketjuja. Aika uskomatonta. Voi hyvinkin olla, että mä oon ihan superjuntti, mutta mitäs sen väliä. Pääasia kai, että itse viihtyy kuteissaan. Eikä oo muuten hinnallakaan pilattu. Lippis, kengät ja toppi on maksaseet yhteensä alle 70e. Kyllä kelpaa taas lähteä tanssimaan. Tai no, kengät suunnittelin ottavani ulkokäyttöön, mutta joka tapauksessa. Tyyli on just mun näköinen.

Mitä mieltä sä oot, voiko ruokakaupasta ostaa vaatteita tai kenkiä – ehdoton ei vai sittenkin kyllä? ;)

ps. Käythän tykkäämässä blogista Facebookissa , saat suoraan uutisvirtaasi uusimmat päivitykset! Ja arkista matskua löytyy myös snapchatissa nimimerkillä millariutta sekä tietysti instagramissa. Ootko muuten huomannut, että myös tänne portaaliin on tullut tykkäysmahdollisuus. Tossa postauksen otsikon alla on pieni sydän, jotka klikkaamalla voi kertoa, jos pidit kirjoituksestani. Kiitos <3